Merhaba herkese, benim soyle bir durumum var: Ben yurt dışında kullandigim telefonumu getirecegim. Halihazırda Dubaide oturma iznim, kimligim vs var. Burada bir hattim da var ben bu telefona hiç Türkiye simi takmadim ve takmayacagim, dubaiden aldigim hattim takili ve ben bu telefonu Türkiye'ye geldigimde kullanmaya devam etmek istiyorum bu mumkun mudur acaba? Yoksa bu mevcuttaki tartismali 4 ay mevzularindan bu da etkilenir mi? Is icin kullanıyorum banka hesabima bu numara kayitli ve Dubaiden SMS, arama almam ve arama yapabilmemgerek, yil boyu kapanmamasi lazim. Simdiden teşekkür ederim.
Dell G3223D vs LG UltraGear 32GP750-B vs HP Omen 32q
32 inç minimum 144 hz IPS 2K bir monitör alacağım. Son olarak bu 3 monitör arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim dostlar? Epeydeki karılaştırma dışında göz önüne almam gereken bir şey var mı? Burdan gördüğüm kadarıyla en önemli fark HP ve lg de pivot desteği olması. Yazılımcı olduğum için aslında istediğim bir özellik. Ama Dell pivot desteği dışında çok daha iyi diyorsanız Dell'i de değerlendirebilirim
Karşılaştırma linki:
Dell G3223D - LG UltraGear 32GP750-B - HP Omen 32q (780K0E9) Karşılaştırması - Epey
Güncel fiyatlar indirimler dahil taksit seçenekleri göz önüne alınarak:
- Hp 12699
- Dell 13449
- LG 12899
Selamlar herkese, başlıkta yazdığım gibi bir monitör almayı düşünüyorum. Bütçe max 10k belki 12k zorlayabilirim. Alabileceğim en f/p ürün ne olur?
Dediğim gibi hem oyun hem iş için kullanacağım. Oyun olarak competitive oynamıyorum, genelde hikayeli oyunlar, strateji oyunları oluyor. Monsterın şu monitörünü düşünüyordum: Monster Aryond 32" Ama ghosting vs sorunları çokça bahsediliyor gözümü kokuttu fakat dediğim gibi genelde single player oynuyorum kararsız kaldım. 32 inç ve 144 hz kırmızı çizgim. Hali hazırda James Donkey 27" monitörüm var o yüzden 27 üstü düşünüyorum bütçeyi zorlayacaksa 4kdan vazgeçebilirim.
Teşekkürler şimdiden
Merhaba, Instax Mini 11 sahibiyim başlıkta belirttiğim üzere fotoğraf çekimi yapamıyorum. Yeni pil de taktım, pil uçlarını da kontrol ettim. En son filmi çıkarıp yenisini taktım boş çekimi bile vermiyor, tuşa bastığımda sürekli turuncu ışık yanıp sönüyor. Var mıdır daha önce karşılaşan veya çözüm bilen? Çok mutlu olurum.
Arkadaşlar selam, Redmi Note 9 Pro cihazın yanında gelen 33W orjinal şarj aletiyle 2017 model Macbook ( normalde 61 W USB-C adaptörü) şarj edebilir miyim? Veya tam tersine telefonu şarj edebilir miyim? Takınca şarj ediyor gösteriyor sağlıklı bir yaklaşım mı bu sizce?
Selamlar herkese,
Emektar Blaupunkt teypi auxla kullanmak istiyorum. Koca Ankara Konya sokakta mavi soketli 8 pinli aux kablosu bulamadığımdan kendim yapmaya giriştim. Fotoğraflarda gördüğünüz şekilde bir kulaklığın 3.5 mm jakını teypin üzerindeki haritada gösterildiği üzere lehimleyip bağladım ancak ses alamadım. Yaptığım yanlış bir şey mi var acaba anlayan yardımcı olabilecek var mı?
Siyahın ground olduğunu düşünüp jakın uzun ucuna bağladım. Kırmızıyla mavi kabloların yeri farkediyor mu ters mi lehimlemişim acaba?
Selamlar herkese,
Emektar Blaupunkt teypi auxla kullanmak istiyorum. Koca Ankara Konya sokakta mavi soketli 8 pinli aux kablosu bulamadığımdan kendim yapmaya giriştim. Fotoğraflarda gördüğünüz şekilde bir kulaklığın 3.5 mm jakını teypin üzerindeki haritada gösterildiği üzere lehimleyip bağladım ancak ses alamadım. Yaptığım yanlış bir şey mi var acaba anlayan yardımcı olabilecek var mı?
Siyahın ground olduğunu düşünüp jakın uzun ucuna bağladım. Kırmızıyla mavi kabloların yeri farkediyor mu ters mi lehimlemişim acaba?
Selamlar herkese,
Merhaba arkadaşlar okulumuzla ilgili sorularınızı cevaplayabiliriz. Genel/Mühendislik/Bölüm Whatsapp ve Telegram grupları açılınca bu başlık altından duyurulacaktır.
Laptopum açılmıyor!!
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Hacettepe CS ASRock 5700 XT -- AMD Ryzen 5 3600 -- James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz -- Zalman N2 -- MSI B450M PRO-M2 MAX |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 177
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.548 (Bu ay: 923)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar