Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • H vites yokmu ?! yoksa hiç uğraşmıyım ya,zaten .exe hatası verip duruyo,1.500 tl'lik kasa kurdum,gta4 ü full oynuyorum 30fps ile, lakin bu oyunda .exe alıyorum daha girmeden,lanet olsn ya!
  • 1 gb ddr2 667 mhz ram
    512 ati x1650 ekran kartı.

kaldırmıyor.

off ya kenarda öylecene duruyor 2 dvd.
  • arkadaşlar logitech rumblepad2 var... diğer oyunlarımda çalışio ama buda bi türlü görmüo... bu oyun da mı aptallık var... yoksa kör mü :)
  • arkadaşlar yukarda okuyan olmuştur oyunla ilgili ufak bir sorunum oldu piskolojik olmuş artık hallettim ama oynamadım bu günlerde
    bir yeni oyun çekti canım ve bunu kurdum dırt.
    ayarları 1400-900 ultra yaptım herşey açık şu yukardaki ss ler varya onlar yalan ulan insan bi tekerlek izi koyar araba sanki
    havadı gidiyor
    2 gün canım sıkıldıkça oynadım ama rally den başka herşeye benziyor
    oyuna rally havası veren sadece arabalar ve yollarımız onlarda olmasa zaten direk çöp.

oyunun adı dırt degil bence zırt olmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 18 Mayıs 2009; 11:01:07 >
  • Arkadaşlar Logitech MOMO ile oynamak istiyorum ama bir türlü olmuyor,direksiyon çok hassas onu ayarlarım ok de neden daima gaz veriyor otamatik,ayarlarında MOMO görüyor,ama o ayarları değiştiremiyorum,DEADZONE gibi şeyler yazan bölüm var,ordan birşeyleri artırdıkça otamatik gaz veriyor,bunu detaylı ayarlayabilen varmı.Şu MOMO yu sorunsuz ve sağlam kullanabildiğim tek oyun NFS Undercover,aynı sorunu GRİD oyununda da yaşadım,hatta ayarlar bile aynıydı,yaa gazı sonuna kadar kendisi veriyor yada hiç.Pedallar aktif değil bir türlü.Bilen anlatabilirmi detaylı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Arkadaşlar her şeyi full açtım ama grafikler pek tatmin etmedi sizce nasıl?

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI)

aynen arkadaşım ultra ayarlar yaptım ss lerle oyun başındaki fragman ile uzaktan yakından alakası yok

• Arkadaşlar bazı oyunların oynamaması creative ses kartından kaynaklanıyor.
  • Aldım ama ekran kartım yetmediği için oynayamıyorum.
  • Oyun güzel olunca hızda 8mbit olunca dayanamadım
  • belkide o kadar güzel bulmazsın arkadaşım bence o kadar da güzel degil mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

Müthiş bi oyuna benziyor..
    quote:

süpper araba subaru sti bayılıyorm
    oyunda harika daha yeni farkettim keşke önce oynasydım

• arkadaşlar oyunu oynamayı düşünen arkadaşalrın şevkini kırmak istemem ama o ss ler yalan yalan oyun içinde yok öyle bi ss
    oyun oynarken ilgin bi reklama denk geldim daha öncede bu grid de denk gelen bi arkadaş konu aşmıştı sanki öyle hatırlıyorum

ekleme.:he bu arada bu ss de size oyun içi bir örnek ss olsun ayarlar full+full açık bence pek tatmin edici degil aslında tatmin edici ama
    araba giderken hadi giderkeni geçtim virajlarda kayarken bi tekerler izi çıkmazmı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 16 Haziran 2009; 6:16:34 >

• bende bugün ati hd3850 512mb ekran kartı aldım ardından hemen bu oyunu yükledim detaylar ultra çözünürlük 1440x900 herşey güzel ama yukarıdaki ss ler gibi diil görüntüler En_DiabLO'nun ki ile birebir
  • internet üzerinden online oynayabilen varmı bu oyunu. server varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: deta53

internet üzerinden online oynayabilen varmı bu oyunu. server varmı

İnternet üzerinden ancak orjinal ise oyunun oynayabilirsiniz, saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yux[H]ell!cA

quote:

Orjinalden alıntı: deta53

internet üzerinden online oynayabilen varmı bu oyunu. server varmı

İnternet üzerinden ancak orjinal ise oyunun oynayabilirsiniz, saygılar...

dostum bir yanlışlık olmasın az önce torrentle indirdiğim bu oyunu daha önce toca3 oynarken gamespy arcade isim ve şifremi yazıp online yarıştım bilgin olsun
  • beyler bu oyunun 2 kişi oynama imkanı varmı ben joyistikde arkadaş klavyede oynayabilirmiyiz

ediy: sayfa başı kapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChnGT/GTS -- 11 Temmuz 2009; 21:33:24 >
  • savegame uçtu okadar oynadığım bölümler gitti nasıl geri getirebilirim veya code lardan nasıl açabilirim hepsini?
  • arkadaslar DIRT mi? GRID mı? hangisi daha iyi..
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.