Şimdi Ara

[SATILDI] LG Türkiye Garantili G4 - Kahverengi deri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale İlan Türü #Satılık LG Model #G4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Şubatta Avea'dan aldığım cihazımı Galaxy S6'ya geçtiğim için satıyorum. Cihaz tertemizdir, aldığımdan günden itibaren kırılmaz cam ve Spigen slim armor adlı kılıf ile kullandım. Sıfır cihazdan bir farkı yok anlayacağınız. Cihaz kahverengi deri arka kapaklı versiyondur. Kutusu ve tam kutu içeriği mevcuttur, faturası vardır. H815TR versiyonudur, üzerinde son sürüm olan Android 6.0.1 v20g yüklüdür. (Giga 4.5G destekliyor) Başlıktada bahsettiğim üzere LG Türkiye garantilidir. Cihazda herhangi bir sorun yoktur, herşeyi sorunsuz çalışmaktadır. Satışı Kırıkkale ve Ankara içi elden gerçekleştirebilirim onun haricinde önce havale sonra kargo. Kargo ücreti alıcıya aittir. Takas ve indirim düşünmüyorum. Burda cavabını bulamadığınız herhangi bir sorunuz varsa pm ile sorunuzu iletirseniz en kısa zamanda dönüş sağlarım.

İstediğim fiyat 1100 TL'dir.

İlan fiyat ile ilgili her türlü yoruma kapalıdır, lütfen bu yorumları sadece kendinize saklayın.

Cihazın resimlerine bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 27 Mayıs 2016; 20:50:29 >

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.