Şimdi Ara

Toshiba Fn tuşu çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar.Elimde toshiba var.Vista kullanıyorum ama xpde öyle bir problem yoktu.Şuan ise Fn+f5 tuşu çalışmıyor ve ekranı harici bir tvye basamıyorum.Bunu sağtuş ekran özelliklerindende değiştiremiyorum.Muhakak driver sorunu var ama bulamadım hiç bir yerde.Yardımcı olabilirmisiniz?

• upp kımse bılmıyomu?
  • up bilen var mı?
  • windows + p tuşuna basınız.
  • format attıysanız fn tuşlarını çalıştıran program devre dışı kalmıştır tekrar yüklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

format attıysanız fn tuşlarını çalıştıran program devre dışı kalmıştır tekrar yüklenebilir.

benim de dokunmatik tuşlardan sadece led aydınlatmayı açan tuş çalışmıyor. aslında tuşa basınca algılıyor ama aydınlatma kapanmıyor. sürekli açık durumda.
    bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    17 yıl önce açıldı
    esc ve fn tuşu çalışmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de Fn f6 f7 ekran parlaklığını ayarlayan kombinasyon çalışmıyor , tuşlar çalışıyor sorun yok ancak başka bir problem var. Ayrıca güç seçeneklerinden de ayarlama yaptığımda parlaklık değişmiyor , bir driverı yeniden yüklemem lazım ama hangisini ? İlk defa toshiba kullanıyorum bu yukarıdan fn ye basınca açılan menünün programının adı nedir ? Onu yeniden yüklüyeceğim ama hangisi olduğunu bilmiyorum ? yardım edebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBTECH

Bende de Fn f6 f7 ekran parlaklığını ayarlayan kombinasyon çalışmıyor , tuşlar çalışıyor sorun yok ancak başka bir problem var. Ayrıca güç seçeneklerinden de ayarlama yaptığımda parlaklık değişmiyor , bir driverı yeniden yüklemem lazım ama hangisini ? İlk defa toshiba kullanıyorum bu yukarıdan fn ye basınca açılan menünün programının adı nedir ? Onu yeniden yüklüyeceğim ama hangisi olduğunu bilmiyorum ? yardım edebilirmisiniz ?

toshıbalarda fn tuşlarını düzenleyen program olarak flash cards utility ve value added package kurulu olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.