Şimdi Ara

Columbia,North Face mont tavsiyesi kis icin!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
14
Favori
34.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

quote:

quote:

Ben sportsdirect'den 3in1 mavi mont, bir polar bir de yağmur geçirmez ceket aldım. Hepsi 290 TL tuttu kargo dahil. Niyetim 150-200 TL arasında ama kargoya değsin diye iki ürün daha ekledim. Burada maalesef bulamadım beraber alacağımız bir ekip. Bedenler uyarsa giyerim. Uymazsa da satarım. Hatta kâr bile ederim. 😂
    Gelince yorum da yaparım arkadaşlar.

karrimor mont bende almayı düşünüyorum, kargo ücretsiz mi oluyor? veya bir limit varmı?

Kargo 12 sterlin. Standart sanırım. DHL ile geliyor galiba. Ben de bekliyorum bakalım. Vergi konusunda da bir fikrim yok. Kesin bir de vergi alacaklar. 30 Euro üstü aldım diye..

Kargo ücretsiz kampanyası falan oluyor mu sitede? Bilginiz var mı

Arkadaş oluyor demiş. Benim haberim olsa beklerdim valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Arkadaslar The North Face mont bakiyorum, hangi sitelerden alisveris onerirsiniz Amazon haricinde ( orayi zaten kullaniyorum ). Ne kadar hesapli olursa o kadar isime gelir zira North Face montlarin fiyatlari ucuk kaliyor biraz.

İçi kaz tüyü, dışı gore tex olarak takip ettiğim mont var. TR fiyatı ortalama 1600 tl civarında, yurtdışında 350$. Vergisiyle beraber 1550 ye denk geliyor. Çek indirim vs denk getirip 250-300 tl daha ucuza almaya çalışacağım. Kurdan dolayı tr-yurtdışı farkıda kalmadı pek bazı ürünlerde.

Hocam kaz tugune karsiyim, kazlara bayagi bir eziyet var gorunuyor. Beslenme sekillerini biraz incelerseniz anlarsiniz demek istedigimi. Black friday civari indirimler olabilir, onlari beklemek gerek her halukarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sportsdirect'den 3in1 mavi mont, bir polar bir de yağmur geçirmez ceket aldım. Hepsi 290 TL tuttu kargo dahil. Niyetim 150-200 TL arasında ama kargoya değsin diye iki ürün daha ekledim. Burada maalesef bulamadım beraber alacağımız bir ekip. Bedenler uyarsa giyerim. Uymazsa da satarım. Hatta kâr bile ederim. 😂
    Gelince yorum da yaparım arkadaşlar.

karrimor mont bende almayı düşünüyorum, kargo ücretsiz mi oluyor? veya bir limit varmı?

Kargo 12 sterlin. Standart sanırım. DHL ile geliyor galiba. Ben de bekliyorum bakalım. Vergi konusunda da bir fikrim yok. Kesin bir de vergi alacaklar. 30 Euro üstü aldım diye..

Kargo ücretsiz kampanyası falan oluyor mu sitede? Bilginiz var mı

Black Friday ve yılbaşı arasında mutlaka oluyor takip edin.

O zaman onları bekliyim. Eğer öyle bir durum olursa alırım yoksa belli bir limitin üstünde harcama da kargo ücretisz oluyorsa öylke yaparım

• şu mont için görüşünüzü alabilir miyim, çok üşüyen biriyim, ege de günlük soğuk ta korur mu

• Benim Karrimor ürünler geldi. 1.84 olmama rağmen medium mont bir tık büyük gibi. Ama small kesinlikle küçük gelirmiş. Yani problem olmayacak kadar iyi. Diğerleri cuk oturdu. Uygun vakitte fotoğraf ekleyip sonra da giydikçe performans için bilgi vericem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunshines35 kullanıcısına yanıt
    İçerisindeki polar olduğunda çok sıcak tutuyor.
    Ama atlaskamp'ta indirimi takip et istersen 250 TL'ye almıştım aynı yerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

