Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Columbia Erkek Landroamer Down Parka LT Beden Satın Al 30 Ocak 2024 11:15 1 1 Columbia Erkek Landroamer Down Parka LT Beden Columbia Men's Landroamer Down Parka amerika amazondan alınmıştır. Ancak bedeni yanlış yollanmıştır. Ben M İstedim onlar LT beden yollamışlar( large uzun beden ). 1.72 yim benim diz kapaklarımın biraz üzerine geliyor. Geri iade edeceğim 1 hafta sonra. Sıfırdır 1 kere giyip kutusuna koydum. Fiyatı 8000 tldir.Bu ilandaki üründür. www.amazon.comhttps://www.amazon.com/dp/B0BKS66D6K?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1&psc=1Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Columbia Erkek Landroamer Down Parka LT Beden [SATILDI] I7 6700K - HyperX 16 GB - MSI Gaming 1660ti Sistem Satılık Xiomi Mi6 128GB MAVİ Alınık : For Honor Cd key