Şimdi Ara

Colin Kazım mı ? AYDIN Yılmaz mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bakıyorumda forumlarda millet sağ kanatta hep kazımı yazmıs.
    Gerek istatistik ,gerek driplingler,gerek şutlar Aydın > Kazım değilmi beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: biralexgibiolanadam

Ya bakıyorumda forumlarda millet sağ kanatta hep kazımı yazmıs.
    Gerek istatistik ,gerek driplingler,gerek şutlar Aydın > Kazım değilmi beyler ?

Hayır.
  • abi şu aydın yılmazın adını görünce çıldırıyorum bıraksan bank asyada zor oynar ama kaç yıldır bizde kazım kat kat daya iyi

istatistik olarak kazım tokatlar ne aydını kazım 4 gol atmıştır bizde belki dahada fazla aydın bu yıl sadece ankaragücü ne bide elendiğimiz maçta gol attı

AYDIN
  • Aydın kendini tatmin etmek için açtığını biliyorum, indir maskeni.
  • Al birini vur ötekine ikiside istikrarsız ama istatistik olarak bakarsan geçen sene 2. yarıda galatasaray'a en fazla katkı sağlayan oyuncu asist bazında kazım kazım.. Bu da takımın geçen seneki içler acısı halini gösteriyor zaten.
  • Kazım daha iyi gibi
  • kazım diosunuzda o pas hatalarını vs. bi barış bide ckr yapıyodu bence
    ayrıca 4 gol bilmem kac asist diosunuz harbı şaşırıyorum .. Öle bodoslama içeri atıyodu hiç gördunuzmu bakıp duzgun bı orta yaptıgını
    Nefret edıyorum kazımdan ben
    özellıkle su 2010-2011 En güzel gs gollerı videosunda aydının yaptklarının ozetı var.
    bence sağ kanatta kazım onun anca yedeği olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıla mı? Ahmet Kural mı?
    5 yıl önce açıldı
    Cem Yılmaz bitmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kazım diosunuzda o pas hatalarını vs. bi barış bide ckr yapıyodu bence
    ayrıca 4 gol bilmem kac asist diosunuz harbı şaşırıyorum .. Öle bodoslama içeri atıyodu hiç gördunuzmu bakıp duzgun bı orta yaptıgını
    özellıkle su 2010-2011 En güzel gs gollerı videosunda aydının yaptklarının ozetı var.

Tamam.
  • Tabiki Kazım. Bu sene herkes görecek Kazım'ı.
  • Ne zaman ne yapıcağı belli olmayan oyuncuları her zaman sevmişimdir, Colin Kazım da bunlardan birisi. Bir de Liverpool'da Luis Garcia vardı, bir şut çekerdi taca çıkardı, arkasından bir daha çekerdi doksana girerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostriderx

quote:

kazım diosunuzda o pas hatalarını vs. bi barış bide ckr yapıyodu bence

Tamam.

birader Fenerde oynadıgı gibi oynasa bende hhalde kazım dicektim ama bze geldıkten sonra beklentım coktu ondan karsılgını alamadım ..
    Aydından bi beklentım olmamasına ragmen bişiler görüodum yanı bekle video atıcam

• İkiside Galatasaray formasını giyebilecek oyuncu değiller,Avrupada olmadığımız bu sene idare edilebilir ama seneye mutlaka sağ açık transferi yapılmalı
  • Aydın Yılmaz'ın imkanları bende olsaydı (Galatasaray altyapısında bunca yıl oynama vs.) Yemin ediyorum kat kat daha iyi futbolcu olurdum.
  • Kazim tabikide ama Sag Kanat mutlaka alinmali bu sene.
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=211145995590419

top 10 gol videosu bu linkte

Siz ne Derseniz diyebilirsinz Ben Aydıncıyım valla
  • Toplamada sıfır neyse, çarpmada bir neyse, futbolda da Aydın Yılmaz o'dur. Yani etkisiz elemandır.

Sıfır savunma, sıfır adam geçme, sadece boş alana boş koşu, bir de ortaya top doldurmaca... 5 kere ayağına top gelse 4 tanesini rakibe verir.

İstemedigi bir işi yapıyormuşçasına zaman geçirmek için futbol oynayan biridir. Bir bakıma futbol yönetiminde psikolojinin ne kadar önemli olduğunun canlı örneği. Bu adam gelişimini sürdürüp maçlara gerektiği şekilde psikolojik ve fiziki açıdan hazırlanmış olsaydı, şu an Arda Turan yerine Aydın Yılmaz'ı konuşuyor olurduk. Potansiyeli Arda'dan daha fazlaydı, ne yazık ki hunharca harcamayı başardı.

Kendisi Konyaspor maçlarını çok sever. Başka maçlarda da görmek isteriz, lakin bu saatten sonra çok zor görünüyor.

Kazım ile Aydın'ı karşılaştırmak, futbola hakarettir.

Colin Kazım mı ?   AYDIN Yılmaz mı ?

• Aydın Kazım'ın yanından geçemez bu kıyaslamaya göre.
  • Ya he he.
    Toplamda sıfır diyosunuz sizin yaptıgınız nankörlük bir Nani,bir W.Phlips 'lik bekliyosunuz adamdan
    Nankörsünz o kadar.

İnş. bu sezon takımda kalır ve impator ona şans verir Kazım daha iyiyse ben kabul edicem.
    Ama geçtiğimz sezon Aydına Kazıma verilen şans verilmedi.

Ayrıca kardeşim ne demek istemedği işi yapıyor.
    Benım bildiğim herkezin Futbolcu olma hayali olmuştur zamanında..
  • Şaka mısınız ya Kazım geldiği günden beri nasıl hırsla mücadele etti onca dedikoduya rağmen çatır çatır futbolunu oynadı asistler yaptı goller attı.
  • aydın yılmaz denilen adam kiralık gönderdiğimiz takımda bile oynamayı başaramamış gereksiz topçunun teki, o adamı başka futbolcuyla kıyaslamanın alemi yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.