Şimdi Ara

Cold'u artık kafanızda bitirin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Th1ef

quote:

Orjinalden alıntı: TheMooNathens

quote:

hacım bu herife hayranım forumda var 5-6 kişi daha isim vermiyimde cold kullanana ne kastın var çok ii biliyosan sen kullanma hem cold açtınmı yanına light basıp bow yada sword al sen o Asano yerlerde sürünür!!!

Senin gibileri adam yerine koyup tavsiye veren kabahat.Burası dedikodu evine çevirdiniz.Bi gununuz eksik hiç olmazsa sizin gibi abi beni kesti diye gelip burda ağlamıyorum.

2 gun once geldiniz lan mahfettiniz bu forum neset desmanuaoldugu zamanlar ne guzeldi ya yaş ortalamsı 20 nin ustundeydi.Madem sende beğenmiyorsun bu tavsiyeyi yapmazsın senin lvlindeki chardan 5 tane ustunde 59 yaptım lan ben şimdide 70 le oynuyorum 2 gun once başladılar oyuna bize akıl veriyolar.

Neymiş asanoyu alırmış yavaş al acıtmasın adamın uzerimde 40 int var 3 inti uzerinde hç gordunmu.Adamın 1 kişi dışında olduremedigi yok ondada zaten sos spear +6 var.

Ya bi dakka sen kendini ne zannediyon herife bak ya saçma sapan fikirler türeten sensin coldu sevmiyosan napam ne diye bırakın oynamayın diyon sana ne istediğiz gibi kasarız başına belamı arıyon kısa kes gitsin o adamında ***** sanki şimdi yıkılmıcak gelir bi fire spear yamultur onu gider adam yoluna sanki çok sağlam char yapmış... alla alla herifin teki için ortalığı ne diye geriyon

Sen konuşmuyo bilmiosun.Madem dusunduklerine uymadı adam gibi yazacaksın bak Adam gibi tamm mı?Delikanlı olun biraz bu forumu mahkeme ve foto albumune cevirdiniz artık bilgilindirici hiç bir şey gelmiyo şu foruma neden sizin gibiler geldiler bu foruma.Madem duşuncene ters adam gibi beğenmedim yaz sana bişey diyen çıkmaz.Benimki gibi forumda 4-5 tane varmış ulan sen benim gibi adamı op başına koylan.Bu laflarını 1 sene sonra yedtirtim ama dua et universite bitecek o zaman gururdun herkesin usutnde cold reduce item oldugunu
    quote:

P4P800 Tarih 4 Temmuz 2006; 18:27:28
    evet beyler cold el yakma bitti bu oyunda frezing çözen itemler bide firedaki pasif bir buffla status error effek buzcu kimseye donmadan rahat rahat kesebilirsiniz.

bu oyuna ben 7 ay önce başladığımda çok daha güzeldi şimdi eskisi gibi tadı kalmadı

Neşet sana da geçmiş olsun dostum amliyat olmuşsun

• Ya hacım senin gibi dediysek colda kıl olanlar dedik lan yeter bu skillin 7 sülalesine o colda dayanıklı olan ***** yeter be abi bırakıyom cold mold yok direk fire açacam sıkıyosa buna bağışıklık kazansınlar musluk mu takcak lan off çatlıcam be bana ne lan bu arada abicim yaşımın küçük olmasıyla ne alakası vardı bu konunun onu anlamadım bu arada senle bi kapıştıysam forumun neresine ne yaptım gereksiz açtığm bi konu felanda yok genelde çok sıkılmazsam geyikde yapmam eee
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hacım bu herife hayranım forumda var 5-6 kişi daha isim vermiyimde cold kullanana ne kastın var çok ii biliyosan sen kullanma hem cold açtınmı yanına light basıp bow yada sword al sen o Asano yerlerde sürünür!!!

Senin gibileri adam yerine koyup tavsiye veren kabahat.Burası dedikodu evine çevirdiniz.Bi gununuz eksik hiç olmazsa sizin gibi abi beni kesti diye gelip burda ağlamıyorum.

2 gun once geldiniz lan mahfettiniz bu forum neset desmanuaoldugu zamanlar ne guzeldi ya yaş ortalamsı 20 nin ustundeydi.Madem sende beğenmiyorsun bu tavsiyeyi yapmazsın senin lvlindeki chardan 5 tane ustunde 59 yaptım lan ben şimdide 70 le oynuyorum 2 gun once başladılar oyuna bize akıl veriyolar.

