Şimdi Ara

Satılık Xiomi Mi6 128GB MAVİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Elimde sıfır Xiomi Mi6 128GB MAVİ model telfon mevcuttur.

Çin den alınmıştır. Kayıt vs yoktur kutusunda olduğu gibi durmaktadır.

Fiyat : 2000 TL

Önce nakit sonra kargo olarak yollarım.

Saygılar.
    Satılık Xiomi Mi6 128GB MAVİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 22 Ağustos 2017; 21:32:49 >

• TR fiyatları 2300-2400 TL arasında . Yani kayıt etmesi vs. aynı fiyata denk gelmektedir bence fiyata rezerve şarttır. Hiç bir şekilde kötü anlaşılmasın konunuzu baltamak amacıyla yazmıyorum kendi bir duşuncem hayırlı satışlar
  • rpsl kullanıcısına yanıt
    Kayıt etmesi bilene çok kolaydır. Yorum için teşekkürler.
  • hayırlı satışlar...Takip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok iyi hem 128 gb hemde bulunmayan renk hayırlı satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat takip.

• n11 de 2400
    100 tl kuponu var 2300
    karta da 50 TL düşüyor 2250 (yapıkredi cüzdan ile 100 TL düşüyor)

kayıtlı 2 yıl garantili 2250 ye mavisi var yani.Yinede karar sizin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar fiyat hakkında iyi niyetli mesajlarınız için teşekkürler. Konudaki fiyatı değiştirmeyeceğim. Mesaj atan arkadaşlara uygun geri dönüşleri yapıyorum. Acelem yok satmak için.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEARTR

n11 de 2400
    100 tl kuponu var 2300
    karta da 50 TL düşüyor 2250 (yapıkredi cüzdan ile 100 TL düşüyor)

kayıtlı 2 yıl garantili 2250 ye mavisi var yani.Yinede karar sizin.

bizim mahallede de bir adam var on yıldır her yaz evini satışa koyar ama eski evi sıfır fiyatına buda ona benzemiş aradaki 250 tl den kim kaçıp alacak merak ediyorum :)
  • cagri37 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu alacak kişi pasaport kaydı aramaz. Fiyatta piyasasına göre normal.
  • hadi kayıt aramaz tamam da garantisi olanla arada 250-300 tl olunca neden garantisiz ürün alsın adam o kadar para verdikten sonra elinde patlarsa nolcak.
    Bana sorarsanız %10 az bi fark değil. Öte yandan ithalatçı firmalar arızaların %90'ına kullanıcı hatası diyeceklerinden fiyat avantajından dolayı ben bu cihazları tercih ederim.
    Siz telefonu almakmı istiyorsunuz? Bana mesaj atıp teklifinizi dile getirebilirsiniz.

Ne yazmışım yukarıda tekrar okuyun. Acelem yok fiyat değişmeyecek istersem antika yapar saklarım bu benim tercihim. Neden dert ediyorsunuz anlamıyorum. Beğenmediyseniz yorum yapmayabilir bu konudan çıkabilirsiniz.

Saygılar.
    Öncelikle üslubunu düzelt ve kibar olmaya çalış .Benim nerede nasıl satış yapacağımı sen söyleyemessin. Mahalle kahven değil burası . Kimseye onu yap bunu yap demedim sadece yapabilirsiniz dedim bir tercih sundum size. Sizin gibi yok başka siteye git yok site aç hayırdır?

Tekrar yazıyorum maalesef sadece sen anlamadın. Yukarıdaki arkadaşlar anladı ve saygı duyarak gereksiz konuyu uzatmadılar.

Ürün benim istediğimi yaparım. Sizde 200 - 300 fark ile garantili ürün alabilirsiniz yazdınız ( tekrar bakıyorum evet doğru ). Bitti bu kadar saygılar hürmetler hayatınızda başarılar.

Şimdi vaktinizi daha hayırlı işler için kullanabilirsiniz.
  • yav ne kadar GEREKSİZ insan var arkadaş.

Adam almış mal adamın para adamın sanane kardeşim adam isterse 4000bin tl ye satar 7 asır bekler SANANE yani. Aç sahibindende bak yurtdışı ürünleri 1900 tl den satılıyor arkadaşta mavi bulunmadığı için 2000 yapmış yok revize şart yok bilmem ne yok yapıkredi zart yaptı n11 zurt yaptı yemin ediyorum gıcık oluyorum şöyle tiplere. Piyasanın çok üstüne koysa neyse...

Vatan bilgisayara girip bak senin fiyat böyle revize şart Teknosa zart kartına zurt yapıyor ordan alırlar diyormusun ? Demiyorsun. Bırakında insanlar ticaretini yapsın amma boş yapıyorsunuz ya.
  • En temizi blocklamak anlamiyor işte yapacak birşey yok.

Bana mesaj atanlara dönüşleri yaptım .

• Satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.