Bildirim
Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upp -
upp kımse bılmıyomu? -
up bilen var mı? -
windows + p tuşuna basınız. -
format attıysanız fn tuşlarını çalıştıran program devre dışı kalmıştır tekrar yüklenebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
format attıysanız fn tuşlarını çalıştıran program devre dışı kalmıştır tekrar yüklenebilir.
benim de dokunmatik tuşlardan sadece led aydınlatmayı açan tuş çalışmıyor. aslında tuşa basınca algılıyor ama aydınlatma kapanmıyor. sürekli açık durumda.
bu konuda bir bilginiz var mı acaba? -
Bende de Fn f6 f7 ekran parlaklığını ayarlayan kombinasyon çalışmıyor , tuşlar çalışıyor sorun yok ancak başka bir problem var. Ayrıca güç seçeneklerinden de ayarlama yaptığımda parlaklık değişmiyor , bir driverı yeniden yüklemem lazım ama hangisini ? İlk defa toshiba kullanıyorum bu yukarıdan fn ye basınca açılan menünün programının adı nedir ? Onu yeniden yüklüyeceğim ama hangisi olduğunu bilmiyorum ? yardım edebilirmisiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SBTECH
Bende de Fn f6 f7 ekran parlaklığını ayarlayan kombinasyon çalışmıyor , tuşlar çalışıyor sorun yok ancak başka bir problem var. Ayrıca güç seçeneklerinden de ayarlama yaptığımda parlaklık değişmiyor , bir driverı yeniden yüklemem lazım ama hangisini ? İlk defa toshiba kullanıyorum bu yukarıdan fn ye basınca açılan menünün programının adı nedir ? Onu yeniden yüklüyeceğim ama hangisi olduğunu bilmiyorum ? yardım edebilirmisiniz ?
toshıbalarda fn tuşlarını düzenleyen program olarak flash cards utility ve value added package kurulu olmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X