Şimdi Ara

Çok üzgünüm yaş 16 saçlarım beyaz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
20.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C.o.3

quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

yok erkek adam saç boyatır mı falan gibi şeyleri sallama, boyat bence saçını.

Teğmenim saç boyatmak saçlarımı dökmesinden korkuyorum.

vallahi kardeşim kalitesiz boyayla veya erken yaşta kullanımında dökülme yapıyor mu inan fikrim yok.internetden bir araştır bunu detaylıca.ama benim eniştem paso saçını boyuyor dökülme falan yok, kendisi 50 küsür yaşında.
  • quote:

quote:

quote:

yok erkek adam saç boyatır mı falan gibi şeyleri sallama, boyat bence saçını.

Teğmenim saç boyatmak saçlarımı dökmesinden korkuyorum.

vallahi kardeşim kalitesiz boyayla veya erken yaşta kullanımında dökülme yapıyor mu inan fikrim yok.internetden bir araştır bunu detaylıca.ama benim eniştem paso saçını boyuyor dökülme falan yok, kendisi 50 küsür yaşında.

Maşallah teğmenim inşllh dökülmez :D

• Bir arkadaşımın da saçı beyazdı,demir eksikliği vardı.
  • 1-2 senedir saçların beyaz ve sen foruma me yapayım diye konu açıyorsun.Saçlarının hepsi beyazlasında görürüm seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 11 yaşından itibaren vardı şuan 24 üm azaldı beyazlar jöle wax fln sürünce hiç kalmıyor dert etme geçer.
  • Allah saç dökülmesinden korusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

1-2 senedir saçların beyaz ve sen foruma me yapayım diye konu açıyorsun.Saçlarının hepsi beyazlasında görürüm seni.

efendim,10 sene sonra hepsi beyazlasın hiç sıkıntı değil şimdiden beyazlamasını istemiyorum :) hanii 21'inden sonra beyazlasın şimdi değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Bir arkadaşımın da saçı beyazdı,demir eksikliği vardı.

evet bendede demir eksikliği var vitamin eksikliği herşey var doğrusu birde akdeniz anemisiyim kansızlık filanda yüksek :) :) bundan 2-3 sene önce hastanelerden çıkmıyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

1-2 senedir saçların beyaz ve sen foruma me yapayım diye konu açıyorsun.Saçlarının hepsi beyazlasında görürüm seni.

efendim,10 sene sonra hepsi beyazlasın hiç sıkıntı değil şimdiden beyazlamasını istemiyorum :) hanii 21'inden sonra beyazlasın şimdi değil :)

Len değişik birde espri yapıyon 21'den sonra beyazlasın diyon ben öyleyim benim niye beyazlamıyo
    Sende hormonsalmıdır nedir bir hastalık var belliki doktorada gitki gelişme çalığında erken müdahele edilebilsin.

• Kardeşim saçların halâ beyaz mı son durum nedir aradan 9 yıl geçmiş ;))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.