Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Under Armour Ua Jet 21 Basketbol Ayakkabısı 44,5 Satın Al 8 Ocak 2024 17:00 1 1 Under Armour Ua Jet 21 Basketbol Ayakkabısı 44,5 Under Armour Ua Jet 21 Basketbol Ayakkabısı44,5 Numara 28,5 cmPek giyilmedi toplam 5 kere var yoktur . Sıfır gibi ayakkabıdır.Hic bir yerinde asla sorun yoktur. Urun asiri saglamdir.Urun normalde verdigim fiyattan cok daha pahali fakat kampanyam vardi geri iade etmedigim icin numarasi olmadigindan satiyorum. Aldigim fiyattanda uyguna veriyorum. Alacak kisi Sifir ayakkabi almis gibi bilsin. Satis nedenim fazla ayakkabim oldugundan satıyorum Kendi kutusunda gönderilecektir.Ücretsiz kargo gönderimi yaparım Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Exxen 2 kod 15 tl / Turkcell Tv+ Plus / Amazon Tr / Hepsiburada / Trendyol / N11 %6 indirim / Fizy [SATILDI] Nike Pegasus Trail 3 Running Erkek Spor Ayakkabı [SATILDI] Under Armour Ua Jet 21 Basketbol Ayakkabısı 44,5 Boyner Gift Hediye Kartı