Şimdi Ara

Colin mcrae DiRT hatası lütfen yardım :/ :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • allah razı olsun senden kardeş valla çok çok sağol oyunu açamayanlar denesin şiddetle tavsiye ediyorum...

• yok ya yok. bende yine olmuyor. dün açıyordum ama, şimdi açmıyor yahu!
  • Aynen ya bende dün girdiğim oyuna bugün nedense giremiyorum çok sinir oldum =/
  • Başlıkta Dirt yazmış arkadaş ama diğer arkadaş da DiRT 2'nin küreğini vermiş
  • çözüm bulan var mı? sabah oynadığım oyun hata veriyor. çok sinir bozucu
  • ARKADAŞLAR DİRT 3 EXECUTABLE HATASINI ŞU ŞEKİLDE DÜZELTEBİLİRSİNİZ.ÖNECE OYUNU NORMAL HER ZAMANKİ GİBİ KURUN.ANCAK CRACK DOSYASI SKIDROV DOSYASINDAKİ DOYALARI DİREK KOPYALAYIP YAPIŞTIRMAYIN.ÖNVE SKIDROW KLASÖRÜNDEKİ DOYALARI ÖNCE MASA ÜSTÜNE SÜRÜKLEYİN.ORADAN TAMAMINI KAPYALAYIP OYUNU KURDUĞUNUZ YERE YAPIŞTIRIN.BEN SORUNU BÖYLE ÇÖZDÜM
  • ARKADAŞLAR BU KONU EPEY YORMUŞ BELLİKİ SİZİ YAPMANZ GEREKEN LER BULDUM ÖNCELİKLE OYUN KURULU İSE SİLİN SİLDİKTEN SONRA PC Yİ KAPATIN TEKRAR BAŞLATIN
    EKRAN KARTINIZIN GÜNCELLEMESİ TAMMI ONU KONTROL EDİN TAMSA OYUNU KURUN OYUNU KURTUKTAN SONRA CRACK YİNİ YAPIN CALIŞIYOR BEN KAFAYI KIRDIM SABAHA KADAR UGRAŞICAM BU OYUNU OYNUCAM DEDİM BÖLE YAPTGIM OLDU AMA BENİM CRACK BİRAZ FARKLI Bİ YERDEN İNDİRDİM İSTEYEN PAYLAŞIRIM
  • konunun üstünden yıl geçmiş ama hala çözemeyenler için yazıyorum ben bunu çünkü sabahladım çözmek için codemaster'ın birçok oyununda oluşan gerizekalı bi hata çözümü yok ama çözmek için program kullanmak gerekiyo yani ben böyle çözdüm. Grid'de de aynı sorun vardı Game Booster 3 programını kurdum. Program üzerinden oyun kipi oluşturdum yani bi nevi hesap diyebilirsiniz, sonra oyunu sadece bu program üzerinden açtım ve çalıştı sonrada dirt deneyelim dedim bakalım ne olacak aynı şekilde oda çalıştı. yani sorun sizlerde değil codemaster da

• saol dostum oldu valla açıldı başka hıc bı yerde cozumu yok mutlaka deneyin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.