Şimdi Ara

COLLEZİONE NASIL BİR MARKADIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmini yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın markalarla pek aram yoktur

Bu marka acaba bildindik kaliteli pahalı bir marka mıdır? bunu merak ediyorum.

Birde bu markanın saati var elimde orjinal mi değil mi nasıl anlarım gecenin şu kör saatinde yardım edenlere teşekkürler

• Abi iyi marka dedik ya daha ne soruyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

Abi iyi marka dedik ya daha ne soruyorsun

Sana ne lem sen işine bak birden fazla kişinin yorumunu alırsam gündüz iyi uyurum
  • bilindik ucuz markadir.onlarin saati ztn cogu unu saat firmalarinin taklidi oluyor =).
  • kaliteli ve ucuzdur
  • seven hill
  • ucuz ama dandiktir,kaliteli gibi gorunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok biz hep ordan alışveriş yaparız....çok kalitelidir vede ismi vardır...ben aldığım ürünlerden memnunum fiyatlarıda uygundur....çok kalitedir markadır...nerden aldın derler collezione dersin ..oooo kalite takılıyosun...derler ismi vardır yani
  • Peki bir saatin orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

İki tane saat var elimde birisi casio biriside bu marka işte collezione
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Peki bir saatin orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Sen ver o saatleri ben anlarım orijinmi değilmi
  • Çok kalitesiz ürünleri var. 10-15 ytl ye sattıkları t-shirtleri falanalmayın sakın. 3 yıkamada soluyor renkleri ve yazıları. Pahalı ürünleri nasıldır bilemiyorum ama genel olarak fiyat/kalite olarak vasatın altında bir markadır.
  • İyi sayılır.. güzel ürünleri tasarımları vardır... alıp deneyebilirsin.. kolezyon tshirt vs. m olmuştu benim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

İyi sayılır.. güzel ürünleri tasarımları vardır... alıp deneyebilirsin.. kolezyon tshirt vs. m olmuştu benim..

Dark, genelde nerden ginirsin. Ben seni DieSeL denn aşağı giyindiğini bilmezdim.
  • quote:

Peki bir saatin orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

hiç bir çinli collezione saatinin sahtesini yapmaz yani o kadar kaliteli değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

İyi sayılır.. güzel ürünleri tasarımları vardır... alıp deneyebilirsin.. kolezyon tshirt vs. m olmuştu benim..

Dark, genelde nerden ginirsin. Ben seni DieSeL denn aşağı giyindiğini bilmezdim.

Yok olm ne diesel i dalga mı geçiyosun bende diesel vs. onun gibi markalara 200-250-300 ytl vericek göz varmı ? orta direk giyinirim genelde... ama ayakkabı genelde markalı olur.. ayakkabı öenmli... dost başa düşman ayağa bakar derlr

• gecen sene tshırt aldım bunlardan 2 3 yıkama sonra hepsı kucucuk kaldı ,aldığım kot pantolan paramparca oldu. ılk ve son alısverısım oldu
  • Collezione dan alırım, aldıklarımı gayet temiz kullanırım, hiç yıkamam diyorsan al iyi markadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

gecen sene tshırt aldım bunlardan 2 3 yıkama sonra hepsı kucucuk kaldı ,aldığım kot pantolan paramparca oldu. ılk ve son alısverısım oldu

Sağ olunda yorumlar için ben saatini merak ediyordum şu orjinal saat neresinden anlaşılır birisi yardımcı olsa.

dipnot:hadi beyler satıcam saatleri ona göre temizliycem ikinci el ama sıfır diye kakalıycam millete
  • quote:

quote:

gecen sene tshırt aldım bunlardan 2 3 yıkama sonra hepsı kucucuk kaldı ,aldığım kot pantolan paramparca oldu. ılk ve son alısverısım oldu

Sağ olunda yorumlar için ben saatini merak ediyordum şu orjinal saat neresinden anlaşılır birisi yardımcı olsa.

dipnot:hadi beyler satıcam saatleri ona göre temizliycem ikinci el ama sıfır diye kakalıycam millete

dostum orjinaldir, kime satcaksan sat orjinal diye :) zaten collezioneda bir saatin fiyati 15-25 arası birşey..

• quote:

Orjinalden alıntı: eub

quote:

quote:

dostum orjinaldir, kime satcaksan sat orjinal diye :) zaten collezioneda bir saatin fiyati 15-25 arası birşey..

Casio'ya nasıl bakabilirm peki bu saat markası ben çocukkende vardı iyi para eder herhalde bu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.