Şimdi Ara

çoklu ekran programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu buraya açmayı uygun gördüm. bir soru soracağım ve program önerisi isteyeceğim:

1- bir bilgisayarda birden çok ekran kullanmak istiyorum. 2 bilgisayar ekranını yan yana düşünün. bunlardan 1.si benim kullandığım 2.si istediğim zaman kullandığım olsun. ben video çekerken her hangi bir şeyin anlatımını yaptığımda "görünebilen şifre girebileceğim" yerde bu sekmeyi tutup 2. ekrana atmak ve videoyu çektiğim ekrandan çıkarmak istiyorum. bu anlattığım tamamen örnekti anlatabilmem açısından. bunu nasıl yapabilirim? bunun için bana kesinlikle 2 monitör mü gerekli?
    not: şifreleri bulanıklaştıran, kapatan şeyler önermeyin konuyu anlatabilmem için örnekti..

2- bunu hangi programla yapabilirim (aradığım digicom tarzı çoklu ekran programı.)

not:https://www.youtube.com/watch?v=xuDdgqDcBDY şu videodaki gibi 2 monitörde aynı ekran olmayacak.
    not1in anlaşılması için not2: iki ekran aynı bilgisayar olacak fakat 1. ekranda yaptığım 2de tekrar etmeyecek.. istediğim tam olarak bu. orada öyle duracak ara sıra kullanacağım yani..

çok uzun oldu kusura bakmayın

edit: yapımını buldum fakat eksik kalmış. anlattığım işlem ekran kartınız çoklu ekranı destekliyorsa yapılabiliyormuş.(bunun için her halükarda 2 monitör gerek ama 2 ekran kartı gerek değilmiş yani.) (bende gtx 750 ti var ve 4 monitöre kadar destekliyormuş.) yaptığımda editlerim, size de bilgi olur..

kaynak:http://blog.tamindir.com/cift-monitor-nasil-kullanilir_1459/

ilgili görsel:  çoklu ekran programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREETAKILIR -- 20 Aralık 2015; 17:58:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.