Şimdi Ara

COLT & 207 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 207 çokhoş olmuş hocam ben olsam 207 alırdım
  • kalite,sağlamlık,görüntü ve 2.elde 207 derim colt'un tipi hoşuma gitmiyor ama diğer özellikleri 207den önde (yakıt, kullanışlılık,hız,fiyat-performans..) sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrem80 -- 15 Haziran 2006; 10:21:10 >
  • kesinlikle colt
  • 207 de güzel araç ama +Kalite , sağlamlık, ekonomi, performans gibi özellikler istiyorsan COLT, dış görünüm için bir şey demiyorum, benim çok hoşuma gidiyor, ama başkası beğenmeyebilir.
  • 207 colt tan çok daha kaliteli ve güvenli bir otomobil
  • arkadaşlar COLT 4 yıldız almıştır ama 2 hava yastıklı bir araç ile katılmıştır ben kaza yapmış araca lara göre konuşurum
    saç kalınlığı çelik barlar serviste kaç adet colt görüldü hepsinin güvenlik haznesi sağlam bir şekilde kalmıştır
    mitsunun 5 yıldız alamaması aidatlarını ncap e yatırmaması olabilir
    5 yıldız alan araçlar bir kaza yapsın pert olsunlar ondan sonra gerçekten hakediyorlarmı bakalım
    4 yıldız almış bir araca güvensiz diyenler kafayı yemişler

JAZZ 4 YILDIZ
    COLT 4 YILDIZ
    SMART 4 YILDIZ * BU ARAÇTA ÖZEL ÇELİK GÜVENLİK GÖVDE YAPISI OLDUĞU HALDE 4 ALMIŞTIR TARTIŞILIR ÇÜNKÜ BAŞKA BİR ARAÇTA BU ALAN YOKTUR
    BU ARACIDA MİTSUBİSHİ ÜRETİYOR VE COLT İLE AYNI PLATFORM

B SEGMENTİNDE 5 YILDIZ ALMIŞ ARAÇLARIN KAZA YAPMIŞ HALLERİNİ PERT OLMUŞ COLT LARLA KARŞILAŞTIRALIM

MİTSUBİSHİ GÜVENLİKTE ÜST SINIF BİR ARAÇTIR ANCAK NCAP ÜYELİĞİNDE DAHA FAZLA YILDI ALACAKKEN İNFORM MODELİ OLAN 2 HAFA YASTIKLI ARAÇLA KATILMIŞTIR

BAKILABİLİR.

4 HAVA YASTIKLI İNVİTE VEYA 6 HAVA YASTIKLI İNSTYLE MODELİYLE KATILSA YAN DARBELERDEN DAHA YÜKSEK PUAN ALIR VE 5 ALIRDI

BENCE BU ARAÇ SAÇ KALINLIĞI VE ÇELİK BARLARIYLA 5 YILDIZ ALMIŞ ARAÇLARDAN AŞA DEĞİL

• aynı hızda ve aynı şekilde kaza yapmış iki araçtan 5 yıldızlı her zaman daha güvenlidir.
  •  COLT & 207

Aradaki fark, COLTun cant kapağı çıkmış yerinden. 207 nin de yakıt kapağı açık.
    Zaten 4 yıldızı alan COLT inform alma şansı yok, satışta değil, daha güvenli invite satılıyor.
     COLT & 207

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

aynı hızda ve aynı şekilde kaza yapmış iki araçtan 5 yıldızlı her zaman daha güvenlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 15 Haziran 2006; 13:10:35 >

• arkadaşlar tamam yıldız önemli ama bence çok fazzla takıyorsunuz. bu yıldızları belli standartlar içine koyarak vereyiyolar ama gerçek hayatta zilyon tane değişken var. geçenlerde disvoveryde ki fifth gear ı izliyorum side ve front impact testleri yapıyorlar ama bildiğimiz anlamda duvara falan çarptırma yada yandan belli bir yükü çarptırma değil 2 aracı ama farklı kategorideki aracı çarptırıyorlar. ve sonuç çok vahim bir suv ile honda civic ti galiba suv yandan çarptığında arabayı 2ye biçti neden daha yüksek daha ağır. türkiye şartlarında uzun yolda bir kamyola kaza yapmanız çok daha yüksek bir olasılığa sahip. demek istediğim 1 araç 5 yıldızlı olunca tank gibi olmuyor her kaadan sıyrıksız çıkmanızı sağlamıyor belli standartlarda çarpışma yaşarsanız o 5 yıldızı görüyorsunuz. hatta şööle bir kaza yaptırayım size siz burdan 5 yıldızlı aracın ne gibi bi zarar göreceğini söyleyin. hava yağmurlu 80 -90 yaparak gidiyorsunuz. bu esnada yan yıoldan hızla bir araba gelip size aradan çarpıyor ve olduğunuz yerde dönerek kaymaya başlıyorsunuz bu arada karşı şeritten gelen kamyon yapmur yağdığı için ve muhtemelen lastikleri kabak olduğu için duramıyor ve tataaa 5 yıldızın hayırlı olsun. unutmayın yıldızlar sadece sizin kategoriniz için geçerli sizden 1 büyük araç girdiğinde o yıldızlar pek işe yaramıyor

• Bence de öyle ama, bazı arkadaşlar otomobile göre değil yıldıza önem veriyor. Değil mi AkıncI.
    quote:

