Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Combat arms'ı yükelemeye hiç niyetim yoktu doğrusu , ama forumlarda gördüm ve iştahlı iştahlı anlatmışlar ben böyle yaptım silahımı modifye şunları yaptım felan (hemen gaza gelirim fps oyunlarında dayananmam:) ) sonra yükledim oyunu girş , id , pw vs... oyuna ilk girdiğimde konturoller bilindik grafikde bi değişim yok artık "standart fps" dediğimiz tarzda . neyse bi baktım etrafta uçan adamlar , gereğinden fazla hızlı koşan adamlar felan ve ben vurdukça adamlar chat den küfür yazıyor :D yani özet olarak hayatımın en iğrenç fps anılarıydı . Oyunuyan arkadaşlara sabır :)
  • Bende oynuyorum gayet güzel ve zevkli
    Bu arada rehberde Zombi modu eksik en sevdiğim moddur ..merak ettiğim bi nokta var acaba extreame bitiren oldumu ?

3 pırpırım var ratio 0.73
    3 gün felan oldu oyuna başlayalı çözdüm sayılır az çok acaba yeni karakterle devam etmelimiyim ?

+

Clan var mı ?
  • Ben bu aralar bıraktım kardes clan bulursun biraz geliştir kendini. ilk karakterinle devam et bişe olmaz silah alirken dikkat et en az bir haftalik al gp n fazla biriktir öyle al
  • önceden kendi takımızın üyelerinin nicklerini beyaz renkte görüyorduk yeni çıkan patch ile birlikte bu renk olayını değiştirmişler.
    ben eskisi gibi gene kendi takımımın üyelerinin renklerini beyaz renkte görmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

önceden kendi takımızın üyelerinin nicklerini beyaz renkte görüyorduk yeni çıkan patch ile birlikte bu renk olayını değiştirmişler.
    ben eskisi gibi gene kendi takımımın üyelerinin renklerini beyaz renkte görmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba ?

• Klan kurucam fakat hangi ismi girdiysem kullanılmıştır diyor. "aklsjdaskjd" bile denedim olmuyor.Oyunu baştan yükledim olmadı.Farklı zamanlarda denedim olmuyor

Yardım edebilecek var mı?
  • Bende Başlıyorum Oyuna İnşlallah Warrock Gibi Değildir
  • warrockdan beter cıktı oynayış falan ehrşey güzel ama metin 2 den sona en fazla hack i bu oyunda gördüm nası hackdir kardas adam hava durup bıcak sallıyo hepimiz yerdeyiz adamları dolu hack acmıs report ediyorum ne kickleyen alıyo ne bişi diyen böle bişimi olur ne bu ya
  • Arkadaşlar yeni üyelik aldım ( bu arada rumuzum Saltt) ama oyuna girince yazdığım şifreyi kabul etmiyor sinir oldum ya.. Çözüm önerilerinizi beklerim...
  • warrock u bırakmamdaki en büyük neden hackti. CA, hack bakımından warrock yanında melek kalır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Klan kurucam fakat hangi ismi girdiysem kullanılmıştır diyor. "aklsjdaskjd" bile denedim olmuyor.Oyunu baştan yükledim olmadı.Farklı zamanlarda denedim olmuyor

Yardım edebilecek var mı?

evet ya bana da bi ara aynisi olmustu bi kac kere denedim sonra acmistim.

quote:

warrockdan beter cıktı oynayış falan ehrşey güzel ama metin 2 den sona en fazla hack i bu oyunda gördüm nası hackdir kardas adam hava durup bıcak sallıyo hepimiz yerdeyiz adamları dolu hack acmıs report ediyorum ne kickleyen alıyo ne bişi diyen böle bişimi olur ne bu ya

evet bazi zamanlar b,raz oluyo hack ama sürekli güncelliyolar hackshield i, mesela dün sadece bi kisi denkgeldi bana, picakliyodu, işin kötü tarafi one man army de yapinca atilamiyo elite mod felan olmayinca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 16 Ekim 2010; 13:50:41 >

• Arkadaşlar indirdim 2 tane dosya çıktı bunları nazıl açıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

Arkadaşlar indirdim 2 tane dosya çıktı bunları nazıl açıcaz?

hangi dosyadan bashsediosun
    oyunuhttp://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient burdaki CAE Downloader la yüksek hizda indirebilirsin.
  • oyunun indirip kurdum ama giriş yapıınca "error -2, 10061 cannot connect server" diye hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

oyunun indirip kurdum ama giriş yapıınca "error -2, 10061 cannot connect server" diye hata veriyor

antivirüs, firewall oyunu engelliyo olabilir. bide oyunu kendi sitesinden (combat arms europe) mi indirdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuyaka

quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

oyunun indirip kurdum ama giriş yapıınca "error -2, 10061 cannot connect server" diye hata veriyor

antivirüs, firewall oyunu engelliyo olabilir. bide oyunu kendi sitesinden (combat arms europe) mi indirdin ?

evet. antivirüs, güvenlik duvarı falan ayarladım onlrın hepsini
  • sitesine baktim da çzöüm olarak
    quote:

When starting the game I’m getting this error: Can not connect to the server. Please try again or visithttp://combatarms.nexoneu.com, “ErrorCode= -2/10061”
    Solution 1:Please make sure your Internet connection is working properly and that your firewall or antivirus is not blocking Combat Arms.

Solution 2:Check the official Notice board to see if there is a maintenance or down time in progress. In this case you have to wait for the servers to come back online.

Solution 3:If this is a fresh install of Combat Arms from one of the mirrors, you may be running an outdated version. Please try downloading and installing the game using CAE Downloader. You can also try manually downloading the game from download.nexoneu.com.

1 inyernetinizin oldugundan emin olun
    2 hali hazirda herhangi bi bakim, güncelleme i felan var mi diye siteyi kontrol edin diyo da zaten su an girebiliyorum ben oyuna, sabah bakim vardi bitti.
    3 combat arms baska kaynaktan indirdiyseniz güncell olmayani kulalniyo olabilirsiniz diyo cae donwloader la indirin yada direk burdan indirin http://download.nexoneu.com/cba/fullversion/Combatarms_eu.exe

birisi daha
    quote:

This error is a result of firewall and anti-virus settings attempting to block the game. Please adjust your firewall and anti-virus settings to accommodate the game.

antivirüs firewall oyunu engellediginden kaynaklaniyodiyo

bi iki kisi daha var da onlar sitesindeki cae downloader la tekrar indirmişler sorun düzelmis. dedigim gibi yahttp://download.nexoneu.com/cba/fullversion/Combatarms_eu.exe bu linkten indir direk idm yle felan. hem daha hizli oluyo yadahttp://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient daki ca downloader la tekrar indir.

• Bu oyunda süresiz silah var mı? Hepsi süreliyse boşuna indirmeyeyim
  • var default silah m16a3
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.