Şimdi Ara

Minecraft Multiplayer yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MeganManning Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biz arkadaşımla minecraft oynamak istiyoruz. Normalde herhangi bir ip girip oyuna girebiliyorum yani başka serverlara. Fakat arkadaşımla sadece 2miz oynamak istedik hamachi üzerinden ama beceremedik. Ben host olsam kendi serverıma girerken arkadaşıma da banada bad login hatası veriyor, arkadaş host olduğunda o kendi serverına girebiliyor fakat ben girmeye çalıştığımda connection time out diyor.

Not1: Kendi serverıma girerken bile bad login diyor acaba modemden, porttan falan sorun olabilir mi? Firewall ayarlarını yaptım.
    Not2: Server kurulumunda bir hata mı yapıyorum?
    Not3: İkimizinki de 1.5.2 sürümü aynı sürüm yani.
    Not4: Ağ ve paylaşımda hamachi internet erişimi yok diyor acaba bu yüzden mi bağlanamıyorum? Peki bunu nasıl etkin hale getirebilirim?

Peki bu sorunu çözemez isek 'sadece' arkadaşımla oynayabileceğim bir yöntem var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bossdarkkiller

Herkese merhaba,

Biz arkadaşımla minecraft oynamak istiyoruz. Normalde herhangi bir ip girip oyuna girebiliyorum yani başka serverlara. Fakat arkadaşımla sadece 2miz oynamak istedik hamachi üzerinden ama beceremedik. Ben host olsam kendi serverıma girerken arkadaşıma da banada bad login hatası veriyor, arkadaş host olduğunda o kendi serverına girebiliyor fakat ben girmeye çalıştığımda connection time out diyor.

Not1: Kendi serverıma girerken bile bad login diyor acaba modemden, porttan falan sorun olabilir mi? Firewall ayarlarını yaptım.
    Not2: Server kurulumunda bir hata mı yapıyorum?
    Not3: İkimizinki de 1.5.2 sürümü aynı sürüm yani.
    Not4: Ağ ve paylaşımda hamachi internet erişimi yok diyor acaba bu yüzden mi bağlanamıyorum? Peki bunu nasıl etkin hale getirebilirim?

Peki bu sorunu çözemez isek 'sadece' arkadaşımla oynayabileceğim bir yöntem var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bad login hatasi giris yapanin korsan kullanmasindan, serverin korsana kapali olmasindan kaynakli.
    Server.properties dan online-mode: false yapmalisiniz.
    Connection time out hatasinin nedeni tahminimce guvenlik duvarindan kaynaklaniyor. Sunucu bilgisayarda diger oyuncularin giris yapabilmesi icin guvenlik duvari kapali olmalidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorunu bir şekilde çözdüm sanırım güvenlik duvarındandı ayrıca online mode: off daydı yazmayı unutmuşum. Teşekkürler arkadaşım
  • bendede var sorun yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atabilir mi?
  • Bilgisayar özelliklerini verebilirmisin. Eğer bilgisayar özelliklerin normalin biraz üstünde olmazsa ya çok kasar yada hiç girmez bekletir ve connection time out hatasını alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Minecraft [XBOX ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.