Şimdi Ara

Cold'u artık kafanızda bitirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar cold el yakmasını artık kfanızda bitirin.Neden mi çunku Athens'te Asano adlı adam yaptıgı itemler ile donma olayını sıfırlamış butun takılarına yuzde 20 cold reduce basmış ve fire shiledin souncusunu açmış boylece hiç donmuyor bu adam.Yani cold'u artık kafanızda bitirin ve kimseyi yanlış yonlendirmeyin

Nede olsa bir gun bu oyunda lvl sınırlaması bitecek çoğu insan aynı lvl'e gelecek ve cold reduce itemler satılmaya başlanacak

• bu eleman NetWarriors'ta Blader'ır sanırım yoksa ben mi yanlı$ hatırlıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

bu eleman NetWarriors'ta Blader'ır sanırım yoksa ben mi yanlı$ hatırlıyorum...

doğru
  • Hiç düşünmüyosunuz aynı reducenin fire ve light içinde basılabilecek olmasını
  • niye ki?bende aynı şeyi fıre için yaparım bütün takılarıma burnhour basarım yanmam o zaman da fıre yi unutalıminsan bari düşünerek sıakr sanki sadece cold a basılıyor onlarbirde bunu yapan bir server da bir kişi hadi 100 olsun kaç kişi yapar bunuben cold kullanmıyorum başkasıda kullanamsın demeye getiriyorsun galiba
  • adam nasıl yapmış % 20 hala anlayamadım benim % 8 bide alchemy stoneyle zırhıma +70 str bastım
  • Arkadaşım ben sana fire'in yaması için dmeedimki cold az vuruyor diye dedim.Nasıl yapmış olayına gelince vallah bende bilmiyorum ama yapan çıkmışsa daha çok yapan çıkar.Ayrıca cold dondururken az vuruyor madem donduramıyorum neden az vurayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fire ve Light status efektleri Cold'unki kadar etkili değil...Fire,Burn damage veriyor ki çok komik rakamlarda hp götürüyor...Light ise Parry Ratio'yu azaltıyor Burn'e göre kısmen daha iyi amma velakin bu 2 status efekt attack cut özelliğine sahip değil...Yani attacklarınızı kesmiyor ve pill'lerle çözülmesi cold'a göre daha kısa sürüyor.

Cold'da ise 2 tane Status Efekt var Fire ve Light'a göre...Donarsanız o anki attack'ınız iptal olur ve yeni bir attack basmak zorunda kalırsınız...Soğuk ısırığına mağruz kalırsanız attacklarınız yava$lar...Bunları sizde biliyonuz...

Amma velakin cold bana göre hala etkili bir imbune...Cold Status efektleri "0" a indirebilecek bir char'la kapı$mıyorsanız Cold'un yararını görürsünüz...

Kore SRO'da %90 herkes 2 tane imbune ile gidiyor...Zaten doğru olan da öyle olması gereken...Full STR için Cold ve Fire imbune,Full int için ise Cold ve Light veya Fire imbune birlikte gidilmeli...Zaten LvL 70 sınırı a$ıldığında herkes 2. imbune'u açmaya ba$layacak....Dolaıyısıla kar$ında cold yemeyen biri varsa fire'la giri$mek en mantıklısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 4 Temmuz 2006; 14:01:03 >

• bence bir istisna gördüğün char, coldun yararı anlatılmaz yaşanır.
  • bu fire shield olayını kalkan kullanmayan adamlar yapabiliyo mu ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: idontknow

bu fire shield olayını kalkan kullanmayan adamlar yapabiliyo mu ki?

yapabiliyor...kalakanı takıp basıyorsun...çıkardığında buff'ın etkisi devam ediyor.
  • hacım bu herife hayranım forumda var 5-6 kişi daha isim vermiyimde cold kullanana ne kastın var çok ii biliyosan sen kullanma hem cold açtınmı yanına light basıp bow yada sword al sen o Asano yerlerde sürünür!!!
  • %20 nasıl yapmış merak ettim valla birde ss koysana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 4 Temmuz 2006; 14:42:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMooNathens

Ayrıca cold dondururken az vuruyor madem donduramıyorum neden az vurayım?

örnek vereyim cold 5sn dondursun senin adama donmuşken 5 saniye boyunca vurduğun sayı ile fıre nin 5 saniye boyunca götürdüğü sayı bir mi???
  • haklı gibisin ama onu basabilcek kapasitede kaç kişi var üstüne 3 yada 4 degre cold reduceleri giyse ne olcak ? yine defansı düşecek o 70 lvl adamın bi yerden alırken bi yerden vericek cold + blade oyunun en iyi pvp charı ustune tanımam mob kesmek zor olsada pvp nin keyfine varıyosun unuqlere eline spear alıp nuke atmaya benzemez cold bladerler ile oynamak yaşanır -.-''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

hacım bu herife hayranım forumda var 5-6 kişi daha isim vermiyimde cold kullanana ne kastın var çok ii biliyosan sen kullanma hem cold açtınmı yanına light basıp bow yada sword al sen o Asano yerlerde sürünür!!!

Senin gibileri adam yerine koyup tavsiye veren kabahat.Burası dedikodu evine çevirdiniz.Bi gununuz eksik hiç olmazsa sizin gibi abi beni kesti diye gelip burda ağlamıyorum.

2 gun once geldiniz lan mahfettiniz bu forum neset desmanuaoldugu zamanlar ne guzeldi ya yaş ortalamsı 20 nin ustundeydi.Madem sende beğenmiyorsun bu tavsiyeyi yapmazsın senin lvlindeki chardan 5 tane ustunde 59 yaptım lan ben şimdide 70 le oynuyorum 2 gun once başladılar oyuna bize akıl veriyolar.

Neymiş asanoyu alırmış yavaş al acıtmasın adamın uzerimde 40 int var 3 inti uzerinde hç gordunmu.Adamın 1 kişi dışında olduremedigi yok ondada zaten sos spear +6 var.

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Hiç düşünmüyosunuz aynı reducenin fire ve light içinde basılabilecek olmasını

tamamen katılıyorum hem 1 de sadece o adam basmış diye cold u mu bırakacam yaw allah allah

• evet beyler cold el yakma bitti bu oyunda frezing çözen itemler bide firedaki pasif bir buffla status error effek buzcu kimseye donmadan rahat rahat kesebilirsiniz.

bu oyuna ben 7 ay önce başladığımda çok daha güzeldi şimdi eskisi gibi tadı kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMooNathens

quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

hacım bu herife hayranım forumda var 5-6 kişi daha isim vermiyimde cold kullanana ne kastın var çok ii biliyosan sen kullanma hem cold açtınmı yanına light basıp bow yada sword al sen o Asano yerlerde sürünür!!!

Senin gibileri adam yerine koyup tavsiye veren kabahat.Burası dedikodu evine çevirdiniz.Bi gununuz eksik hiç olmazsa sizin gibi abi beni kesti diye gelip burda ağlamıyorum.

2 gun once geldiniz lan mahfettiniz bu forum neset desmanuaoldugu zamanlar ne guzeldi ya yaş ortalamsı 20 nin ustundeydi.Madem sende beğenmiyorsun bu tavsiyeyi yapmazsın senin lvlindeki chardan 5 tane ustunde 59 yaptım lan ben şimdide 70 le oynuyorum 2 gun once başladılar oyuna bize akıl veriyolar.

Neymiş asanoyu alırmış yavaş al acıtmasın adamın uzerimde 40 int var 3 inti uzerinde hç gordunmu.Adamın 1 kişi dışında olduremedigi yok ondada zaten sos spear +6 var.

Ya bi dakka sen kendini ne zannediyon herife bak ya saçma sapan fikirler türeten sensin coldu sevmiyosan napam ne diye bırakın oynamayın diyon sana ne istediğiz gibi kasarız başına belamı arıyon kısa kes gitsin o adamında ***** sanki şimdi yıkılmıcak gelir bi fire spear yamultur onu gider adam yoluna sanki çok sağlam char yapmış... alla alla herifin teki için ortalığı ne diye geriyon

• Dademin Athen's ta Thief-Hunter kapı$ması vardı LvL 65+,,,baktım Asano'nun yaptığını birçok ppl yapmı$...Hatta yine Cold'dan etkilenmeyen bi tane LvL 70 Glavier,Global'den tüm Cold Imbune kullanan Char'lara meydan okudu serverdaki ve DW South Gate önünde PVP'ye çağırdı...

Cold eskiden iyi idi ama zamanla etkisini yitirdiği bir gerçek...Ilk ba$ta autopill geldi...Donduğunda pill basma derdi bitti.Sonra Fire Shield series'in önemi anla$ıldı ve tüm char'lar fire shield series'e abandı...Bu sayede Cold Buff'ları yine büyük etki kaybetti.En sonda item'lara ice resistance vs. basabilme eklenince Cold Imbune'un status efektlerine kar$ı dirençli olabilme sağlandı...

Bir diğer önemini yitiren item ise Shield...Silah'lara yine son update ile Block Ratio buff'ı eklenebiliyor...Bu sayede 19BR shield'a sahip olsanız bile kar$ınızdaki silaha Block buff'ı basılmı$ ise Shield'ın BR'si büyük oranda dü$üyor...Bir nevi silahları Stygian Desolater yapıyor bu buff.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.