Şimdi Ara

COLLEZİONE NASIL BİR MARKADIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: Cem

quote:

İyi sayılır.. güzel ürünleri tasarımları vardır... alıp deneyebilirsin.. kolezyon tshirt vs. m olmuştu benim..

Dark, genelde nerden ginirsin. Ben seni DieSeL denn aşağı giyindiğini bilmezdim.

Yok olm ne diesel i dalga mı geçiyosun bende diesel vs. onun gibi markalara 200-250-300 ytl vericek göz varmı ? orta direk giyinirim genelde... ama ayakkabı genelde markalı olur.. ayakkabı öenmli... dost başa düşman ayağa bakar derlr

Demekki düşmandan korkuyorsun. merak ettim hangi marka giyiniyorsun. Bu arada senin eski dieselleri eskiciye verdin mi? Vermediysen bana versene.

• quote:

Demekki düşmandan korkuyorsun. merak ettim hangi marka giyiniyorsun. Bu arada senin eski dieselleri eskiciye verdin mi? Vermediysen bana versene.

Ayakkabı önemli ya.. hem görünüşü hem de kalitesi iyi olacak... bunun sebepleri var tabi kendimce .. Benim hiç diesel olmadı ki... :(( diesel ayakkabı benzeri bişi 20 ytlye almıştım :)) ... basket oynarsam ayağımın altını soyuyo öyle yani :)) tshirt ve kotda belli markalar yok orta direk işte loft ,kolezyon ,little big vs.. ama ayakkabıda nike ,adidas ,reebok falan olur..

• quote:

quote:

Ayakkabı önemli ya.. hem görünüşü hem de kalitesi iyi olacak... bunun sebepleri var tabi kendimce .. Benim hiç diesel olmadı ki... :(( diesel ayakkabı benzeri bişi 20 ytlye almıştım :)) ... basket oynarsam ayağımın altını soyuyo öyle yani :)) tshirt ve kotda belli markalar yok orta direk işte loft ,kolezyon ,little big vs.. ama ayakkabıda nike ,adidas ,reebok falan olur..

Bende üst kısma önem veririm. Genelde hep üst kısma bakarız insanların, özellikle yaka kısmı. Aslında aksesuar takmak lazım, senin altın bi kolye var(fotonda gördüm) ozaman bi şıklık katıyor. Ayakkabıda da adidas derim. Bi spor ayakkabım hariç(nike) hepsi adidas oldu.Rahat ve kesimi benim ayaga göre tasarımlarıda öyle.

• ikinci yıkayışında rengi solacak, birkaç giydikten sonra sünecek bilumum rezalet tasarımları olan bir markadır.

bunları göze alıp alırım diyorsan ucuzdur.ama bir tshirt'ü ne kadar süreli kullanırsın bilemem.

bunun yerine quiksilver falan bakabilirsin.gayet güzel ürünleri ve tasarımları var.fiyatı col.e göre daha pahalı tabiki. quiksilverdan aldığın bi tshirtle col.den 2-3 tshirt alabilirsin.ama bu tshirtler hem dayananıksız hem kalitesiz hemde kötü tasarım olduklarından quiksilver ve bu ayarda başka bir markadan alacağın tshirtler daha ekonomik olmaktadır.(kullanımın süresi kolay kolay eskimemesi ve şıklığı )

tabi karar senin gene de
  • quote:

quote:

quote:

Bende üst kısma önem veririm. Genelde hep üst kısma bakarız insanların, özellikle yaka kısmı. Aslında aksesuar takmak lazım, senin altın bi kolye var(fotonda gördüm) ozaman bi şıklık katıyor. Ayakkabıda da adidas derim. Bi spor ayakkabım hariç(nike) hepsi adidas oldu.Rahat ve kesimi benim ayaga göre tasarımlarıda öyle.

