merhaba daha öncede bikaçdefa touchpadde kaydırma sorunu yaşadım pc açıp kapatınca düzelmişti fakat busefer bildiğim herşeyi yaptım ama düzeltemedim sürücüsünüde güncelledim yardım edermisiniz
Bendede aynı sorun var yardım edebilecek olan varmı sürücüsünüde güncellemedim nasıl güncellendiğini bilmediğim için
Acer'ın sitesinden uygun olan touchpad driver'ını yüklerseniz kaydırma özelliği de aktif olacaktır. Modelinizi verirseniz yardımcı olabilirim...
olmuyor... formattan sonra kurdum sürücülri ama olmuyor
acer e571-g
Touchpad çalışıyor ama kaydırma çalışmıyorsa driver yükleyeceksiniz. touchpad hiç bir türlü çalışmıyorsa fn+f7 kısayolu ile touchpad aktif edin. format dahi çözüm değil çalışmayan touchpad için. tecrübeyle sabittir. fn+f7 acer 5742g için. klavye üzerindeki minik resimlerden size uygun olan hangisiyse o kombinasyonu yapın.
Abisi1 cevabını üstüme alınmadım.. Daha doğrusu bana cevap olarak yazdıysan hepsini yükledim kaydırma ayarları için gerekli sürücüleri... Ama yine de olmuyor.. Formattan önce yine kendim yüklemiştim aynı şekilde sürücüleri ve çalışmıştı şimdi çalışmıyor aynı şeyleri yapmam rağmen