Şimdi Ara

Satilik LG G2 Beyaz 32GB KORE modeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun koreden aldigim lg g2 yi satmak istiyorum. Kore modelinde pil degistirebilir ve yaninda extra bir ile geliyor. Masa ustu standi da kutu icerigine dahil. Ses cikisi 24 bit/192 khz olarak hifi olarak vermektedir. Ayrica extra hafiza kart girisi bulunmaktadir cihazda.
    Telefona sim kart girmemistir ustu korucu ile alindigi an kaplanmistir.
    Renk:Beyaz
    Hafiza:32 GB
    Telefon kayit durumu: Kayitsiz.
    Fiyat 1.650 TL.

Sahibinden.com daki ilan ücreti forumdan farklıdır.

Sahibinden.com ilanı.

Edit: Link ve indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 18 Ekim 2013; 15:52:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

fiyat şaka gibi

Sıfırı 1800TL civarında (altı üstü olabilir) Türkiyede. Pili değişmiyor yanında pili yok extra hafıza kart girişi yok, masa üstü dock yok ? Model olarak farklı bir cihaz.. Almak isteyen istediği yerden satın alabilir. Sadece laf olsun diye mesaj atmayalım.

Bulabildiğim tek 32GB Türkiye fiyatı.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-32gb-fiyati,1391494.html

• sıfırı dediğin gibi 1800 TL, bu cihaz garantisiz + kayıtsız pasaportu olana maliyeti 1850 lirayı geçicek olmayana 2000TL 'ye gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

sıfırı dediğin gibi 1800 TL, bu cihaz garantisiz + kayıtsız pasaportu olana maliyeti 1850 lirayı geçicek olmayana 2000TL 'ye gelecek

Pazarlıksız diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum 1650TL ye indirdim fiyatıda. Sonuçta yanında ki özellikleri olup hem kayıtlı hemde garantilide bu fiyata kimsenin vereceğini sanmıyorum. Sonuçta eksik özellikleri yok aksine daha fazla özelliği mevcut. Pasaportu olmayan arkadaşlarda ozaman 1.300-1400TL lik 16 gb garantili cihazlara bakacak, zorla satmıyorum kimseye...

• zaten bu fiyata satmazsın bende onu diyorum kolay gelsin
  • sıfırı garantili 1400 iken ben bu pasaport kayıtsız g2 nin her ne kadar ekstra pil ve masa üstü sarj standı olsada bu fiyatlara gideceğini sanmam üstadım. Hani pazarlık demişssin ama.. yazdığın fiyat pazarlık yapılacak bir fiyat değil.

135 tl vergi + 25 tl bayi kayıt parası (o da en azyani) 160 tl ek masraf yapar. 1810 tl eder oda. Kaldı ki pasaport bulmakta mesele . Elinde olan 100 tl ye satıyor hakkını minimum oda. Ettimi 1900 küsür. Son oalrak bu akıllı kılıf türkiye versiyonları için geçerli. bunun akıllı kılıfı korede satılır. Çünkü bunda kapak çıkıyor. biz buradaki orjinal kılıfı kullanamayız yani. Artı garantisinin olmaması çok çok daha büyük bir problem. 200-300 tl ile bile ölçülmez. ben bugüne kdar bir cok akıllı telefon aldım sattım ikinci el ya da sıfır ya da yurtdışı yurtiçi bu telefonu bırakın 1650 den pazarlıklıyı 1000 tl yazsanız bence anca satılır. Alan kayıdı ile birlikte 1200 mal etmiş olacak. garantisiz 1200 e yine tartısılır acıkcası.

Bence siz bu telefonu kayıt ettirip kendiniz kullanın derim. Zarar etmemek adına. Ölücü falan değiliz. kimseyle münakaşaya da girmek değil amacım. Kendi düşüncelerimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TR Garantili G4 Takaslık
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bottousa

sıfırı garantili 1400 iken ben bu pasaport kayıtsız g2 nin her ne kadar ekstra pil ve masa üstü sarj standı olsada bu fiyatlara gideceğini sanmam üstadım. Hani pazarlık demişssin ama.. yazdığın fiyat pazarlık yapılacak bir fiyat değil.

135 tl vergi + 25 tl bayi kayıt parası (o da en azyani) 160 tl ek masraf yapar. 1810 tl eder oda. Kaldı ki pasaport bulmakta mesele . Elinde olan 100 tl ye satıyor hakkını minimum oda. Ettimi 1900 küsür. Son oalrak bu akıllı kılıf türkiye versiyonları için geçerli. bunun akıllı kılıfı korede satılır. Çünkü bunda kapak çıkıyor. biz buradaki orjinal kılıfı kullanamayız yani. Artı garantisinin olmaması çok çok daha büyük bir problem. 200-300 tl ile bile ölçülmez. ben bugüne kdar bir cok akıllı telefon aldım sattım ikinci el ya da sıfır ya da yurtdışı yurtiçi bu telefonu bırakın 1650 den pazarlıklıyı 1000 tl yazsanız bence anca satılır. Alan kayıdı ile birlikte 1200 mal etmiş olacak. garantisiz 1200 e yine tartısılır acıkcası.

