Şimdi Ara

Çokmu çocukca firkim :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz zaman geçsin ipleri eline alıp seni oynatmaya başlar. Acı dolu günler seni bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 31 Ekim 2009; 16:34:15 >
  • evlilik mi o da ne
  •  Çokmu çocukca firkim :S
  • Her çıktığınızla evlenin anasını satıyım.
  • 4 senelik ilişkim var(dı) geçen sene ailelere fln söyledik karşı çıkmadılar söz fln taktık öyle aramızda ama işler yoluna girmedi bana yalan söyledi taşındılar vs geçen sene bitti . Çok agladım hala aglıyorum onu çok özlüyorum .. Sizinkide bundan farklı olmayacak kesinlikle baglanma

Yaş 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Fatal Error !

Press F1 to continue

•  Çokmu çocukca firkim :S
  • Hayatımda 3-4 kere bu duyguyu yaşadım şuanda yaşıyorum o olmazsa olmayacak gibi geliyor ama o olmazsada olacak.
  • Bak arkadaşım bu yaşta sakın ola bir kıza bağlanma hiç bilmediğin bir anda ansızın çeker gider ortada kabak çiçeği gibi kalırsın.Aynı durum benim başıma geldi.
  • hayat senin hayatın.burdaki bebelerin kendi kişisel zevk ve egolarını tatmin amaçlı ve bir o kadar da kendi beceremeyip milleti de beceremeyecek zanneden tavırlarını ciddiye alırsan olmaz.tercihlerini kendin belirle.burda "kız benimle konuştu yaşasın" diye konu açanlardan akıl alınmaz.
  • ne kadar yukarı çıkarsan o kadar aşşağı düşersin.
    içinde patlar onun acısı ayrılırsan ;)
  • kızlara güven olmaz. kimseye %100 güvenme. yeri geliyor insanın annesi babası bile ona kazık atabiliyor. el kızında hayatını adama. gün gelir gözü açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Vur-kaç.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Vur-kaç.

Küfürü hak ettiginin farkındamısın ? Bu şekilde konusurken kız kardeşiniz varmı bilmiyorum ama en azından ilerde bir kız evladınız olabilecegini düşünerek yorum yapın.

sana gelince;
    16 yaşındasın ve evlenmeyi düşünüyorsun hemde ilk defa beraber oldugun bir kızla arkadaşlar biraz dalgaya vurmuşlar ama haklılar daha cok erken. Bırak gençligini yaşa ilerde zaten yaşam kavgasına düşüp adam gibi yaşayamayacaksın evlenmek için 10 yıl var daha hele bi oku "adam ol" askerligini yap sonra düşün bunları.

Sordugun soruya gelelim. Tanıdıgım biri vardı, kendisi hemen hemen her sabah 5de kalkıp otobus le kız arkadaşının yanına gidip görüşüp tekrar geri donup kendi okuluna gelirdi ve şu anda evliler 15 yaşından beri beraberlerdi...

• geç bile kalmışsıız evlenin vede başbakanın dediğigibi 8-9 tanede çocuk yapın.Ondan sonrada sefilleri oynayın.
  • o kızla evlenmen biraz zor ama başkalarının dediğine de çok aldırma. şu andaki mutluluğunun tadını çıkarabildiğn kadar çıkar. zaten ne yaparsan yap sonu olacağına varır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.