Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Columbia Erkek Mont - Nordic Point III İnterchange Omni-Heat™ - L beden Satın Al 17 Ocak 2024 13:12 1 1 Columbia Erkek Mont - Nordic Point III İnterchange Omni-Heat™ - L beden Montu Amerika'dan getirttim. BEdeni büyük geldi, M beden getirttim onu giyiyorum. L beden boşta duruyor. 1,82 - 90 kiloyum M Tam oldu. Bol giymeyi sevsem L'de olurdu. bu ölçülerin altına L Bedenin uyacağını düşünmüyorum. Aşağıya montla ilgili ilink ve ölçülerini bıraktım.quick storeColumbia Erkek Mont - Nordic Point III İnterchange Omni-Heat™ Jacket XO0475-014https://quickstore.com.tr/products/columbia-nordic-point-iii-i%CC%87nterchange-jacket-xo0475-014Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Columbia Erkek Mont - Nordic Point III İnterchange Omni-Heat™ - L beden Gs 100.Yıl forması - Kadın S beden SIFIR KAPALI KUTU Dyson Corrale Saç Düzleştirici Ecovacs deebot ozmo 950 robot süpürge