Şimdi Ara

Columbia Woodburn II Chukka WP (Omni-Heat) Bot - No.46

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Columbia Woodburn II Chukka WP (Omni-Heat) Bot - No.46

@ Columbia Woodburn II Chukka WP (Omni-Heat) Bot @

2 Sene kadar önce Hepsiburada internet sitesinden sıfır orijinal olarak satın alınmıştır, yağmurlu 1 gün dışarıda denenmiş fakat büyük geldiği ve ihtiyaç olmadığı için bir daha kullanılmamıştır.

Dışarıda denediğim için iade de edemedim o yüzden, o günden beri kendi kutusunda duruyor. Faturası mevcut değil fakat alıcıya hepsiburada hesabımdan sipariş ekranını alışveriş sonrası gönderebilirim.

Sıfırdan farksız durumdadır. Alan kişi tabanını, yağmur izlerini iyice temizler ise ayırt edilemez hale gelecektir.

---

---

Çok şık, çok rahat ve çok kaliteli bir bot, 46 numaradır. Omni-Heat teknolojisine sahip su geçirmez bir üründür.

• Güçlü zemin tutuşu sağlayan Omni-Grip™ kauçuk taban
    • Uzun süreli konfor, üstün darbe emiş desteği ve yüksek enerji dönüşü için Techlite™ hafif orta taban
    • Su geçirmez file, deri üst yüzey kombinasyonu
    • Sızdırmaz yalıtım
    • Omni-Heat™ ısı yansıtıcı astar
    • Omni-Tech™ su geçirmez, nefes alabilir yapı

>> Sıfırı şu an 2899TL'den satılıyor, yarısından daha aşağı bir fiyata sıfırdan farksız olarak satıyorum.

İzmir içi elden alışveriş mümkündür, şehir dışına ise vereceğim banka hesabına mebla eksiksiz geçtiği takdirde kargoya teslim ederim.

>> Kargo ücreti her zaman alıcıya aiittir!..

İlgilenenler buradan ö.m. yolu ile bana ulaşabilir. Columbia Woodburn II Chukka WP (Omni-Heat) Bot - No.46 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kışın karlı, buzlu havalarda kullanılabilir mi? Outdoor ve trekking ayakkabısı olarak geçiyor. Bot olarak kullanıma uygun mudur hocam?

• Reklamı Geç » kullanıcısına yanıt

Ürün satılmıştır ama yazayım, Özellikleri bahsettiğiniz koşullara tamamen uygun bir bottur. Buzlu zeminde kauçuk tabanın her zaman kayma ihtimali de var tabi.

• bynedim kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Peki son bir soru sorayım. Ben normalde nike koşu ayakkabısında 46 giyiyorum. Bu sizin sattığınız ayakkabı 46 olarak size büyük gelmiş. Kaç numara almamı tavsiye edersiniz?

• Reklamı Geç » kullanıcısına yanıt

Ben genelde bu tip botları kalın çorap veya içinde daha rahat etme ihtimaline karşı 0,5 - 1 numara büyük alırım ancak Columbia diğer markalara göre daha uzun yapıda.

Ayağınız 46 ise tam 46 size rahat uyacaktır tahminim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.