Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğerleri hep süreli mi maalesef? Bir de bu oyunda kontör ile oyun parası alma işi oluyor mu acaba?
  • oyunda bi gp var game point, bi de nx. gp yi oyun icinde kazaniyonusun. nx de işte parayla aliyosun ama kontor le oluyo mu bilimyiorum
    nx le alinan silahlarla gp silahlari arasinda öyle cok cok büyük bi fark yok. günlük silahina yetecek gp de bi kaç oyunda cok rahat kazaniliyo. ilk başlangiçta düşük rütbede zor oluyoda sonra alışılıyo. ilk başlayanlar genelde bi kacç rütbeye atlayana kadar fireteam oynuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 23 Ekim 2010; 20:52:15 >
  • Saol bilgilerin için. Silahların süreli olması bir sorun çıkarmıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Saol bilgilerin için. Silahların süreli olması bir sorun çıkarmıyor değil mi?

nasil bi sorun. şimdi devamlı oynarsan gp sorunu olmuyo genelde. mesela benim 130bin gp felan oldu ki cok harcarim. 2 3milyon gpsi olan var.
    simdi mesela bi silahi bi haftalik alip az oynarsan bosa gider. 4 5 oyunda kazanirsin 1bin gp. mesela p90 cok alirdim eskiden .
    bi gün 1,100 GP
    7 gün 5,390 GP
    30 gün 21,450 GP
    90 gün 59,400 GP

bi hafta alırdım sürekli. genelde eventler oluyo, gp dagitiyolar bazen.
  • 4-5 gündür combat arms a giremiyorum.
    girmeye çalıştığımda devamlı nfo2 adlı dosyayı update yapıyor ama bir türlü update bitmiyor
    bende oyuna giremiyorum
  • BU Oyunun bitmeyen derdi hile. Hala var. Neyse. Arkadaşlar tekrar oyuna döndüm. Nasıl kolayca para kasabilirim? :D Bu arada eskiden Junk Flea, Death Room'da takılıp coşarken şimdi Wavedier*, Snow Walley'de iyi oynuyorum. Yeni haritalara daha bulaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calm Down

BU Oyunun bitmeyen derdi hile. Hala var. Neyse. Arkadaşlar tekrar oyuna döndüm. Nasıl kolayca para kasabilirim? :D Bu arada eskiden Junk Flea, Death Room'da takılıp coşarken şimdi Wavedier*, Snow Walley'de iyi oynuyorum. Yeni haritalara daha bulaşmadım.

Death Room oynarken favori haritamdı benim. Bütün günümü onunla geçirirdim. Ama bi ara oyunu bıraktım sonra yeniden yüklediğimde kasmaya başladı. Sistem gereksinimlerine baktım siteden kaldırması gerekiyo. Sorun ne anlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

quote:

BU Oyunun bitmeyen derdi hile. Hala var. Neyse. Arkadaşlar tekrar oyuna döndüm. Nasıl kolayca para kasabilirim? :D Bu arada eskiden Junk Flea, Death Room'da takılıp coşarken şimdi Wavedier*, Snow Walley'de iyi oynuyorum. Yeni haritalara daha bulaşmadım.

Death Room oynarken favori haritamdı benim. Bütün günümü onunla geçirirdim. Ama bi ara oyunu bıraktım sonra yeniden yüklediğimde kasmaya başladı. Sistem gereksinimlerine baktım siteden kaldırması gerekiyo. Sorun ne anlayamıyorum.

Yeni haritalar filan eklendi.Belki sistem istekleride değişmiştir.Dolayısıyla kendi sisteminizi test ettiğiniz siteler güncellememiş olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: [F][][r][k][a][n]

quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

quote:

Yeni haritalar filan eklendi.Belki sistem istekleride değişmiştir.Dolayısıyla kendi sisteminizi test ettiğiniz siteler güncellememiş olabilirler.

Oyunun sitesindekine göre de kaldırması lazım...

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım

Abi bide şu nickini değiştir u'lu kısım yazıların altını çiziyor alıntı yapamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 15 Kasım 2010; 20:02:20 >

• Başka bir problem vardır. Combo Fix ile bir taratın sistemi. Bir de update sonrasında default olarak konfig. ayarları maksimum olmuş olabilir?
    Bu arada adamlar Türklerin parasına fena göz dikti. Sözde ingilizce muhabbetine anlaşılır olsn diye Combat Arms Türkiye olayı yaptılar. Ancak görevli eleman direk NX pazarlamacı. En ufak bir yaptırımı ya da bakın şu uygulama yanlış serzeniş hakkı yok. Kendi de direk ticket a yönlendiriyor. :) İleride olursa Türkiye nin sözde AB üyeliği gibi yani. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

Başka bir problem vardır. Combo Fix ile bir taratın sistemi. Bir de update sonrasında default olarak konfig. ayarları maksimum olmuş olabilir?
    Bu arada adamlar Türklerin parasına fena göz dikti. Sözde ingilizce muhabbetine anlaşılır olsn diye Combat Arms Türkiye olayı yaptılar. Ancak görevli eleman direk NX pazarlamacı. En ufak bir yaptırımı ya da bakın şu uygulama yanlış serzeniş hakkı yok. Kendi de direk ticket a yönlendiriyor. :) İleride olursa Türkiye nin sözde AB üyeliği gibi yani. :)))

Yok hocam itinayla en düşüğe alıp deniyorum ayarları ama nafile. Bide o görevli eleman Ergün Bey mi oluyor, foruma baktım baya ünlenmiş.

• üyelik alamadım ne yaparsam yapayım

Based on the information provided, you are ineligible to register for a Nexon Passport.

Hatası alıyorum
  • hack durumu nasıl ona göre devam edecem ?
  • Hack var ve olacak hocam, tüm online oyunlarda olduğu gibi... Elite odalara girerek kaçınabilirsiniz hack kullananlardan bir nebze de olsa. Ama tabi Türkler devamlı şutlanıyor kanıksanmış Türk, polonyalı hack kullanırdan dolayı...
  • Orasi da dogru.İndireyim bakalım.Eskilerden top 10daki türkleri hep banlamışlar. Çok yazık oldu onlara hele mukqkq ya.Ana sayfayı filan türkçe desteği gelmiş ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 12 Şubat 2011; 17:47:17 >
  • Valla şöyle söyleyeyim elbette bir miktar ırkçılık sözkonusu olsa da maalesef ki kendimiz edip kendimiz buluyoruz. Onlardan da hack kullanan ya da ortak hesap kullananlar vardı yani. Neyse dediğim gibi elite odalara girmeye çalışın mümkün olduğu kadarıyla.
  • Merhaba Oyundaki Nickim HEADBANGERs.www.caturk.com combat arms Türkiye sitesi. Bir sürü detaya bilgiye ulaşıp nx alabileceğiniz bir site.www.caturk.com clanı olarak 25 yaş üstü Teamspeak kullanmayı bilen arkadaşlar oyun içinde eklesinler beni.

• oyunda karşılaştığım 10 Türkten 9'u slm vermeden direk küfür ediyor

birde madalya sistemi nasıl birşey hiç madalya alamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 16 Şubat 2011; 0:21:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

oyunda karşılaştığım 10 Türkten 9'u slm vermeden direk küfür ediyor

birde madalya sistemi nasıl birşey hiç madalya alamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07

Madalya bölümündeki soru işaretlerinin altında yazan görevleri tamamlamanız gerekiyor.

• Nerde donanım haberın Combatcıları :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.