Şimdi Ara

çökmüş bilgisayardan driverleri yedekleme acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçende bir bilgisayar aldım iyi hoş bilgisayardı ama steamdan aldığım 50 küsür oyunu baştan kurmak istemediğimden eski bilgisayardaki regleri (hkey_localmac... software ve hkey_currentuser... software dekileri) öbür bilgisayara direktman aktardım...
    haliyle bilgisayar çöktü.
    bilgisayar windows 8.1 açtığımda otomatik olarak onarım penceresini alıyorum (msi sembolu ve press del falan filandan sonra)
    o iyi hoş dedim sorun giderdeki gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yaparım olur biter iyi hoş geri yükleme noktasıda var ama nedenini anlayamadığım şekilde windows c:/ yi tanımıyor

çökmüş bilgisayardan driverleri yedekleme acil yardım

internettede direkt sorunu aratınca bişeye varamadım onun için bilgisayardan anlayan bir abimle konuştum
    abi dediki bunu baştan sıfırlayacaksın ama driverleri driver genius diye bir program var onla yedekle iyi hoş baktım programa herkez nasıl kullanılıcağını göstermiş ama benim bilgisayarım açılmıyo birtek bios ve onarım penceresine erişebiliyorum bunu yapmanın yolu nedir bana uzunca anlatırmısınız?

veya c yi tekrar bilgisayara tanıtabilirmiyim?

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

• Benim tavsiyem yeniden temiz kurulum yapman. Çünkü kayıt defterlerini aktarmak, değiştirmek bilgisayarda ciddi problemlere yol açabilir. Beklenmedik anlarda beklenmedik şeyler yaşayabilirsin. Bu yüzden temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Eğer laptop kullanıyorsanız sürücülerini bulmanız da çok zor değil. Sadece marka modelini yazarsınız sürücüleri karşınıza çıkar. Masaüstü kullanıyorsanız da sistem bilgilerinden en güncel sürücüleri rahatlıkla indirirsiniz.
  • Ertan Çetin kullanıcısına yanıt
    ilk olarak cevap için teşekkür ediyorum
    ne yazıkki bilgisayar masaüstü ve toplama ama birkaç yerde daha araştırmamı sürdürmekteyim ulaştığım bilgilere göre dediğiniz çözüm tek çözüm olucak :)

yardımlarınızla konu kapanmıştır çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanrer -- 25 Ağustos 2016; 22:53:51 >
  • Ben de bir şey önermek isterim :

USB den boot edilebilen bir işletim sistemini, çöken bilgisayarınıza boot edin.
    Donanım aygıt kopya kimliklerini kopyalayın ve çalışan bir bilgisayardanwww.devid.info adresine girip oradan aygıt kimliğini girerek sürücüyü indirin.

USB'den boot edilebilen "Portable Agent XP" linki :https://forum.donanimhaber.com/m_117838182/tm.htm
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    program için teşekkür ederim not aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.