Arkadaşlar ıpod shuffele nasıl ses çıkışı olarak..ince ve uzun olan modeli..eğer iyiyse ondanda alabilirim..ıpod touch gibi ses çıkışı varmı acaba??
Yüksek ses arıyorsan cowon dışında başka bir alete bulaşma
bana göre de cowon al.paran yatiyorsa s9 veya j3 al.özellikle j3 ü al derim çünkü onda jeteffect 3.0 var.s9 da jeteffect 2.0 var.ikisinin farkı nedir diye sorarsan 3 sürümünde daha fazla ayar seçeneği var.özellikle sese yankı özelliği verebiliyosun.bu da 3d sesle beraber etrafınızı saran bir ambiyans sağlıyor.özellikle emre aydın şarkılarında süper bir enstrümental hava oluyor.dinleyen hak verecektir.ayrıca stereo enhance seçeneği de var.bu özellikte en ucra sesleri duymanızı sağlıyor.
peki o kadar yüksek seste kulaklığın verdiği sesin kalitesi düşmüyor mu? bir de sesi kısık dinlemeye alış en azından boş boş bas ve tizlerle beynini şişireceğine tüm enstrümanları duyup şarkı dinlersin.. emin ol sonrasında ben nası dinliyormuşum böyle dersin
yüksek ses duyma bozukluğuna yol acar yazmayacağım. Ilerde zaten yaşayarak göreceksin. Madem çok yüksek ses arıyorsun mp3 alacağına kulakligını değiştir ve fiio vb birşey al.
hocam kulaklık ep 630 zaten sanırım oldukça iyi bass için ve yüksek ses için..fiio alsam yüksek sesi kesinlikle yakalarmıyım..eğer öleyse direk fiio alıyım ben hiç masrafa girmeyim ne dersiniz arkadaşlar
bu arada kulaklık ep630 cihaz zen 1gb
Orhan kardeşim al bir N91 müzik derdine son ver :D
Arkadaş haklı...
quote:
Orijinalden alıntı: erm1122
Orhan kardeşim al bir N91 müzik derdine son ver :D
Yuh arkadasım iPod touch kesmiyor demissin bi deneyeyim dedim nekadar ses cikariyor, yerimden zipladim. Benim tavsiyem kısık sese alisman yonunde olacak ...
cowon d2 ses çıkışı 37+37 mw ipod sandisk iriver gibi rakip diğer firmaların yaptığı mp3'lerin ise ortalama 15+15 ya da 20+20 mw arasında yani aradaki farkı sen düşün
s9 ya da j3 modelini düşünürsen onların ses çıkışıda 29+29 mw
erm1122
emre kardeşim valla n91 idare ediyodu ama oda büyük bide onu başıma bela etmeyim
yusfcuk
valla kesmiyo hocam..
marine-gear
sanırım d2 alıcam ama 2. el bulabilirmiyimki..bakıcaz artık
sahibinden.com da d2 satanlar var istersen bir bak
arkadaşlar sonuç ne oldu bu başlıktaki? =) banda yüksek ses mp3 player gerekiyor.. COWON satan bir mağaza bulamadım nette.. gittigidiyor'da var sadece ve sahibinden'de.. o sitelere güvenim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: PLAJEBO
arkadaşlar sonuç ne oldu bu başlıktaki? =) banda yüksek ses mp3 player gerekiyor.. COWON satan bir mağaza bulamadım nette.. gittigidiyor'da var sadece ve sahibinden'de.. o sitelere güvenim yok.