Bence siz bu telefonu kayıt ettirip kendiniz kullanın derim. Zarar etmemek adına. Ölücü falan değiliz. kimseyle münakaşaya da girmek değil amacım. Kendi düşüncelerimdir.

Yanlış anlamayın ama 1000TL ye bile satılmaz diyorsunuz ilginç gerçektende. Garanti dediğiniz gibi önemli ancak 1 yıl uluslararası garantisi bulunmakta. Garantis Türkiyede geçermi geçmez mi öğrenirim. Ben sattığım ürünün arkasındayım, koreye gezi için gitmedim sürekli gidip geliyorum sıkıntı olacagını sanmıyorum. 1200TL ye maal olursa anca satılır diyorsunuz cidden komik.

-Pilin ömrü bitince pil için servis köşelerinde koşacaksınız, yada kendiniz açıp takacaksınız garanti dışı kalacak.
    -Zaten Turkiyedeki G2lerin extra hafızası olmadığı için genellikle Xperia Z1 ile yöneliyor insanlar.
    -Akıllı kılıf dediğiniz kılıfıda çok rahat alan kişiye teymin edebilirim.
    -Garanti işini ise araştırıcam.
    -Turkiyede satılan Modeller D model bu ise L yani demek oluyor ki 4G başlayınca rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Yinede sizin kendi fikrinizdir. saygı duyarım ama yorum yaparkende KOMİK olmayın 1000TL diye...

İlanı daha fazla kirletmezseniz sevinirim...

• İlanı kirletmek için değil bilgilendirmek için yazıyorum.

Yabancı bloglarda ve Turkcell blogunda okuduğum kadarıyla ; "4G telefonlar daha da yüksek bir hız vaadetse de, bu hıza ulaşmak her zaman mümkün olmayabiliyor. "4G" adını taşıyan çok sayıda teknoloji mevcut ve bu nedenle terim, neredeyse anlamını yitiriyor. 4G teknolojileri arasında HSPA+ 21/42, WiMAX ve LTE bulunuyor. Bazılarına göre sadece LTE gerçek 4G iken, bazılarına göre hiçbiri yeterince hızlı bir bağlantı sunmuyor." demişler

Türkiye'de satıldığını öne sürdüğünüz D802 modelinde LTE özelliği mevcut gibi görünüyor ve gel görki HSPA+ da mevcut yani veri bağlantısı olarak bir fark göremedim ben işte bu linkten kontrol edebilirsiniz bu linkteki LG G2 D802 modeli :http://tr.phonegg.com/phone/3034-LG-G2

Yani demek oluyor ki D modelini alanlarda 4G başlayınca rahatlıkla kullanabilir.

Ama tabi ki en önemli fark olarak 32 gb olması ve arttırabilir hafıza olması önemli bir özellik çünkü ben sırf bunun için lg optimus pro aldım arkadaşlar, hayırlı satışlar diliyorum. :)

• Hayırlı satışlar takas varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snairs

Oncelikle herkeze iyi bayramlar,
    Bugun koreden aldigim lg g2 yi satmak istiyorum. Kore modelinde pil degistirebilir ve yaninda extra bir ile geliyor. Masa ustu standi da kutu icerigine dahil. Ses cikisi 24 bit/192 khz olarak hifi olarak vermektedir. Ayrica extra hafiza kart girisi bulunmaktadir cihazda.
    Fiyat 1.650 TL.

Sahibinden.com ilanı.

hocam senin telefondaki LTE bu ülkedeki 4G bantlarını desteklemiyor yani ülkemize gelince kullanamayacak alacak arkadaş işte ekran görüntüsü

• Kayıtlı olsa düşünürdüm.
    Yanılmıyorsam kore modelinde bir de Tv Tuner vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

Orijinalden alıntı: snairs

Oncelikle herkeze iyi bayramlar,
    Fiyat 1.650 TL.

Sahibinden.com ilanı.

hocam senin telefondaki LTE bu ülkedeki 4G bantlarını desteklemiyor yani ülkemize gelince kullanamayacak alacak arkadaş işte ekran görüntüsü

Ne hırs yaptın arkadaşım ya Telefon satıldı alacak kişi zaten 4G gelene kadar değiştirirm dedi... Sen değilmiydin 4G gereksiz diye mesaj yazan ? ozaman kadar iphone 8 çıkar diyen ne olduda fikrin değiştide 4G olmazsa olmaz diyorsun... Hayır sanki sen satıyorsunda ben senin malını kotülemişim gibi benimle sid..k yarıştırıyorsun. Almayacaksan bilgilendirme için yaz ama hırs yaparsan ayıp.
    Diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum bilgilendirmelerinden dolayı...

• Hocam, cihazla ilgili son durum nedir? 4G bağlantı imkanı olmayacağı kesinleşti mi? 4G sorunu olmayacaksa, başka cihaz getirdiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.