Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.22 yaması çıkmış ama ilacı yok heralde doğrumu?
    http://www.codemasters.com/downloads/details.php?id=36831&territory=EnglishUSA
  • Ses ayarlarında directsound ve openal 3d var hangisi daha iyi? bana openal 3d daha iyi gibi geldi
    bir de shadows ayarı ultra yapsamda tekrar high moduna alıyor bunun çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 3 Ağustos 2009; 15:36:03 >
  • arkadaşlar daha önce cevabı geçti mi bilemeyeceğim;
    Colin Mcrae Dirt açılırken yaşanan bir sorun vardı.. hata şu:
    "dirt.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor."

bu hatayı daha önce forumda paylaşmıştım. o zamanlar cevap alamamıştım. daha doğrusu yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar olmuştu ama doğru cevap çıkmamıştı...

bu oyunu belki 1-2 yıl önce edinmiş ama o günden beri oynayamamıştım bu hatadan dolayı..
    bugün aklıma tekrar düştü oyun, bir yerde bir arkadaşın yorumunu okuyunca hatanın nerde olduğunu keşfetmiş olduk.. o arkadaşa teşekkürler burdan..

arkadaşlar herşeyi yaptım, denedim colin mcrae 1.1 ilacını da ekledim ama ne yaptıysam çalışmadı diyorsanız sorun meğer çok basitmiş... meğer sorun bir intro sorunuymuş.. oyunun açılışındaki bir video kaynaklıymış..

önce alttaki dosyayı indirin. çok kısa boyutlu bir dosya.. içinden çıkan video klasörünün içindeki dosyaları kopyalayıp, oyunun kurulu olduğu klasörün içindeki "video" klasörünün içine yapıştırın ve üstüne yazma sorusuna evet deyin..
    işte bu kadar

bu sorun o aralar çok dellendirmişti beni.. en sonunda unuttum, öyle de kalmıştı.. bugüne tekrar araştırırken çözümüne kavuşmuş olduk...

http://games.softpedia.com/progDownload/Colin-McRae-DIRT-No-Intro-Fix-Download-17438.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Ses ayarlarında directsound ve openal 3d var hangisi daha iyi? bana openal 3d daha iyi gibi geldi
    bir de shadows ayarı ultra yapsamda tekrar high moduna alıyor bunun çözümü var mı?
  • Oyunu orijinal olarak Megavizyondan aldım , klavye ile oynarken biraz zorlandım bu yüzden bir gamepad aldım , Gamepadi bağladım ilk başta windowsta gördü bende driver kurmadım ... ama oyunda görmedi sonra driverdandır dedim driverınıda kurdum... Ama yine görmüyor. Çözümü bulan varsa paylaşabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedman

arkadaslar DIRT mi? GRID mı? hangisi daha iyi..

her ikisi de güzel oyunlar ancak sanki farklı kulvarlarda gibiler...yani grid pist yarışlarının olduğu bir oyun dirt ise rally bence her ikisi de güzel şu an ikisini de oynuyorum.
    pek karşılaştırılamazmış gibi geliyor
  • ikisinide oynadim arkadaşım dırt bireaz zırt bir oyun bana göre grid çok iyi bir oyun bunu yanında ha aynı oyunlarmı degil illaki ama bence grid
  • Dirt executable çalışmayı durdurdu,dirt executable has stopped working,dirt.exe hatası,siyah ekran,oyundan atıyor,tam açılacakken çıkıyor..........bu tip hatalar alıyorsanız aşağıdaki işlemi uygulayınız.

C:\Program Files (x86)\Codemasters\DiRT\system klasörünün içindeki "workerMap8Core" dosyasını silin,"workerMap4Core" dosaysının adınıda "workerMap8Core" olarak değiştirin..

Bu sorun yüzünden aylardır ve belkide yıllardır oyunu oynayamayan fanlar vardır,problemin böyle basit ve sıradan bi durum olduğunu farkettiklerinde tepkilerini merak ediyorum:))
  • Arkadaşım dediğini yaptım hiçbir değişiklik olmadı. Sorun oyuna giriyorum fakat tam yarışa başlıyacağım zaman masaüstüne atıyor. Sorun neden olabilir acaba
  • Merhaba arkadaşlar,

Logitech Cordless Rumblepad marka gamepadim var. Ama oyuna bir türlü uyarlayamadım.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Menülerde gezme işlemini ve oyunu gamepad ile oynayamazmıyız?

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • arkadaşlar direksiyon hassasiyetini nereden ayarlıyoruz?klavyeden oynuyorum çok fazla dönüyor direksiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_sz

Dirt executable çalışmayı durdurdu,dirt executable has stopped working,dirt.exe hatası,siyah ekran,oyundan atıyor,tam açılacakken çıkıyor..........bu tip hatalar alıyorsanız aşağıdaki işlemi uygulayınız.

C:\Program Files (x86)\Codemasters\DiRT\system klasörünün içindeki "workerMap8Core" dosyasını silin,"workerMap4Core" dosaysının adınıda "workerMap8Core" olarak değiştirin..

Bu sorun yüzünden aylardır ve belkide yıllardır oyunu oynayamayan fanlar vardır,problemin böyle basit ve sıradan bi durum olduğunu farkettiklerinde tepkilerini merak ediyorum:))

Olmasını dört gözle bekledim ama nafile yine masaüstüne atıyor. Şimdi oyunu baştan kuruyorum. Sırasıyla patch leri yükleyip yeniden denicem. Ama hiç ümitli değilim. Bu sorunu çözebilecek bir babayiğit ne yazık ki yıllardır çıkmadı. Yine de önerin için teşekkürler. Her öneriyi değerlendiriyor ve bekliyorum. Elbet birgün oynucam bu oyunu.

• Arkadaşlar gamepad desteği var mı bu oyunda?
  • hasan arkadasım tsk ler sorun cozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: rhisos

hasan arkadasım tsk ler sorun cozuldu

Hay Allah razı olsun arkadaşlar 1.21 yamasını kurdum
    Üstüne NoDvD exe yi indirdim yerine koydum
    Üstteki değişikliğide yapınca çalıştı.

Codemaster ın yapamadığını siz yaptınız heralde. Ulan bu millet becerikli ama matbaa geç geldi işte osmanlı sağolsun..
  • dirt u joystickle oynayamıyrm joystick i gormuyo oynanmıyomu acaba benmi yanlıs yapiyrm?
  • BEyler bişey sorcam ben bu oyunu ukledim bende 512 ekran kartı var ama calısmıo. nvidia mı olması lkazım illa ekran kartının. ?
  • Laptop gelince direk indirip yüklüyorum bunu.

quote:

Packard Bell TJ75 i5-430 6gb 640gb HD5650
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

arkdaşlar ben ilk kurup çalıştırdığımda gayet hızlı çalışıyodu şimdi oyuna girerken uzun sürüyor sonra ilk demo yawaş çalışıyor takıla takıla ondan sonra menülerde felan hep yawaş çalışıyo yeni windows kurdum patch yaptım tüm grafik ayarları en düşük yaptım düzelmiyor neden kaynaklanıyor acaba ?

aynen bende de böyle oldu safe moduna tıklayınca tüm ayarlrı bozuldu eskisi gibi olmuyor
  • evde 2 pc var 2sinede kursak kardeşimle yarışabilmemiz mümkünmü
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.