Slm arkadaslar.. Acil yardımınıza ihtiyacım var.. Kardeşim yıldız teknik ve marmara arasında kaldi.. Bilgisayar Öğretmenliğini secicek..Sizce Hangisi Daha iyi olur bilgisi olanlar yorum yaparsa cok sevinirim.. Teşekkürler..
Up..
quote:
Orijinalden alıntı: kabakci_bjk
Slm arkadaslar.. Acil yardımınıza ihtiyacım var.. Kardeşim yıldız teknik ve marmara arasında kaldi.. Bilgisayar Öğretmenliğini secicek..Sizce Hangisi Daha iyi olur bilgisi olanlar yorum yaparsa cok sevinirim.. Teşekkürler..
bilgisi olan yokmuuu cok acele yardım lazım ..
böte den mi bahsediyorsun?
Evet kardesim..
öğretmen olacaksa fark etmez. ama özelde çalışacaksa ytü derim. kaç puan aldı bu arada kardeşin. 355 ile girmiştim geçen sene ytü böteye.
ayrıca ytü de ingilizce hazırlık var unutma.
Henüz öğretmen vea özel de calısmak konusunda bi fikri yok.. 356puan cıkardı.Sen memnunmusun peki ytü den ? Kardeşim bu arada cok saolasın..
Sana bişi daha sorucam kardeşim benim bölümüm istanbul marmarada talaşlı üretim öğretmenliği biride gazide kalıpcılık ögretmenliği.. Ben gaziyi tercih etmeyi düşünüyorm.. Hangi tef sinin daha iyi oldugu hakkında bilgin varmı ?
nerde oturuyorsunuz. Biraz bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabilirim. böte davutpaşada ytü de.
Bursada oturuyorz..
yani marmara daha merkezi yerde galiba tam bilmiyorum. Davutpaşanın yanında her yer merkezidir de tabi.
Ya yer cok önemli değil üniversitelerin hangisi daha ılımlı bi gelecek acısından onun hakkında bilgi edinmek istiyorduk..
teknik üni varken o seçilmeli...
quote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
teknik üni varken o seçilmeli...
ytü mü diosun yani
gazi ile marmara arasında yorum yapamam :) bilgim yok çünkü.
ytüden memnunum. isim olarak iyi, sorunca biri oo çok iyi diyor. hatta cuma günü staj teklifi bile aldım durup dururken :D
kampüs olarak dersen eğitim fakültesi davutpaşada fen-edebiyatın hemen yanında. yani beşiktaş kampüsünde değil. ama davutpaşada çok ilerleme oldu sene içinde. çok büyük arazisi var. çok güzel olacak orasıda. ayrıntılı bilgiyi burdan bakarak bulabilirisin yıldız hakkında.