Şimdi Ara

[SATILDI] BEYAZ Colorful İGame GeForce RTX 4080 16GB Ultra W OC-V GDDR6X 256Bit DX12 DLSS 3 Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 BEYAZ Colorful İGame GeForce RTX 4080 16GB Ultra W OC-V GDDR6X 256Bit DX12 DLSS 3 Gaming

Merhaba, Colorful RTX 4080 İGame GeForce RTX 4080 16GB Ultra W OC-V GDDR6X 256Bit DX12 DLSS 3 Gaming, ekran kartım 11.05.2023 tarihinde incehesaptan satın alınmış ve vakitsizlikten çok az kullanılmıştır, rengi beyazdır, sıfır ayarında temizdir, 4080 lerin normal modeli değil ultra ve ledli versiyonudur, malzeme kalitesi olarak rog ve suprimden aşağı kalır yanı yoktur, oldukça sessiz bir karttır, coil whine vs bir problemi yoktur, 4k 120 hz tv de birçok oyunu max ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor, 60 derecenin üstünü ve fanları tam devir açtığını pek görmedim, forumları araştırın ben dahil birçok insan memnun, ihtiyacım olmasa satmazdım, kutusunda eksiksiz teslim edilecektir, gereken herşeyi yazdığımı düşünüyorum lütfen ciddi alıcıysanız ulaşınız, takas mesajı göndermeyiniz, fiyatı 33 bin tldir, pazarlık az yapılacaktır, saygılar..

[SATILDI] BEYAZ Colorful İGame GeForce RTX 4080 16GB Ultra W OC-V GDDR6X 256Bit DX12 DLSS 3 Gaming

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Selamun aleyküm. Uzun zamandır ikinci el bir parça almıyordum. DH'den Kubilay kardeşim sarı sitede karşıma çıktı. Allah razı olsun. Kendisiyle saatlerce muhabbet ettik. Güzel bir dost edindim. Kartı İnşallahşu an itibariyle alıyorum. Çok yardımcı oldu. Allah imanını kavi, cennetini daimi eylesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.