Şimdi Ara

Colin Kazım mı ? AYDIN Yılmaz mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Aydın Yılmaz'ın imkanları bende olsaydı (Galatasaray altyapısında bunca yıl oynama vs.) Yemin ediyorum kat kat daha iyi futbolcu olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: biralexgibiolanadam

kazım diosunuzda o pas hatalarını vs. bi barış bide ckr yapıyodu bence
    ayrıca 4 gol bilmem kac asist diosunuz harbı şaşırıyorum .. Öle bodoslama içeri atıyodu hiç gördunuzmu bakıp duzgun bı orta yaptıgını
    Nefret edıyorum kazımdan ben
    özellıkle su 2010-2011 En güzel gs gollerı videosunda aydının yaptklarının ozetı var.
    bence sağ kanatta kazım onun anca yedeği olur

bak dostum aydın her maçta ankaragücü maçındaki gibi oynasa colin<aydın olur ama oynamıyor işte
  • Kaba tabirle Kazım Aydın'ı öttürür.
  • Kazım kadar yeteneklı Türk kanat oyuncusu söylermısınız Arda'nın dışında.
  • Aydın yılmaz saf yetenek olarak belki Arda'dan bile daha yetenekli.Ancak sahaya yansıttıgıyla Galatasaray'da oynamasının imkanı yok.O yüzden Kazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Kaba tabirle Kazım Aydın'ı öttürür.

• Forumdaki marjinallik ve aykırılık ile fenomen olma kontenjanı yıllardır dolu dostum. Başka kapıya.
  • Aydın artık bu takımda olmaması gerekenlerin içinde bana göre ha kazım'ı günahım kadar sevmem ama aydından iyidir.
  • Bu kiyaslamada Aydın'i seçenlere bol bol futbol maçı izlemelerini öneriyorum.Kazım kesinlikle
  • BİRBİRİYLE karşılaştırmak bile çok ama çok yanlış bu karşılaştırma kazım a resmen küfür niteliğinde aydın kim ki ya:S
  • Aydın senelerdir genç yetenek olarak kadroya alındı, yeterince şans buldu, gerek ilk 11'de, gerek 60. dakikadan sonra oyuna girmekle; fakat malesef genç yeteneğimiz (!) Aydın Yılmaz hep 10 maç kötü, bir maç vasat üstü oynadı. Böyle futbolcularla Galatasaray gibi bir kulübün işi olmaz, olmamalı da. Her oyuncuda böyle bekleyecek miyiz ki? Ha şimdi çıkış yapacak, ha bak 2 maçtır iyi oynuyor falan. Aydın'dan profesyonel oyuncu olmaz. Senelerdir kendini biraz olsun geliştiremedi, daha çok geriledi. Kazım derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eymen~
    Aydın senelerdir genç yetenek olarak kadroya alındı, yeterince şans buldu, gerek ilk 11'de, gerek 60. dakikadan sonra oyuna girmekle; fakat malesef genç yeteneğimiz (!) Aydın Yılmaz hep 10 maç kötü, bir maç vasat üstü oynadı. Böyle futbolcularla Galatasaray gibi bir kulübün işi olmaz, olmamalı da. Her oyuncuda böyle bekleyecek miyiz ki? Ha şimdi çıkış yapacak, ha bak 2 maçtır iyi oynuyor falan. Aydın'dan profesyonel oyuncu olmaz. Senelerdir kendini biraz olsun geliştiremedi, daha çok geriledi. Kazım derim.

Aydın mı - x kişi mi desen yine x kişi derdim. aydın'da hiç bir ışık görmüyorum. hadi henüz kendini gelistirememiş olabilir de maçı hiç kale almaması beni delirtiyor. ayrıca ben ne aydın ne kazım'ın 11'de çok oynayacağını zannetmiyorum.

• Aydın'la Kazım'ı karşılaştırmak saçma bence, ama sağ kanat için illa biri oynasa diyorsak KAZIM tabiki hem de KAZIM KAZIM ;)
  • Mümkünse ikiside değil!
  • Kazim tabiki
  • tabi ki kazım ya
  • Aydın önce Kazım gibi ingiltere liginde futbol oynasın , a milli takımda oynasın , galatasaraydan sonra Türkiyenin 2.büyük takımı fenerdede forma şansı bulsun..Sonra konu aç karşılaştırma yapalım

Bu arada yorum yapış tarzına bakınca yaşının 16 yaşından küçük olduğu belli oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biralexgibiolanadam

Ya he he.
    Toplamda sıfır diyosunuz sizin yaptıgınız nankörlük bir Nani,bir W.Phlips 'lik bekliyosunuz adamdan
    Nankörsünz o kadar.

İnş. bu sezon takımda kalır ve impator ona şans verir Kazım daha iyiyse ben kabul edicem.
    Ama geçtiğimz sezon Aydına Kazıma verilen şans verilmedi.

Ayrıca kardeşim ne demek istemedği işi yapıyor.
    Benım bildiğim herkezin Futbolcu olma hayali olmuştur zamanında..

Daha kaç sene şans verilecek bu adama? Yanlış hatırlamıyorsam Arda Turan'dan daha önce çıktı A takıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Aydın kendini tatmin etmek için açtığını biliyorum, indir maskeni.

aynen
    ya da akrabası filan
  • kazım kötü takımın en iyilerinden biriydi.aydınsa kötü takımın en kötülerinden biriydi.nasıl kıyasladın anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.