Şimdi Ara

Çoklu tuşu tanıtma [Y]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G300s mousem var, driveri falan kurulu. Sorunumu örnekle anlatmak istiyorum.

Örneğin teamspeak üzerinden bas-konuş yapmak istiyorum ve faremdeki G tuşlarından bir tanesine atamak istiyorum bas-konuş 'u, ama o tuşa atamak istediğimde sanki o tuş yokmuş gibi algılamıyor.

İkinci örneğim farklı 2 G tuşunu ses arttırma ve ses azaltma ekledim. CS:GO içinde G tuşlarından ses arttırmaya bastığımda satın alma menüsü açılıyor, azalttığımda radyo paneli açılıyor, boş olan G tuşlarına bastığımda hiçbir şey olmuyor ama boş olan G tuşlarına driver üzerinden bir komut atar ve cs:go içinde o g tuşuna basarsam (örneğin 7. tuş) silahı yere atıyor, yani var olan başka bir tuş yerine G tuşu atıyor.

Sistemim Windows10 (64bit), driver de windows 10 destekli.

Çoklu tuşu tanıtma [Y]

• Güncel
  • Oldukça normal. Mesela bas konuş tuşu klavyedeki r tuşu diyelim. Sen de bastığında konuşmak için r tuşunu faredeki bir tuşa atadın. Daha sonra CS:GO'ya girdin. CS:GO'da r tuşu reload tuşu olduğu için reload yapacaktır bastığında.
    Kısacası tuş atarken başka tuş fonksiyonlarıyla çakışmamasına dikkat etmelisin. Unutma ki sen orda r tuşunu atadığında bas konuş veya reload tuşunu mouse'a atamıyosun "R" tuşunu atıyorsun. O sırada fonksiyonu neyse onu yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TBOYH

Oldukça normal. Mesela bas konuş tuşu klavyedeki r tuşu diyelim. Sen de bastığında konuşmak için r tuşunu faredeki bir tuşa atadın. Daha sonra CS:GO'ya girdin. CS:GO'da r tuşu reload tuşu olduğu için reload yapacaktır bastığında.
    Kısacası tuş atarken başka tuş fonksiyonlarıyla çakışmamasına dikkat etmelisin. Unutma ki sen orda r tuşunu atadığında bas konuş veya reload tuşunu mouse'a atamıyosun "R" tuşunu atıyorsun. O sırada fonksiyonu neyse onu yapar.

Ama resimdeki gibi ses azaltma ve yükseltme tuşları oyun içinde hiçbir tuşa atalı değil. Sanki var olan bir tuşa atıyor gibi oluyor.
    Mesela bu resimdeki fare ile benim farem aynı. Onun tuşlarında button 4, button 5 yazarken bende öyle birşey yok. Var olan tuşları kullanıyor. İstiyorum ki; Zıplama tuşu button 4 olsun mesela..

Çoklu tuşu tanıtma [Y]

• oooski O kullanıcısına yanıt
    Normalde ses aşağı ve yukarı tuşları neler?
    Bende de aynı yazılım ve cihaz var ve tuşlarda o button 1 falan bende de yazmıyor. Keşke olsa böylece oyunlara tuşlar karışmadan fonksiyon atayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TBOYH

Normalde ses aşağı ve yukarı tuşları neler?
    Bende de aynı yazılım ve cihaz var ve tuşlarda o button 1 falan bende de yazmıyor. Keşke olsa böylece oyunlara tuşlar karışmadan fonksiyon atayabiliriz.

Dpi değiştirme ve renk değiştirerek tuşları da değiştiriyor ya o özellik vardı. Ayrıca farkettim ki yazmasa da soldaki 2 tuş ( ileri ve geri olan ) 4 ve 5. button. oyunda onlara atarken button 4 falan yazıyor. Keşkediğer tuşlar da button 6-7 olabilyseydi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.