Ya üstü saymıyorum bile üst.de önemli tabi... ama ayakkabının bence çok önemi var.. insanlar (özellikle da kızlar) ayakkabıya direk bakıyo çok şahit oldum... neyse öğrenci iken ve benim gibi alışverişi sevmiyosan aynı şeylerle takılıyosun ... gömlek kıtlığı var bende de .. 2-3 gömlek var... 15 falan tshirt var heralde kot da orta işte.. kolye hariç aksesuar sevmiyorum ben . bu arada benim kolye gümüş yaw ben altın kolye takmam

• Collezione bir Türk firmasıdır. Sapına kadar Türk olduğunu ürünlerinden anlayabilirsiniz zaten. Saatleride pazarda veya yolda gördüğünüz zencilerdeki saatlerden farksızdır. Hele ki çabuk terliyorsanız saat 2-3 ay içinde renk değiştirip oksitlenmeye başlar
  • idare eder..rodi jeansmidir nedir orda bi tshirte kağat verceğime 5-6 liraya collezden alırım daha iyi..hatta senin evimiz altında adidas satış fabrika satışı var diyerek yol tarif ettiğin yerinde orda görüp 3-5 tshirt almıştım ucuz diye..
  • eh işte
  • pazarda satılan mallar henüz collesion etiketi yapıştırılmamıştır da diyebiliriz
  • yanlış anlaşılmasın ama collezion denince aklıma hep apaçi denen zümre gelir.
  • Zamanında bir tişört aldım, yazın ortasında aldım, yaz bitmeden solmadı. Bende bir daha hiç bir ürün alamadım oradan. Kalitesiz gibi duruyor.
  • yeni bir marka , isim yapmasi gerek . sizde 6-7 milyona gidip lives veya sisleyden alabilceginiz seyler degile ya ! 100 milyon vericegine colleziondan al 10 tsirt giy giy dur . ( colleziondan hic alis verisim olmadi ) ! amrka takilirim , esprit , sisley , gap . PAhalidir ama iyi dayanir . 2 senedir giydigim elbisem var . cok da dayanikli yani ne kadar kofte o kadar emkek ...
  • ordan alacağıma işportadan alırım daha iyi
  • Collezione , Dışardan baktığında gerçekten kalite markasıdır. ismiyle , yazılış şekliyle , poşet rengiyle siyah/kırmızı , mağazalarının zemin katları boydan boya cam olması , moda giyinim satmalarıyla , mallarının üzerindeki çizimleriyle gerçekten kalitedir.

Ve en ucuz kaliteli mağazadır. Ama işte malları pek iyi değil , 3-4 yıkamadan sonra ilk aldığınızdan çok farklı oluyor. Yine daima Collezione ' dan giyinirim bunu bildiğim halde...

Dediğim gibi ucuz işte.
  • 5 para etmez bi markadır,eğer yatarken giyerim diyorsan cok iyi olur
  • Kaliteli gibi durur ama pek degil
    Mesela dün dışarı cıkacaktım collezione den aldıgım bi t-shirt vardı onu giyineyim dedim baktım t-shirt daralmış Malları cabuk çekiyor ama bir tanede pantol öyle oldu, uzun geliyordu pantol yıkanınca cuk oturdu 2. yıkamada nolur artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pa1n -- 18 Haziran 2008; 11:32:19 >
  • converse gibidir alırsın bi bakmışın yolda herkesin üstünde var
  • saat tasarımları güzel ama fiyatları ucuz o fiyata en iyi ürünü verebilen bir marka. Resimleri koyarsan anlarız birde WATER RESİSTANT yazıyorsa suyun altına sok bekle gezdir suyun altında ondan 1-2 saat sonra birşey olmazsa saate kaliteli denebilir.15 20ytl ye su geçirmez saat işte..
  • Fiyatına göre kalitesi iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

ucuz ama dandiktir,kaliteli gibi gorunur

Arkadaş özetlemiş.Bir tane t-shirt almıştım 2 yıkamaya ağzı burnu kaydı alışveriş yapmam bi daha ordan.Aynı paraya LCWden alışveriş yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.