olsun genede fonksiyonel bir oyun!!ayrıca bu sadece drift üzerine kurulu!!!
quote:
Orijinalden alıntı: edimcace
olsun genede fonksiyonel bir oyun!!ayrıca bu sadece drift üzerine kurulu!!!
Alıntıları Göster
Ben yarın bizim düldülü can kurtaran taraflarına kaçırayım, biraz toz toprak atayım
Palio 1.2, şanzımanı dağıtır mıyım acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Apple
Ben yarın bizim düldülü can kurtaran taraflarına kaçırayım, biraz toz toprak atayım
Alıntıları Göster
Şanzımanı değilde arabayı dağıtabilirsin
quote:
Alıntıları Göster
süpermiş ellerine sağlık dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Adventure
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Adventure
Atla gel abi, kopilotum ol
Left right
quote:
quote:
Atla gel abi, kopilotum ol
Left right
Alıntıları Göster
Left right, ayttt... Bak gözlüğü de taktım. Ama copilotluk bayar beni, mide bulanır
Bu arada oyunla ilgili bi not: Oyunun yapımcıları hasar modellemesi hakkında o kadar iddialılar ki, yeterince hızlı bi şekilde ağaca çarptığımızda, arabayı ağacın etrafına dolama şansımız varmış. Uzun zamandır bu olayı bekliyodum...
Paso ağaca çarparım artık
quote:
Left right, ayttt... Bak gözlüğü de taktım. Ama copilotluk bayar beni, mide bulanır
Bu arada oyunla ilgili bi not: Oyunun yapımcıları hasar modellemesi hakkında o kadar iddialılar ki, yeterince hızlı bi şekilde ağaca çarptığımızda, arabayı ağacın etrafına dolama şansımız varmış. Uzun zamandır bu olayı bekliyodum...
Alıntıları Göster
quote:
ehehehe ağaçlara çarpmadan kalın gövdelileri kesitir gözüne yoksa ağaç arabanın üstünde dolanmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: homeedition88
quote:
ehehehe ağaçlara çarpmadan kalın gövdelileri kesitir gözüne yoksa ağaç arabanın üstünde dolanmasın.
Alıntıları Göster
Bi de iyi ayarlayıp yanlamak lazım tam çarpmadan evelki yandan çarpsın. Yoksa burunlama girersek herhalde kopilot yoluna ayrı ben yoluma ayrı devam ederim
quote:
Bi de iyi ayarlayıp yanlamak lazım tam çarpmadan evelki yandan çarpsın. Yoksa burunlama girersek herhalde kopilot yoluna ayrı ben yoluma ayrı devam ederim
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: masterchief33
Alıntıları Göster
Oyun motorstorm gibi olmuş.Yine andrenalini yükseltecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Lionheart
Oyun motorstorm gibi olmuş.Yine andrenalini yükseltecek.
Alıntıları Göster
hakikaten motorstorm trailer ını andırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa982
hakikaten motorstorm trailer ını andırıyor.
Alıntıları Göster
Bu video yedi bitirdi beni. Nihayet yağmurlu hava şartlarında videoya görüntü eklemişler. Ama bir şey gözümden kaçmadı. Asfalt üzerindeki su birikintilerini video dan beyenmedim. Diğer görüntüler şahane.. Artık yol kenarında bekleyen insan toplulukları görmedim. Aslında iyide olmuş.
Düz yolda o taklayı nasıl atlatmış öyle codemasters. Hayır sürüş zor mu yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: kumanda
Bu video yedi bitirdi beni. Nihayet yağmurlu hava şartlarında videoya görüntü eklemişler. Ama bir şey gözümden kaçmadı. Asfalt üzerindeki su birikintilerini video dan beyenmedim. Diğer görüntüler şahane.. Artık yol kenarında bekleyen insan toplulukları görmedim. Aslında iyide olmuş.
Düz yolda o taklayı nasıl atlatmış öyle codemasters. Hayır sürüş zor mu yoksa?
Alıntıları Göster
Codemasters kendini aşmış bu sefer en sevdiğim firmalardan biridir yüzümü hiç kara çıkartmadı şimdiye kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Codemasters kendini aşmış bu sefer en sevdiğim firmalardan biridir yüzümü hiç kara çıkartmadı şimdiye kadar.
Alıntıları Göster
video nun sonundaki takla mükemmelll bir an kendimi aracın içinde hissettim..
quote:
Orijinalden alıntı: gamerkan
video nun sonundaki takla mükemmelll bir an kendimi aracın içinde hissettim..