Neymiş asanoyu alırmış yavaş al acıtmasın adamın uzerimde 40 int var 3 inti uzerinde hç gordunmu.Adamın 1 kişi dışında olduremedigi yok ondada zaten sos spear +6 var.

Ya bi dakka sen kendini ne zannediyon herife bak ya saçma sapan fikirler türeten sensin coldu sevmiyosan napam ne diye bırakın oynamayın diyon sana ne istediğiz gibi kasarız başına belamı arıyon kısa kes gitsin o adamında ***** sanki şimdi yıkılmıcak gelir bi fire spear yamultur onu gider adam yoluna sanki çok sağlam char yapmış... alla alla herifin teki için ortalığı ne diye geriyon

Sen konuşmuyo bilmiosun.Madem dusunduklerine uymadı adam gibi yazacaksın bak Adam gibi tamm mı?Delikanlı olun biraz bu forumu mahkeme ve foto albumune cevirdiniz artık bilgilindirici hiç bir şey gelmiyo şu foruma neden sizin gibiler geldiler bu foruma.Madem duşuncene ters adam gibi beğenmedim yaz sana bişey diyen çıkmaz.Benimki gibi forumda 4-5 tane varmış ulan sen benim gibi adamı op başına koylan.Bu laflarını 1 sene sonra yedtirtim ama dua et universite bitecek o zaman gururdun herkesin usutnde cold reduce item oldugunu
    quote:

P4P800 Tarih 4 Temmuz 2006; 18:27:28
    evet beyler cold el yakma bitti bu oyunda frezing çözen itemler bide firedaki pasif bir buffla status error effek buzcu kimseye donmadan rahat rahat kesebilirsiniz.

bu oyuna ben 7 ay önce başladığımda çok daha güzeldi şimdi eskisi gibi tadı kalmadı

Neşet sana da geçmiş olsun dostum amliyat olmuşsun

Merhaba.
    Ben de seninle aynı sorunlar yüzünden uzaklaştım bu forumdan. Ortalık anlamadan, dinlemeden, bilmeden konuşan, yorum yapan, edep ve kültür fakiri yaratıklarla doldu. Sözüm kimsenin şahsına değil ama ortam kahvehane oldu. Artık bildiğimi çözdüğümü kendime saklıyorum. Madem herkes çok biliyor bize ihtiyaçları yok. Lekum dinikum ve liye din. Benim dinim bana onların dini onlara. Herkes bildiğini yapsın. Sıkma canını sen nathens.
    Bu arada Neset geçmiş olsun. Lvl 64 den sonra uğramadın foruma. Kaç oldun şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 5 Temmuz 2006; 8:48:48 >

• bende cold str okçuyum şimdi fire a geçmek için sp farm yapıyorum cold u lvl 30 da bırakcam atak skill inide yavaş yavaş kapatcam
  • ARKADAŞLAR BENDE GREECE SERVERINDA 2 TANE YÜZÜĞE %20 FREEZE BASTIM ZOR AMA DENEYEREK YAPILABİLİR....İYİ OYUNLAR
  • hey millet kusura bakmayın ama yakında kafayı yiyeceksiniz ne ya bu bukadar detay yok % bu kadar damage imiş şumuş bu muş ya gidin denize girin kız arkadaşınızla gezin geri kalan boş vaktinizde de bu oyunu zevk için oynayın siz oyundan kalkıp yattığınızda da rüyanızda devam ediyorsunuzdur bu oyuna yapmayın kardeşler kendinize iyi bakın şu güzel yıllarınızı boşa geçirmeyin bu yıllar bir daha geri gelmiyor benden söylemesi
    tüm arkadaşlara saygı ve sevgilerimle.

athens
    level 39
    yaş 41
    zevkine takılıyorum bu yaşta cold mold fire ,ınt .str falan filan cart curt anlamam
  • Neşet sana da geçmiş olsun dostum amliyat olmuşsun 

sağol dostum TheMooNathens ameliyat olduk yattığımız yerden deniyoz bişeyler abimde olmasa duman oldum valla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.