şu mont için görüşünüzü alabilir miyim, çok üşüyen biriyim, ege de günlük soğuk ta korur mu

the north faceler amazonda indirime girmiyor bir türlü bende bu modeli düşünüyorum

• Arkadaşlar konuyu bayağıdır görüyorum belki işinize yarar diye yazmak istedim, elimize outlet e Lee nin montu düştü baya uygun fiyat isteyene gönderim yapabilirim.

https://forum.donanimhaber.com/magazadan-lee-loco-puffa-kislik-mont-sifir-sok-fiyat--129685508

bakabilirsiniz.
  • dekatlon dan 190 TL ye aşağıdaki 3 ü bir arada montu aldım.
    Fiyatına göre kalitesi uygun bir ürün gibi.

DECATHLON
    Trekking - RAINWARM 100 YAĞMURLUK
    https://www.decathlon.com.tr/rainwarm100-yamurluk-id_8343503.html

• Ne marka alırasanız alın ama Colombia sakın almayın. Çok uçuk paralar veriyorsun ama müşteri memnuniyeti sıfır.

• HıraX kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtiçi için mi söylüyorsunuz? Şundan dolayı soruyorum; 2015 şubatında ABD’den 3 in 1 mont almıştım 2 yıl kullandım kumaşında pürtüklenmeler, pamuklanmalar falan oluştu. bu sene mayıs ayında ABD’ye giden eşimle montu da gönderdim. Adamlar isterseniz bekleyin 1 haftalık incelemeye gönderelim, isterseniz beklemeden bunu 50$’a sayalım yeni ürün alın demişler. Eşim de üzerine 15$ koyup yeni bir mont almış. Ki eski montu da 70$’a almıştım. Bilin istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Ben Türkiye için söylüyorum fakat sorun her yerde sorun çünkü ürün onarımı yapmıyorlar. Benim üründe (mont) kol kısımlarındaki cırtlarda sökülmeler meydana geldi. Tamir işlemi gerçekleştirmedikleri için direkt kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek geri gönderdiler.
    Can sıkıcı bir durum, bence Columbia’ya direk bir şikayet maili falan yazmayı deneyin.

Türkiye merkeziyle de görüştüm, o kadar umursamazlar ki sanki müşteri portföyü çok geniş bir kesime hitap ediyormuş gibi davranıyorlar.

Aslında çok sıkıntı bir durum yok üründe fakat, bir monta yüksek paralar ödeyince insan bir ilgi alaka bekliyor.
  • FreeShah kullanıcısına yanıt
    vergi falan bir şey ekliyorlar mı hocam şu sitede çok iyi ürünler var kargoya indirim yapsalar çok güzel olacak.
  • İnciİzmir kullanıcısına yanıt
    aldığınız ua nasıl acaba foto atar mısın ? ayrıca ioffer,taobao.tmall gibi sitelerde çok güzel ürünler var kargo nasıl oluyor bilmiyorum cogu satıcı göndermiyoruz diyor ama bir kargo şirketi var jbees mi ne onlar getirebiliyoruz dedi ama emin değilim
    Bence pes etmeyin, dediğiniz gibi o kadar para verip bu umursamaz tavırlarla karşılaşınca insan katlanamıyor.

Pes etmeye niyetim yok, ürünü aldıktan sonra tüketici haklarına başvuracağım.
  • Karrimor 3 in 1. Kuponla 259 liraya geliyor

m.n11.com
    Outdoor Mont, Yelek, Ceket Modelleri - n11.com
    https://m.n11.com/karrimor-weathertite-3in1-erkek-mont-sn30-P146731908

• quote:

Orijinalden alıntı: Proportions

Ben bu ay şu ürünü aldım,
    https://www.ioffer.com/i/hot-new-men-s-down-coat-hoodie-jacket-men-s-jacket-629960149

Ürün henüz gelmedi bakalım ne nasıl gelecek. Feedback bırakırım.
    Ürün geldi mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.