Şimdi Ara

Columbia,North Face mont tavsiyesi kis icin!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
13
Favori
34.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı mont var mı? Bu mevsimde daha ucuz olur diye düşünüyorum. Kullanmış oldugum montta yırtılmalar mevcut değişme vakti geldi benim için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl konu. Orjinal olması önrmli değil çok kaliteli replikalar var diyen birçok kişi gördüm. Çakma ürün almak kendini kandırmaktır. Üstelik columbia, north face fibi pahalı markaların çakma ürünleri; adidas, puma ve nike'ın orjinal ürünleriyle aynı fiyat. Çakma ürün alacağınıza aynı fiyata kinetix de olsa orjinal ürün alın. Size şöyle bir örnek de vereyim, north face triclimate montumun suyu tutması ile adidas kaz tüyü montumun suyu tutması bir değil. North facete yağmur damlacıkları kayıp gidiyor, mont üstünde neredeyse su tutmuyor ama adidas montumun her yeri sırılsıklam. Şimdi mesela north face'in bu dryvent (kuru tutan kumaş) kumaş teknolojisini çakma üründe nasıl alacaksın. Adidasın kaz tüyü ürününde bile bu teknoloji yok ki bu kumaşı her firma yapamıyor. Merdiven altı üretim yapan osman aga ya da çinli jack baba mı üretecek bu kumaşı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 23 Nisan 2021; 7:34:2 >

• Bu arada alacak varsa, columbia montları türkiye fiyatının yarısına amazon.com.tr den alabilirsiniz. (Satıcı amazon germany, amazon almanya yani) Ben aldım da bugün o yüzden bu konulara bakıyorum. Columbia inner limits 2 koyu lacivert montu (yağmurluk) 770 tl'ye aldım. (Yağmurluğa o kadar para mı verilir diyeceksiniz de çok ve sağanak yağmur yağan bir yerde yaşıyorsanız kuru kalmak için böyle su geçirmez kaliteli bir mont şart, bende north face triclimate model poları takılıp çıkarılabilir mont var, dıştaki yağmurluğunun kolları söküldüğü için sadece yağmurluk işimi görür, hava biraz soğuk olunca alttan north face poları giyerim.) Türkiye resmi sitesinde columbia inner limits 2 erkek yağmurluk modeli yok. Bu modelin sadece bir rengi kadınlar için var o da 1700 tl civarı. Aradaki farkı görüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Bu arada alacak varsa, columbia montları türkiye fiyatının yarısına amazon.com.tr den alabilirsiniz. (Satıcı amazon germany, amazon almanya yani) Ben aldım da bugün o yüzden bu konulara bakıyorum. Columbia inner limits 2 koyu lacivert montu (yağmurluk) 770 tl'ye aldım. (Yağmurluğa o kadar para mı verilir diyeceksiniz de çok ve sağanak yağmur yağan bir yerde yaşıyorsanız kuru kalmak için böyle su geçirmez kaliteli bir mont şart, bende north face triclimate model poları takılıp çıkarılabilir mont var, dıştaki yağmurluğunun kolları söküldüğü için sadece yağmurluk işimi görür, hava biraz soğuk olunca alttan north face poları giyerim.) Türkiye resmi sitesinde columbia inner limits 2 erkek yağmurluk modeli yok. Bu modelin sadece bir rengi kadınlar için var o da 1700 tl civarı. Aradaki farkı görüyorsunuz.

Hocam örnek bir iki ürün linki atarmısınız.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu mesela kadınlar için çok tarz bir mont, m beden 900 tl. Türkiyede var mı bilmem ama varsa ya da olsa en az 2000 tl olur.

• bunlar neden XS beden üretim yapmıyorlar :) bu beden için önerdiğiniz markalar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 28 Nisan 2021; 22:34:4 >
  • şu an replika A kalite columbia titanium nereden bulabilirim varmı önerisi olan?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.