Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o herkesin basina geliyor kardes sende superrlite al sen at insanlari olmadi zaten seni bos yere atarlarsa reprt edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedakartavuk

o herkesin basina geliyor kardes sende superrlite al sen at insanlari olmadi zaten seni bos yere atarlarsa reprt edebilirsin

Sıkıldım sildim oyunu , Türkiye den baya oynayan varken donanım haberden 1,2 kişinin oynaması garip geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

o herkesin basina geliyor kardes sende superrlite al sen at insanlari olmadi zaten seni bos yere atarlarsa reprt edebilirsin

Sıkıldım sildim oyunu , Türkiye den baya oynayan varken donanım haberden 1,2 kişinin oynaması garip geldi bana.

evet aynen bayagı popüler oyun fakat donanım haber oynayan cok az . Su da varki Türkiyeden oynayanların cogunluğu liseliler , foruma girmeyen pc basından kalkmayan tipler ben de oynuyorum bayagıdır suan csm1 im ama üni 3 sınıf oldum bıraktım , malum eğitim sart

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

quote:

evet aynen bayagı popüler oyun fakat donanım haber oynayan cok az . Su da varki Türkiyeden oynayanların cogunluğu liseliler , foruma girmeyen pc basından kalkmayan tipler ben de oynuyorum bayagıdır suan csm1 im ama üni 3 sınıf oldum bıraktım , malum eğitim sart

Dersleri etkiliyecek tarzda bir oyun değil ama okul zamanıda oynanamaz o kadar işin arasında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dersleri etkiliyecek tarzda bir oyun değil ama okul zamanıda oynanamaz o kadar işin arasında

derslere atkisi yok zaten zamana etkisi var oturunca 2 saat oynamadan doymuyor insan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

derslere atkisi yok zaten zamana etkisi var oturunca 2 saat oynamadan doymuyor insan

Eğer günümde değilsem 1,2 saat oynuyorum aralıksız ama günümdeysem direk kickliyorlar

• quote:

Şenol Güneş

aynen o yüzden elite odalarına pek grmiyorum normal odalarda daha az oluyor kickleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletrehberi -- 25 Eylül 2011; 11:00:29 >
  • forumda kac ksi oynuuor bilmiyorum ama yuksek rutbede oyniyanlardan olusan bi clan kursak bu forum icinde gelebilirm beyler
  • quote:

forumda kac ksi oynuuor bilmiyorum ama yuksek rutbede oyniyanlardan olusan bi clan kursak bu forum icinde gelebilirm beyler

clan kurmak önemli değil de klana devamlı online olan oynayan adam bulması sıkıntı
  • aynen ama gunluk donanima girer gibi combata giren playerlar bulmak lazim
  • quote:

aynen ama gunluk donanima girer gibi combata giren playerlar bulmak lazim

yazın sabah aksam combat oynuyordum ama evde limitsiz vardı ama şimdi yurttayım (öğrenciyim ) net var ama lug den oynatmaz oynatsa hergün 1 2 saat oynardım
  • yani senin gibi bisuru insan var kardesim benimde okulum vr ve anca adam akilli haftasonu girebiliyorum ama en azindan DH olarak bi clan kurmak lazim diye dusunuyorum
  • quote:

yani senin gibi bisuru insan var kardesim benimde okulum vr ve anca adam akilli haftasonu girebiliyorum ama en azindan DH olarak bi clan kurmak lazim diye dusunuyorum

O olabilir işte clanı kuralım DH FORUM diye güzelde olur
  • Ben bir ara oldukca fazla oynuyordum sonra bir hayli de baydı. Geçen ay tekrar basladım oynamaya ama günde en fazla 1 saat oynuyorm son yamalarla biraz daha eglenceli olmus.

• Bu da benim carım
  • quote:

kuralim kardesim kuralim gelmek istiyen bu baslikta gelsinler ben yarin kurar tekrar yazarim buraya

Şimdiden hayırlı olsun Clan
  • arkadaslar ben yeni bir combat arms eu oyuncusuyum...İlk basta ben cae_dowlanderı ındırdım fakat tıkladıgımda 1 -2 snlik geliyo gidiyo acaba bir çözüm varmı...Assında benım hatamın codu error code = 2,10061 di ama arastırmalarım sonucunda cae_dowlanderden indirecegimi ogrendım ama işte dedigim gibi olmuyor ayrıca fırewall falan engelliyor diyenler var hayır,ben kapatıyorum tum programları hala olmuyor işte dedim gibi cae_dowlander açılmıyor 1-2lik geliyor gidiyor acaba bilen varsa cevaplasın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: quardian95

arkadaslar ben yeni bir combat arms eu oyuncusuyum...İlk basta ben cae_dowlanderı ındırdım fakat tıkladıgımda 1 -2 snlik geliyo gidiyo acaba bir çözüm varmı...Assında benım hatamın codu error code = 2,10061 di ama arastırmalarım sonucunda cae_dowlanderden indirecegimi ogrendım ama işte dedigim gibi olmuyor ayrıca fırewall falan engelliyor diyenler var hayır,ben kapatıyorum tum programları hala olmuyor işte dedim gibi cae_dowlander açılmıyor 1-2lik geliyor gidiyor acaba bilen varsa cevaplasın lütfen

bakım yapılıyor
    saat 19 gibi oyun açılacakmış
    codu error code = 2,10061 bu bakım yapıldıgını belirtiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: quardian95

arkadaslar ben yeni bir combat arms eu oyuncusuyum...İlk basta ben cae_dowlanderı ındırdım fakat tıkladıgımda 1 -2 snlik geliyo gidiyo acaba bir çözüm varmı...Assında benım hatamın codu error code = 2,10061 di ama arastırmalarım sonucunda cae_dowlanderden indirecegimi ogrendım ama işte dedigim gibi olmuyor ayrıca fırewall falan engelliyor diyenler var hayır,ben kapatıyorum tum programları hala olmuyor işte dedim gibi cae_dowlander açılmıyor 1-2lik geliyor gidiyor acaba bilen varsa cevaplasın lütfen

evet site tadilatta saat 7 den sonra gir ama önce siteye gir bak server acık mı diye

• Açık oldugunu nerden bakıcagım çunku hagla olmadı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.