Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Colorful rtx 4060 ti 16gb, 1 aylık, sorunsuz, kutulu, sıfır durumda Satın Al 3 Nisan 2024 11:09 1 1 Colorful rtx 4060 ti 16gb, 1 aylık, sorunsuz, kutulu, sıfır durumda *kırmızı ve sarı siteden 1000 lira ucuza koydum dh'de.garantili kutulu 1 aylık sorunsuz, şu an bilgisayarımda takılı. Geçen ay yeni bilgisayar topladım lakin bu ekran kartının bilgisayarla yapacaklarım için gereksiz güçlü olduğunu anladım. Kafamda rx 6500xt gibi bir şey almak ve bunu satmak var. Hiçbir sorunu yok. Fiyatı modelin şu anki indirimli fiyatından (17bin tl) 2 bin (+ dh indirimi) aşağıya koydum, pazarlık yoktur. istanbul kadıköy/koşuyolu civarından teslim edebilirim, havale sonucu kargo yapabilirim. rx6500 xt veya rx6600 gibi kartların üzerine nakit ile takas edebilirimSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox series S 500gb sorunsuz 2 kol