Şimdi Ara

Mafia yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mafia oynunu çok oynamak istiyordum. Cd ciden yaklaşık 3 tefa aldım üçünüde yükleyemedim. Gittim başka bi cd ciden bidaha aldım fakat gene yükleyemedim. Hep aynı şey oluyo ilk cd yi yüklüyo ikinci taktığımda donuyo. Dairedeki bilgisaayarda yüklemedi. Ama cd cide denediğimizde yükleme yapıyo. Benmi bişeyi yanlış yapıyorum anlamadımk. Yardımcı olursanız sevinirim.

• walla bir yanlışın olma ihtimali olduğunu sanmıyorum çünkü direk koyunca yükleniyor olması lazım ben 2 yıl önce onuyordum kimse oynamıyordu şimdi ise herkes o oyuna üşüştü...
  • oyunu nereye yüklemek istiyosan orada bir klasör oluştur, cdlerin herbirinin içinde mafiagame adlı bi klasör var,onun içindeki dosyaları yarattıgın klasöre at,en sonunda normal şekilde crack'le oyunu,ve yarattıgın klasörden oyna!!hepsi bu!!!

bu arada aynı sorunu yasayan biri daha vardı, yani bu konu önceden acılmıstı,arama yapmadan topic kirliliğine neden oldun!!!!bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK_X -- 22 Ağustos 2005, 12:21:36 >
  • Daha öncedende ben açtım cevap alamadım. Belki şimdi bilen olur diye sordum. Ama dahada önce açıldımı bilemiyorum. Yardımın için sağol herkesten özür dilerim boşuna konu açtıysam.
  • yanlıs anlama, ben de hata yapmıs olabilirim diye arattım ve buldum!!! sadece hatalı duruma düşmemek için!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_3751912/mpage_1/key_mafia//tm.htm#3754943

umarım yardımım dokunmustur!! iyi oyunlar!!!
  • 2. cd deki mafia game klasörünün içindekileri yapıştırmıyo uyarı veriyo neden acaba cd mi bozuk ama aynı hatayı gata sa nın 2. cdsainde de vermişti...
  • bende hata vermedi
    MK_X 'nın dediklerini yap calışması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    SOMA oynayanlar bir YARDIM!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben MK_X sayesinde sorunsuz olarak kurdum. Evet bu konu daha önceden açılmış ve cevap verilmiş. Bende sanırım biraz tembellik yapmışım. Tekrar özür diliyorum. MK_X çok sağol çok yardımın dokundu. Sayende sorunsuz oyun oynayabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.