Şimdi Ara

esc ve fn tuşu çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi esc ,fn. f1...f11 çalışmıyor sadece f12 çalışıyor bilgisayarım acer 5750g dizüstü bilgisayar biraz araştırdım LaunchManager driverini yüklemek gerek felan demişler yaptım olmadı bazılarıda acer için değilde örneğin asus için fn yi biostan açıp kapaya biliyomuşsunuz acer için varmı böyle bir şey veya sizin önerileriniz yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkura

başlıktada belirttiğim gibi esc ,fn. f1...f11 çalışmıyor sadece f12 çalışıyor bilgisayarım acer 5750g dizüstü bilgisayar biraz araştırdım LaunchManager driverini yüklemek gerek felan demişler yaptım olmadı bazılarıda acer için değilde örneğin asus için fn yi biostan açıp kapaya biliyomuşsunuz acer için varmı böyle bir şey veya sizin önerileriniz yardım ederseniz sevinirim

Laptopun driverlarını yükledin mi hacı?Driverlerini yüklersen çalışıcaktır.
  • ESC tuşunun çalışmasının veya f1,f2 tuşlarının çalışmasının driver ile bir alakası olcağını sanmam. Klavyeniz bozulmuş olabilir. Garantisi var ise servise gönderin.
  • ama format attıktan sonra oldu benim için fazla önemli değil zaten fn tuşu ama pc yi aldığımda içinde gelen sistemin yedeğini pc başladığında ctrl alt f8 di heralde oraya geçemiyorum onu kurmak için , şuan pc çok kötü durumda oraya geçmenin yolunu bulsan sistemin yedeğinin cd side yok cd den yükle diyenler olursa diye.. varmıdır bir çözümünüz
  • driverlerin hepsini yükledim sanırım bilmediğim bir şeyler yoksa şimdi bios güncellemeside yaptım belki bir işe yarar diye ama oda olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

ESC tuşunun çalışmasının veya f1,f2 tuşlarının çalışmasının driver ile bir alakası olcağını sanmam. Klavyeniz bozulmuş olabilir. Garantisi var ise servise gönderin.

Ben nedense sadece FN tuşuna göre yazmışım Pardon hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dblackx

quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

ESC tuşunun çalışmasının veya f1,f2 tuşlarının çalışmasının driver ile bir alakası olcağını sanmam. Klavyeniz bozulmuş olabilir. Garantisi var ise servise gönderin.

Ben nedense sadece FN tuşuna göre yazmışım Pardon hocam.

Estagfirullah..

Arkadaşım eğer bir oyunda ESC'ye bastığında pause etmesi gerekirken etmiyorsa, kullandığın internet tarayıcısında f3 bastığında arama çubuğu çıkmıyor ise driver'larla uğraşma vakit kaybetme servise gönder :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkura

ama format attıktan sonra oldu benim için fazla önemli değil zaten fn tuşu ama pc yi aldığımda içinde gelen sistemin yedeğini pc başladığında ctrl alt f8 di heralde oraya geçemiyorum onu kurmak için , şuan pc çok kötü durumda oraya geçmenin yolunu bulsan sistemin yedeğinin cd side yok cd den yükle diyenler olursa diye.. varmıdır bir çözümünüz

bir tanıdıgının komsunun arkadasının vs. klavyesini kullan yedege gecene kadar
  • güzel söylüyosunda dışardan takılan klavyeyi pcyi ilk açtığımda bios felan varken o zaman görürmü klavyeyi bilmiyorum denemek lazım :) ayrıca nerden bulacam usb klavyeyi leptopta alternatif klavye kullananı görmedim veya öle arkadaşım yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkura -- 7 Ocak 2013; 19:27:22 >
  • evet denemek lazım USB klavye tanımayabilir, laptopunda konnektor girişi varmı?
  • nasıl bir giriş olduğunu bilmiyorum..
  • http://img228.imageshack.us/img228/1107/pict0005gy7.jpg

yan yana yeşil ve mor girişler var o yeşil olan klavye girişi
  • leptopumda yok öle giriş başka bir çözüm varmıki
  • o halde Usb dene calısabilir
  • PC açıkken usb klavyeyi tak, açılışta tanıması lazım, biosa girebilirsin.
  • tamam denerim olmazsa tekrar dönerim foruma :) sağolun
  • arkadaşlar pcmde photoshop yüklüymüş onu kaldırdım f1 f2 f3 .. f6 ya kadar çalıştı gerisi f8 f10 çalışmadı onu engelleyen bir program felan varmı benim klavye bozuk değil windows kurunca böle oldu vazı programlar f10 felan çalışmsını engelleyebilirmi fotoskop gibi
  • hadi be arkadaşlar lütfen yardım edim başka kime soruyum.. windowsuda kuramıyorum f5 f6 çalışmadığı için önceden f1 f2 felan çalışmıyodu photoshop kaldırdım olnlar çalıştı şimdi fn esc f4 f5.. f12 çalışmıyor lütfen yardım edin
  • ?
  • aynı sorun bend e de var bi anda calısmamaya basladı
    esc ve fn tuşu.
    yüklediğimiz bişey yüzünden oldu heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.