Şimdi Ara

laptop fn tuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorunum var bir packard bell laptopum var.

sorunum şu laptopta fn + f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8 f9 vs tuşlara basıp işlemler yapılabilir.

mesela fn + f8 tuşuna basıp ekran ışığını yükseltebilirim laptoplara göre değişebilir.

benim sorunum şu fnye basmadan işlevlerin çalışması mesela f8 basıyorum ışık yükseliyor wifiyi açıp kapamak istediğimde sadece f3 basmak yeterli oluyor

normalde laptoplarda fn+f3 basarsanız öyle işlev gerçekleşir ama bende sadece f tuşlarına basınca işlevler çalışıyor

ben fn tuşuyla işlevlerin çalışmasını istiyorum

• fn tuşu takılı kalmış olmasın?
  • hepsini kontröl ettim hiç bu tuş takılı değil. alt + f4 bile yapamıyorum alt f4 yapınca fn+ f4 yaparlarya benimkinde görevi diğer ekran kartına geçer on borddan

ama sadece f4 basınca geçiş yapıyor.
  • Biosda bunun ayarı var.
    MULTIKEY gibi bir ismi olabilir.
    onu function olarak ayarla. benim dell de de oyle.
  • shift ve num lock tuşuna basınca benzer sorunlar çözülmüş

http://forum.donanimhaber.com/m_28434599/tm.htm
  • o olay ayarlanabiliyor başından beri böyle ise tuş takıldığını sanmıyorum hp paviliondv6 3035 et asusun yeni bikaç modeli ve delin bikaç yeni modelinde rastladım laptobun marka ve modelini yaz çözüme ulaştıralım. biostan ayarlayacaksın
  • Packard Bell TS11 HR-604 TK YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavyede "space" tuşu sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimse yokmuuuuuuuu.
  • num lock tuşu yoksa ne yapcağız? benim laptopta hp pavilion dm 4. num lock tuşları yok ve num lock tuşu da yok. bu yüzden pc ye format atamıyorum çünkü açılıştı f12 ye basmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

num lock tuşu yoksa ne yapcağız? benim laptopta hp pavilion dm 4. num lock tuşları yok ve num lock tuşu da yok. bu yüzden pc ye format atamıyorum çünkü açılıştı f12 ye basmam gerekiyor.

Eski bir konuyu neden canlandırdın anlamıyorum..

Format atmak için Fn tuşlarıyla numelukle bir alakası yok pc açılırken f12 çalışmıyorsa

F2 ye basarak bios aç Dvd Yada Flash diski başa alarak format atabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 5 Mayıs 2012; 14:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

num lock tuşu yoksa ne yapcağız? benim laptopta hp pavilion dm 4. num lock tuşları yok ve num lock tuşu da yok. bu yüzden pc ye format atamıyorum çünkü açılıştı f12 ye basmam gerekiyor.

Format atmak için Fn tuşlarıyla numelukle bir alakası yok pc açılırken f12 çalışmıyorsa

Hp teknik servisini arıyarak bilgisayarınız için geçerli recovery tuş konbinasyonunu veya yapmak istediğiniz işlemin gerekli tuş konbinasyonunu öğrenebilirsiniz.
    Açılışta DEL tuşunu da deneyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Hp teknik servisini arıyarak bilgisayarınız için geçerli recovery tuş konbinasyonunu veya yapmak istediğiniz işlemin gerekli tuş konbinasyonunu öğrenebilirsiniz.
    Açılışta DEL tuşunu da deneyiniz.

Recovery Tuşu

Alt + F10 Yada F11 Olması gerekiyor..

• laptop veya notebook larda bjkb arkadaşın söyledi aynen doğru. çocuk leptopla oynarken fn tuşunu bir şekilde sürekli devreye sokan bir moda almış "uıojklm" tuşlarına basınca rakamlar çıkıyordu. fn tuşunu nasıl bu moddan çıkardığıma gelince arkadaşın paylaştığı gibi aynen şöle (BENİM NUMLOK FN ILE ÇALIŞIYOR) "SHIFT+FN+NUM LOCK" yapın düzelsin @bjkjb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.