Bildirim
Colin mcrae DiRT hatası lütfen yardım :/ :(
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: esrarengiz08
Dİrt executable çalışmayı durdurdu diyor. Vista 32 bit bir pc ye sahibim. 2 gb ram 256 mb ekran kartına sahibim yardım edin lütfennn
aynı sorun bende de var menüleri geçip tam oyuna girerken çalışmayı durdurdu diye hata veriyor xp ve vista da denedim yapmadığım şey kalmadı çalışan iso yüklemede de sorun yok bi kaç kez yükledim ama her seferinde aynı hata yardım edin bize -
quote:
Orjinalden alıntı: madd_maxx82
quote:
Orjinalden alıntı: esrarengiz08
Dİrt executable çalışmayı durdurdu diyor. Vista 32 bit bir pc ye sahibim. 2 gb ram 256 mb ekran kartına sahibim yardım edin lütfennn
aynı sorun bende de var menüleri geçip tam oyuna girerken çalışmayı durdurdu diye hata veriyor xp ve vista da denedim yapmadığım şey kalmadı çalışan iso yüklemede de sorun yok bi kaç kez yükledim ama her seferinde aynı hata yardım edin bize
Lütfeeeeeeeeeenn
-
upppp -
ekran kartı olabilir problem -
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
ekran kartı olabilir problem
Nasıl çözebilirim peki :S -
yeni ve kaliteli 1 tane alarak çözülebilir bizde hiç hata vermiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: ozzzy222
yeni ve kaliteli 1 tane alarak çözülebilir bizde hiç hata vermiyor
Acaba pc de mi birşey var. Bi de oyun yüklenirken patch 1.1 i yükletti bana acaba onu yüklemesem düzelir mi dersiniz ? bir deniyeyim -
aynı sorun bende de var -
arkadaşlar % 95 oranda sorun ekran kartınız yada sistemin yetersizliği...hem bahsettiğininz oyunun hemde vistanın reme en az 512 mb 128 bit bi ekran kartına ihtiyacın var...ama bahsettiğin oyun grid ve sega rally gerçekten çok iyi oyunlar tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: vooool
arkadaşlar % 95 oranda sorun ekran kartınız yada sistemin yetersizliği...hem bahsettiğininz oyunun hemde vistanın reme en az 512 mb 128 bit bi ekran kartına ihtiyacın var...ama bahsettiğin oyun grid ve sega rally gerçekten çok iyi oyunlar tavsiye ederim
hocam sistem i7 core 920
1gb 4870
4gb ddr3 1600 vs.
önceden çalışan oyun şimdi çalışmıyo tam menüleri geçtikten sonra hata rapor gönderme -
^^ -
Ben de aynı sorundan müstaribim. Lütfen yardım. Ama nafile çok araştırdım bu sorunu yaşayan bir sürü kişi var ama çözümü bilen yok. -
arkadaşlar.codemaster colin mcrae dirt kasörünün içindeki "video" klasörünün adını "_video" olarak değiştirin.vista sorunu olanların dikkatine... -
quote:
Orjinalden alıntı: turkazrail
arkadaşlar.codemaster colin mcrae dirt kasörünün içindeki "video" klasörünün adını "_video" olarak değiştirin.vista sorunu olanların dikkatine...
deneyen oldu mu arkadaşlar bunu, işe yarıyor mu ? xp de de işe yarar mı acaba. -
Muhtemel sorununuz kraker olabilir.. Başka bir ilaç deneyin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: xıvcax
Muhtemel sorununuz kraker olabilir.. Başka bir ilaç deneyin..
kraker diyorsun da bu oyunun kaç tane krakeri olur ki benim bildiğim 1 tane dir. reload var bu oyununda ama çalışmıyor. -
http://r a p i d s h a r e.com/files/316850385/DIRT_2_CRACK.rar
ile deneyiniz aradaki boşlukları siliniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmahonix -- 6 Aralık 2009; 17:12:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xmahonix
http://r a p i d s h a r e.com/files/316850385/DIRT_2_CRACK.rar
ile deneyiniz aradaki boşlukları siliniz.
yazık olucak:) -
ÇÖZÜLDÜ: arkadaşlar hatayı çözdüm. daha doğrusu yabancı bir forumda çözümünü gördüm. çözüm şöyleki; C:\Program Files (x86)\Codemasters\DiRT\system adresine gidip "workerMap8Core" dosyasını silin ya da adını değiştirin. ardından "workerMap4Core" dosyasının adını "workerMap8Core" yapın ve sorun çözülsün. ben denedim ve oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkester -- 19 Temmuz 2010; 17:17:30 >
Benzer içerikler
- nfs most wanted arabalar hangi kutuda
- forza horizon 5 açılmıyor
- assetto corsa evo
- eski araba oyunları pc
- lfs s2 kilidi açma
- assetto corsa sistem gereksinimleri
- araba oyunları pc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X