Şimdi Ara

COLT & 207

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu iki araçtan hangisini tercih ederdiniz.
    Mitsubishi COLT 1.3 Invite Allshift(otomatik 6 vites)........26.847 YTL
    Peugeot 207 Trendy 1.4 Düz 5 vites .............................27.195 YTL (fiyatlar internetten)

Başka model önermezseniz sevinirim. Çünkü zaten aylardır bakıyorum. Bu ikisine kadar indirgeyebildim. Teşekkürler.

• benim tercihim kesinlikle colt olurdu dostum
  • Tabiki colt..

ama bir de şu var..sonuçta mitsubishinin 2. elinde zararın olacak..en az 5-6 sene hatta daha fazla bineceksen colt al..yoksa peugeot al..

Bazıları vardır arabanın özelliklerinden çok,2.elde alması satması kolay olsun servisi bol olsun der ve daha piyasa arabası alır..Bence önce ona karar vermelisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 8 Haziran 2006; 13:45:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxy007

Tabiki colt..

ama bir de şu var..sonuçta mitsubishinin 2. elinde zararın olacak..en az 5-6 sene hatta daha fazla bineceksen colt al..yoksa peugeot al..

Bazıları vardır arabanın özelliklerinden çok,2.elde alması satması kolay olsun servisi bol olsun der ve daha piyasa arabası alır..Bence önce ona karar vermelisin..

tamamiyle katılıyorum eğer 1 sene binip satmayı düşünüyosan pejo al her daim alıcısını bulursun ama mitsubishi de giderek artan bir grafik çizmekte atış konusunda özellikle bir kaç aydır uyguladığı kampanyalar sayesinde bayağı bir satış yatı gördüğüm kadarıyla bu arada bak aşağıda mitsubishi klübü var oradaki colt kullanan üyelere sormak istediğin tüm soruları sorabilirsin bir blgi edinmiş olursun ayrıca aracı almadan önce mutlaka deneme sürüşüne çık bu da alırken büyük bir etken

• evet @proxy007 dediği gibi ilk önce piyasamı yoksa binmek içinmi alacağına karar ver. vede forumda bi araştır coltlaq ilgili başlıkları...

ben 2,5 aydır kullanıyorum. ve bi araba için iiiyiki almışım. ve inankii hiç pişmanlığım yok. istersen satamayım arabayı. bütün beklentilerime cevap veriyo ya o yeter.
  • ikisinide alma
    quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

benim tercihim kesinlikle colt olurdu dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkirmak

ikisinide alma
    quote:

hocam ya senin okuman yok ya da okuduğunu anlamıyosun. arkadaş özellikle "Başka model önermezseniz sevinirim. Çünkü zaten aylardır bakıyorum. Bu ikisine kadar indirgeyebildim" demiş. Sen ikisini de alma diyosun, model bile önerememişsin. İkisini de alma ne demek şimdi

• 207
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikeut

Mitsubishi COLT 1.3 Invite Allshift(otomatik 6 vites)........26.847 YTL
    Peugeot 207 Trendy 1.4 Düz 5 vites .............................27.195 YTL (fiyatlar internetten)

Aslında ikisi oldukça farklı otomobiller diyebiliriz.
    En başta bir otomatik vites - düz vites farklılığı söz konusu. Orası tamamen senin tercihine kalmış.
    Bunun dışında, tasarım - beğeni olarak da sana bırakırsak, bize bu araçlara vereceğin parayı alacağın yarara göre orantılamak kalıyor.

Altyapısını/platformunu Smart ForFour ile paylaşan Colt'un, yine o araçta da kullanılan 1,3 lt'lik motoru 95 hp güç üretiyor, bu 207'nin 75 hp'lik 8 subaplı 1,4 motoruna göre epeyce güçlü.

Bununla birlikte Colt'un motoru daha az yakıtla daha çok performans sunuyor.
    [207 1,4 75hp (Fabrika verisi): 0-100 km/s: 13,9 sn. Max hız: 170 km/s. 100 km'de ortalama tüketim 6,3 lt. - bu rakam normal şartlarda en az %15 fazla olur tabi.)] Ayrıca bu veriler fabrika verisi, test verilerinden genelde epeyce farklı ve iyimser oluyorlar

Colt'a bakacak olursak, 1,3 AMT Test verileri: 0-100 km/s: 13 sn. Max hız: 185 km/s. 100 km'de ortalama tüketim: 7 lt.

Colt 980 kg iken, 207 1148 kg. Her iki aracın da torkları birbirine yakın sayılır, 207 1,4 118 nm sunarken, Colt 1,3 AMT 125 nm.

Her iki aracın da donanımına şöyle bir baktım, Colt'ta 207'ye ek olarak; otomatik klima, alaşım jantlar, sis farları gibi üstünlükleri var.