Orjinalden alıntı: fordt

arkadaşlar tamam yıldız önemli ama bence çok fazzla takıyorsunuz. bu yıldızları belli standartlar içine koyarak vereyiyolar ama gerçek hayatta zilyon tane değişken var. geçenlerde disvoveryde ki fifth gear ı izliyorum side ve front impact testleri yapıyorlar ama bildiğimiz anlamda duvara falan çarptırma yada yandan belli bir yükü çarptırma değil 2 aracı ama farklı kategorideki aracı çarptırıyorlar. ve sonuç çok vahim bir suv ile honda civic ti galiba suv yandan çarptığında arabayı 2ye biçti neden daha yüksek daha ağır. türkiye şartlarında uzun yolda bir kamyola kaza yapmanız çok daha yüksek bir olasılığa sahip. demek istediğim 1 araç 5 yıldızlı olunca tank gibi olmuyor her kaadan sıyrıksız çıkmanızı sağlamıyor belli standartlarda çarpışma yaşarsanız o 5 yıldızı görüyorsunuz. hatta şööle bir kaza yaptırayım size siz burdan 5 yıldızlı aracın ne gibi bi zarar göreceğini söyleyin. hava yağmurlu 80 -90 yaparak gidiyorsunuz. bu esnada yan yıoldan hızla bir araba gelip size aradan çarpıyor ve olduğunuz yerde dönerek kaymaya başlıyorsunuz bu arada karşı şeritten gelen kamyon yapmur yağdığı için ve muhtemelen lastikleri kabak olduğu için duramıyor ve tataaa 5 yıldızın hayırlı olsun. unutmayın yıldızlar sadece sizin kategoriniz için geçerli sizden 1 büyük araç girdiğinde o yıldızlar pek işe yaramıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: bariscevik

Aradaki fark, COLTun cant kapağı çıkmış yerinden. 207 nin de yakıt kapağı açık.
    Zaten 4 yıldızı alan COLT inform alma şansı yok, satışta değil, daha güvenli invite satılıyor.

COLT & 207

COLT & 207

Alakası yok, konu burası hava yastığı filan değil. Fark çok açık herhalde; renkli de, eski filmler gibi de değil yani. Bir tarafta hava yastığı diye koyduğu şeye rağmen direksiyona vurup dağılmış bir sürücü, 10 cm saplanmış fren , kafasına geçmiş ön cam, öbür tarafta sadece 3 cm oynamış bir pedal.
    Fark açık, sadece insanın kalbinin sağır, ama beyinin ayık olması lazım. Sevmek herşey değildir.
    Ben de 106yı çok severim ama bu bana 106nın düdük gibi araba olduğu gerçeğini değiştirmez.

• yıldız olayı aracın içerdekileri nekadar koruduğunu gösteriyor ve çok önemli.

depo kapağının açılması önemli değil.

dummy üzerindeki renklere bakarsan daha rahat anlarsın barış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 15 Haziran 2006; 12:30:05 >
  • 207 al derim ancak piyasasının biraz oturmasını beklersen aynı fiyata bir kaç aya kadar (kriz vs çıkmazsa) daha donanımlısını alabilirsin. Örneğin döviz yükselmeden evvel 206 Feline 1.4 HDI dizel 26300 fiyata veriliyordu. Benimde beklentim bir iki aya kadar fiyatların 207 modelinde düşeceği yönünde.

Coltu bende beğeniyorum, Mitsulardaki en güzel yüze sahip. Şahsen sorduğun araç Yeni çıkacak Opel Corsa ile 207 olsa idi Corsa derdim. Colt & 207 demişsin buna cevabım 207 olur.
  • quote:

yıldız olayı aracın içerdekileri nekadar koruduğunu gösteriyor ve çok önemli.

Depo kapağının açılmasının önemli olmadığını biliyorum, zaten müştüm.
    Sonuç olarak COLT güvenliği olmayan, çarpışma anında hurda olacak bir araç, ama 207 çelik gibi maaşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 15 Haziran 2006; 15:46:31 >
  • quote:

quote:

Sonuç olarak COLT güvenliği olmayan, çarpışma anında hurda olacak bir araç, ama 207 çelik gibi maaşallah...

evet colt güvenlikte geri.aracın aldığı hasar değil.yolcuları ne kadar koruduğu önemli

umarım bunu da kavrarsın

• quote:

quote:

quote:

evet colt güvenlikte geri.aracın aldığı hasar değil.yolcuları ne kadar koruduğu önemli

umarım bunu da kavrarsın

Bu testleri gerçek hayatta yaşamayı Allah kimseye göstermesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

umarım bunu da kavrarsın

Bu testleri gerçek hayatta yaşamayı Allah kimseye göstermesin.

amin

bunlar test ;gerçek hayatta şartlar daha zorlu olabilir.bu sebeple 5 yıldızlı araç almak en güzeli.

5 yıldızlı aracı pert eden gerçek bir kaza 4 yıldızlı olana neler yapmaz bunu kavramak için bu testler yardımcı.

• O zaman EuroNCap super mini sınıfı test sonuçlarına göre alınmayacak arabalar

COLT & 207

5* alanlar Peugeot 1007, Peugeot 207, Renault Clio, Renault Modus, Fiat Punto ve Toyota Yaris.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 15 Haziran 2006; 14:37:03 >
  • 2005 Grande Punto da 5 yıldız aldı.yazmayı unutmuşsun

ona bakarsan euro-ncap esp siz araba almayın diyor.bunu da hatırlatırım
  • Ben unutmadım EuroNcap'ta yazmıyor.
    http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/ratings.php?id1=1

quote:

2005 Grande Punto da 5 yıldız aldı.yazmayı unutmuşsun

ona bakarsan euro-ncap esp siz araba almayın diyor.bunu da hatırlatırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.