Şimdi Ara

ÇOK ZORLAMAYAN TIP FAKÜLTELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
203
Cevap
5
Favori
54.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yamtariö

benim sıralamam 4921 tıp için 9 Eylül veya Akdeniz Üniversitesi düşünüyorum ama makine mühendisliği de aklımı kurcalıyor işte

ben deü yazmicam hocam sirani 1 kisi eksiltebilirsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlenen konuya göre değişir maket ya da kadavra olması.Mesela nöro komitesinde kadavradan bişey anlayamazsın maketten anlarsın ama sindirim komitesinde kadavrada çoğu şey daha nettir.Ama tabii ki de bir tıp fakültesinde öğrenciye kadavra mutlaka gösterilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

Hocam sıralamanıza yazık. Şu bir gerçekki kolay tıp = kötü veya 0 tus. Sonuçta ağlaya ağlaya da olsa ezberleyceğiniz her bilgi tusta çıkacak. Ben aile hekimi kalacağım ömrümün sonuna dek derseniz 6 bin kesin maaşlı daha güzel meslekler bulursunuz o sıralamaya... Streside az olur. Tıpta az bilgi tusta insanı köreltir.

ya hocam bi de manisaya tasinma ihtimalimiz var ben aile disinda zorlanirim diye buralari da ekledim..

• Kadavra falan muhabbeti açılmış size şunu söyiyim şuanda zaten türkiyede kadavra sayısı elin parmağını geçmiyor.Geçen senelerde hacettepede bile kadavra sorunu yaşanıyordu.İnsanlar kadavra olarak bırakmıyor bedenini türkiyede kronik bi sorun bu.Kadavra düşünerek okul seçmeyin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TostçuErol

Kadavra falan muhabbeti açılmış size şunu söyiyim şuanda zaten türkiyede kadavra sayısı elin parmağını geçmiyor.Geçen senelerde hacettepede bile kadavra sorunu yaşanıyordu.İnsanlar kadavra olarak bırakmıyor bedenini türkiyede kronik bi sorun bu.Kadavra düşünerek okul seçmeyin :D

işte bu oldukça korkutucu maket olmasi çok saçma sonuçta ilerde gerçek insanlari tedavi etmeye çaliscaz işimiz maketlerle olmayacak ki..

• Maalesef kadavra düşüncesi yok kimsenin ailesinde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TostçuErol

Maalesef kadavra düşüncesi yok kimsenin ailesinde :D

yani en son duydugum kadariyla ruh ve sinir hastanelerinden kadavra temin ediliyormus

• Kadavrada da belli olmuyo ki cok yani malet daha ogretici bile olur.

• Hocam kadavra işini çok büyütmeyin ben 2 farklı fakültede kadavra gördüm. Öğrencilere gösterilen kadavra hangi sene ilgili anatomi dersi alınıyorsa 1 kez gösterilir. Çoğu üniversitede 1 tane vardır ya da yoktur. Var olanı da 1 kez ya görürsünüz ya görmezsiniz..
  • Ülkemizde dediğiniz gibi aileler eğitim için vücudumu bağışlıyorum demiyor. Ama hastanelerden kadavra temini hukuken aykırıdır. Şuanki durumda tek kadavra elde etme şansı nedeni belli olmayan ölü şekilde bulunan kişinin 30 gün ölüye sahip çıkmamasıyla kadavra olarak kullanılabilir oluyor diye biliyorum.
  • Kadavra isi bence olmasin daha iyi

1) Kadavrada kas, ater, ven, sinir hangisi ne hic anlaşılmıyor

2) Pratik sinavlari da aşırı zor oluyor bu sebeple, tıp 1. Sinifi bitirdiginizde olmus oldugunuz en zor sinavin anatomi pratik sınavı olacaginin garantisini verebilirim

3) Maketlerde ders calismak cok daha kolay, sonucta ameliyat yapacağımız insan canli olacak, kadavrada kaslar mesela kagit gibi, formunu yitirmis

• Kesinlikle Dicle. Bir arkadaşım gidiyor 3 e geçti çocuk son gün akşamı çıkmışlara bakarak rahat eahat geçiyor..

• Yatay gecis icin mi soruyorsun bunu

• Kolay tıp nedir kardeşim canını teslim edecek insanlar sana. Çalış düzgün bilgili bir doktor ol ya da yaz bir mühendislik. Bir canın elinde olması önemli bir konudur.

• Sıralama 13.3k benimde yatayla samsuna geçmek istiyorum şu kardeşinize kolay bir yer söyleyin çıldırıcam valla afam akıllı bilgi bulamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazuro

Sıralama 13.3k benimde yatayla samsuna geçmek istiyorum şu kardeşinize kolay bir yer söyleyin çıldırıcam valla afam akıllı bilgi bulamıyorum

kolay bir yer bulup iyi ortalama yaparsan ctf'ye bile gecis yaparsin vandan karstan ctfye gecisler oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

Kesinlikle Dicle. Bir arkadaşım gidiyor 3 e geçti çocuk son gün akşamı çıkmışlara bakarak rahat eahat geçiyor..

hocam dicle bana çook uzak 🙁

• quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Sıralama 13.3k benimde yatayla samsuna geçmek istiyorum şu kardeşinize kolay bir yer söyleyin çıldırıcam valla afam akıllı bilgi bulamıyorum

kolay bir yer bulup iyi ortalama yaparsan ctf'ye bile gecis yaparsin vandan karstan ctfye gecisler oluyor..

Ailevi sebeplerden samsunda kalmam lazım ama kazanamadım ne yazık ki kendime güveniyorum aslında çok çalışırım ama gerçekten herhangi bir fakülteden samsuna yetecek ortalama yapabilir miyim sizce bilmiyorum aşırı zor diyorlar tıp için. Ondan korkuyorum aslında fazla uzatmadan samsuna geçmem lazım hocam.

• quote:

quote:

quote:

Ailevi sebeplerden samsunda kalmam lazım ama kazanamadım ne yazık ki kendime güveniyorum aslında çok çalışırım ama gerçekten herhangi bir fakülteden samsuna yetecek ortalama yapabilir miyim sizce bilmiyorum aşırı zor diyorlar tıp için. Ondan korkuyorum aslında fazla uzatmadan samsuna geçmem lazım hocam.

sonucta herkes senin gibi dusunuyor tıp icin eger iyi calisirsan gecisin olur yani..

• quote:

quote:

quote:

quote:

sonucta herkes senin gibi dusunuyor tıp icin eger iyi calisirsan gecisin olur yani..

Eyvallah çok teşekkürler hocam umut verdiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.