Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben oyunu yukledim eu'da oynuyorum oyunu ilk yükledigimde login olduktan sonraki connecting ekranında duruyordu uyumlulugunu degistirip duzelttim şimdide oynarken oyun kapanıyor :@ ne yapmam gerek yardım edin. şimdiden tesekkurler...
  • arkadaslar ben silah alıyorum ama 24 saat sonra biticek. neden böyle. süre sınırı ortadan kaldırmanın çözümü varmı yoksa hep aldığım silahlar süre sınırlımı olmak zorunda. akşam alıyorum silahı ertesi gün giriyorum silindi diye mesaj veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

arkadaslar ben silah alıyorum ama 24 saat sonra biticek. neden böyle. süre sınırı ortadan kaldırmanın çözümü varmı yoksa hep aldığım silahlar süre sınırlımı olmak zorunda. akşam alıyorum silahı ertesi gün giriyorum silindi diye mesaj veriyor.

Yok maalesef. Ancak NX satın alıp permanent silah satışlaro oluyor. O şekilde alabilirsin. Ki onlar da biraz pahallıya geliyor.
  • Tamda Sarmıştı ama bu aldığım donanımların silinmesi ve bunları almak için sürekli para kazanmak gerekmesi beni soguttu biraz oyundan
  • Yüksek levellerde stock silah özellikle yakın mesafeden fena dağıtıyor. Ben elim. pro oynuyorken armor dışında hiç bir şey almıyordum 40k civarında ortalama param oluyordu.
  • günde 2 ila 5 saat oynuyorum nerdeyse 4 gündür falan oynuyorum suana kadar 10k zor olmuştur yani
  • Zaten günlük alınca silahları eğer oynama süren fazla değil ya da 30 (Bölüme göre değişir tabi) ortalama altında kill ile oynayınca eğer ekstra exp ve gp bonusların yok ise en fazla fitliyor harcadığın parayı. Eğer oynama süren az ise elim pro ya da yeni eklenen cabin fever kasacaksın. Ama onda da işte en az 2 adet machine gun lazım geliyor adam akıllı oynayabilmek için. Bir kere NX satın aldım şimdiye kadar o da herifin biri non-recoil diye geçen m416 cqb ile indirip duruyordu. Karşılık vermek içindi :D Dediğim gibi 2 saat civari için en ideal şu an cabin fever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 7 Şubat 2010; 1:34:15 >
  • Bilgi için sagol
  • Arkadaşlar Ufak bir Sorunum Var Ve Çözemiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim. Windows Vista Ultimate 64bit Kullanıcısıyım Combat Arms EU'yu İndirip Kuruyorum Oyuna girip Login Olduktan Sonra Yaklaşık 1-2 Dakika İçinde Masa üstüne Atıyor Ve ne Bir Hata Veriyor Nede Oyun Kalıyor Ortalıkta Hiç Açmamışım Gibi Duruyor yardımcı Olursanız Sevinirim.
  • teşekkürler indirmeye başladım
  • Düzenleme ve Değiştirme yapmışlar sanırım bana baya karışık geldi
  • Evet oyunun arayüzü Amerika serverıyla aynı oldu. Alışınca sorun olmuyor. Patch ilk geldiğinde shoptan çıkamamıştım.
  • bende " you are kicked from game because of high latency" dio napcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khrmn46

bende " you are kicked from game because of high latency" dio napcam?

Oyunu oynarken başka bişey iniyosa falan kapat.
  • Arkadaşlar artık oyuna başlıyorum yeniden.Daha güncel tutabiliriz inşallah
  • Yaz oyundaki nickim WockeeZ ama alışmak için oynuyorum bu charla, 2 aydır alışamadım.
  • Biraz zor oluyor alışması ne zaman unb+ yaptın o zaman iyi oynuyorsun demektir
  • Beyler oyunda lag varmı?.Ve şimdiki boyutu kaç Gb?.Eskiden acayip lag oluyordu diye bırakmıştım.Şimdi geri dönmek isteyesim geldi yav.Yeni silahlar geldimi? maplar falan.
  • 1 GB'ye yakın. Lag hiç yok diyebilirim...
  • iyi ya o zaman harika.Hem Aika'yı oynarım hem bunu.Kendime yeni ID'de alırım.Eskiden çok berbattım. Kdr 0.54 lerde geziyordu.Güzel bir nick seçebilirmisiniz?(komik olsada olur.)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.