Bu kalemler (motor, performans, donanım) çerçevesinde Colt daha mantıklı gibi duruyor. Ama 207 piyasaya yeni çıkan, tasarım çizgisi daha güncel bir araç.

Bir de şu var. 1,4 lt 75 hp baz donanımlı bir araca 27 küsür bin ytl vermek... Bunu düşünmek lazım.

• ikisindn biri derseniz 207 ama ikiside alınmaz çünkü biri pejo biri mit.
  • kardes alma dedim alma... bisi biliyoruzda konusuyoruz herhalde. okadar araba baktim diyorsun kala kala bunlar mi kaldi kardes.. kura bakma ama tekrar bak ... [kizmaca yok tum samimiyetimle soyluyorum] ama illde sarsa COLT!!

quote:

Orjinalden alıntı: kubilay84

quote:

ikisinide alma
    quote:

hocam ya senin okuman yok ya da okuduğunu anlamıyosun. arkadaş özellikle "Başka model önermezseniz sevinirim. Çünkü zaten aylardır bakıyorum. Bu ikisine kadar indirgeyebildim" demiş. Sen ikisini de alma diyosun, model bile önerememişsin. İkisini de alma ne demek şimdi

• quote:

kardes alma dedim alma... bisi biliyoruzda konusuyoruz herhalde. okadar araba baktim diyorsun kala kala bunlar mi kaldi kardes.. kura bakma ama tekrar bak ... [kizmaca yok tum samimiyetimle soyluyorum] ama illde sarsa COLT!!

quote:

Orjinalden alıntı: kubilay84

quote:

ikisinide alma
    quote:

BİLDİĞİN ŞEY NE PEKİ AÇIKLARMISIN. BİZ DE BİLELİM SENİNİN BŞEY BİLİPTE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ ŞEYİ.

• quote:

Orjinalden alıntı: HeaDMasH

ikisindn biri derseniz 207 ama ikiside alınmaz çünkü biri pejo biri mit.

BİRİ PEJO BİRİ MİTS. DERKEN NEYİ KASTEDİYORSUN. İKİSİDE BEŞ PARA ETMEZ TARZDAN BİŞEYİ
    Mİ.

ARKAdaşlar bi yorum yapaken gayet açık ve net yapamısınız yorumlarınızı
  • herşey karşılaştırılmış ve colt bariz bir şekilde önde...
    yakıt konusuda tamamsa, bi test sürüşünden sonra karar verin olsun bitsin
    yoksa burası marka fanatikleriyle dolcak gibi görünüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

herşey karşılaştırılmış ve colt bariz bir şekilde önde...
    yakıt konusuda tamamsa, bi test sürüşünden sonra karar verin olsun bitsin
    yoksa burası marka fanatikleriyle dolcak gibi görünüyo

YA EVET. adam ikisi arasında kalmış. yok alırnırmış alınmazmış. neyapcaksınız. yorumunu yap tamam. adam kararını vermiş zatan.
  • Katılıyorum, test sürüşünde karar vereceğinden eminim.
    Ben de şu ana kadar yaris, clio 3 ve grande punto arasında gidip geeliyordum, bir türlü karar veremiyordum, ve aklımda kesinlikle başka araç yoktu, ta ki showrooma gidipte test yapmaya karar verene kadar. Bu üç aracı ve sayamayacağım kadar aracı test ettim. Ve şimdi 1.3 COLT Invite AMT sahibiyim ve tesadüfen de olsa Mitsubishi bayisine yolum düştüğü için Allah'a şükrediyorum.
  • servis ve yedek parçada peugout daha iyi ama peugout larda çok sorun çıkartıyor japon araba al başın ağrımasın
  • colt
  • Arkadaşlar soruyu sorduktan sonra tüm gün foruma girme fırsatım olmamıştı, ancak bakabildim. Görüyorum ki COLT ağır basıyor. Başka araba önermeyin derken bol miktarda Grande Punto önerisi geleceğini tahmin ediyordum ki colt&punto karşılaştırması bölümündeki tüm forum yazılarını okudum. Ben 207'yi bekliyordum, ama COLT tesadüfen karşıma çıktı ve aklımı çeldi. Daha aracı yakında görmedim bile. Cumartesi test sürüşüne gideceğim. Aracı enaz 4 yıl binmek üzere alacağım. ikinci el konusundada Colt'un o kadar zor olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 2. el COLT 2 tane yakaladım ama ikiside daha ben arayana kadar satılmıştı, fiyatlarda baya iyi idi.(Sanırım kendimi COLT almaya ikna etmeye başladım )
  • İkisi arasından kesinlikle 207.. Colt testlerde baya eleştiriliyor zaten yaygında değil, yedek parça-servis-2.el konularında zaafı var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.