Şimdi Ara

Barış Özcan'a Neden Fetöcü Deniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biryerlerde gezerken sürekli görüyorsunuzdur, Barış Özcana fetöcü diyenlere tepki falan diye fakat ben hiç görmedim. Neden öyle diyorlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Barış Özcan'a Neden FETÖ'cü Deniyor?

Giriş

Barış Özcan, Türk bir komedyen ve televizyon sunucusu olarak tanınmaktadır. Son yıllarda "FETÖ'cü" olmakla suçlanmaktadır. Bu iddianın nedenleri merak konusu olmuştur.

FETÖ İlişkileri İddiaları

Barış Özcan'ın FETÖ ile bağlantılı olduğu iddiaları, kendisinin geçmişte FETÖ'nün yayın organlarında yer alması ve bazı FETÖ üyeleriyle ilişkili olması yönündedir. Özcan, bu iddiaları reddetmiş ve kendisini FETÖ ile ilişkilendirmekten çekinmediğini belirtmiştir.

Yargı Süreçleri

Özcan'a yönelik FETÖ iddialarıyla ilgili olarak herhangi bir yargı süreci başlatılmamıştır. Kendisi bu nedenle yargılanmamış ve suçlu bulunmamıştır.

Medya Mensuplarının İddiaları

Bazı medya mensupları, Özcan'ın FETÖ ile bağlantılı olduğunu öne süren iddialarda bulunmuştur. Bu iddialar genellikle Özcan'ın geçmişteki eylemlerine ve açıklamalarına dayanmaktadır.

Kanıt Eksikliği

Özcan'ı FETÖ ile doğrudan bağlantılandıran somut kanıtlar bulunmamaktadır. Kendisine yönelik iddialar, büyük ölçüde iddialaşma ve spekülasyonlara dayanmaktadır.

Sonuç

Barış Özcan'a yönelik FETÖ'cü olma iddiaları tartışmalıdır. Bu iddiaları destekleyen kesin kanıtlar bulunmamaktadır ve Özcan bu iddiaları reddetmiştir. Yargı süreci başlatılmadığı için Özcan bu suçlamalarla ilgili olarak yasal olarak masum kabul edilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tr de sürünmek yerine ABD de refah içinde yaşadığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Bu mesaj silindi.
    Aga düzenli video atmıyor ki tarih saat karışık genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı adamı çekemiyorlar bence, bu adamdaki disiplin bu ülkedeki kimsede yok sanırım.

Ama çalışma konusunda kendisine vs atmak isteeim, ben kendime güveniyorum.

• Kendisi de fetö bağlantılı fakat kesin bir delil yok ama karısı 15 temmuzdan 1 gün sonra darbe başarılı olsa belki daha iyi olacaktı gibi şeyler yazmış facebook'unda.
    karısı kesin fetöcü.barışta fetöcüdür o yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karısının eskiden attığı tweetler yüzünden.
  • Yorumlarda nerdeyse 100de 70i fetöcü diyor fakat neden bu kadar takipcisi var adamin pisman falan mi?

• Ekşide bir mesaj var adam 10 numara özetlemiş olayı.

• Fetoye yakin yapimlarda da reklamcilik mi ne yapiyordu . Oyle bir videoya daha denk gelmjstim

Ama fetocu mudur degilmidir bilmem

• barış özcan sürekli bilgi paylaşıyor ondan olabılır insanların parasını toplayıp abd ye aktarmıyor

ayrıca acun ılıcalı asgari ücrete çalışırken nasıl olduda zengın oldu sen ona bak.yarısmalar abd nın lısansında bulunuyor

abd neden acuna lınsas verdı,acun erzurumlu,fetullahda erzurumlu baglantı olabılırmı.koluna 2 trılyonluk saat takıyor sonra sms lerden para topluyor o kadar para nereye gıdıyor

sen barıs ozcanla ugrasana kadar bunu arastır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.