Şimdi Ara

Polo comfortline mi yoksa Polo lounge mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.İki araç söyleyecem aradaki 3.250tl fiyat farkına değer mi değerli görüşlerinizi bekliyorum.

1-2015 Polo 1.2 Tsi Bmt Comfortline 27bin km : 50.750TL
    Tamamen kazasız orjinal araç.

2-2016 Polo 1.2 Tsi Bmt Lounge 37bin km :54000 TL
    Sol ön çamurluk lokal boya ve sol ön far değişmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle değer. Ciddi donanım farkı var arada. Lounge’nin hasarı da önemsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • perde Hava Yastığı, Arka Camlarda film var ,arka refakatçi ışığı , gece kararan dikiz aynası, dijital klima var güzel bu kadar para veriyorsun otomatik kapanan aynalar yok, sunroof yok , normal aynalar küçük geliyor insan eğiliyor öne doğru bazen can sıkıcı arka camlar siyah olunca akşam üstü yanını göremeyebiliyorsun sevmedim bu arabaları eski kasa polo ve golf daha güzel geliyor. Lounge parasına confortline modeli km daha düşük araç mantıklı geliyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin -- 26 Eylül 2017; 23:29:35 >
  • Lounge

• Artık işin içinden çıkamıyorum. Bebek olduğu için polodan vazgeçiyorum ve 2013 opel astra dizel ya da 2013 seat leon 1.2 tsi style alacam

• Bir yakınım düşük kmli 2013 astra sedan aldı, 53 bine aldı, 20 bin kmde, bebek de varsa işinizi görür

• Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    Yeni mi aldı hocam? Bir de ben bulabilsem sedan keske o fiyata. Hemen alırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.