Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok fazla hile var oynamyorum bu ara patch falanmı yapacaklar bi çözüm bulmaları lazım herkes oyuncuda kickleyemiyor öyle bir saçmalık var deli ediyor insanı
  • millet an itibari ile oyuna sarma arefesindeyim, %15de iniyor yafrucak lakin bu hack olayına dair yazdıklarınız şimdiden soğuttu. oynanamayacak seviyede mi hackler? öyleyse kendi aramızda server kurma gibisinden çözümler var mıdır?
    bu arada sayfa çok güzel olmuş, hazırlayanın ellerine sağlık
  • Hack maalesef var, ama istersen şifreli bir oyun açıp sadece şifresini verdiğin kişiler ile birlikte sorunsuz oynayabilirsin.
    quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

millet an itibari ile oyuna sarma arefesindeyim, %15de iniyor yafrucak lakin bu hack olayına dair yazdıklarınız şimdiden soğuttu. oynanamayacak seviyede mi hackler? öyleyse kendi aramızda server kurma gibisinden çözümler var mıdır?
    bu arada sayfa çok güzel olmuş, hazırlayanın ellerine sağlık
  • şuan patchler iniyor. peki bu hack yapanları önlemek için patch gelecek mi yoksam bu şekilde sadece arkadaş ortamında mı oynayacağız? hoş ben bizim arkadaşlara da güvenmem ya
  • Bugün oyunun yamasını indirdim artık " hack" olmaz dedim ama az da olsa yeni yamaya rağmen hack yapanlar çıktı . Demek ki tam olarak hile işine engel olunmuyor . Neyse oyun yine de keyifli , oynuyorum.
  • Bende yeniden başlıcam en kısa zamanda. Bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 7 Ekim 2009; 15:31:22 >
  • arkadaşalr bu yeni patchler indikten sonra oyunda benim mouse calısmamaya balkadı ayarlardan mouse da unassagide gibi işiy yazıyor değiştirilemiyor mouse kontrolleri.Bir çözümü varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_dogus

arkadaşalr bu yeni patchler indikten sonra oyunda benim mouse calısmamaya balkadı ayarlardan mouse da unassagide gibi işiy yazıyor değiştirilemiyor mouse kontrolleri.Bir çözümü varmı acaba

Malesef o sorun bende de var. İlk girdiğinde öyle olur çık yeniden gir düzelir büyük ihtimal.
  • Arkadaşlar Elite odaları seçin hile çoksa onda atarlar hemen anti-kick diye bişe cıkmadıysa .Ben bayadır girmiyorum pc dandik olduğu için.
  • Arkadaşlar az önce oyundaydım, adamın teki hile açmış olduğu yerde bıçak sallıyor biz ölüyoruz. Sonra ben ":S" fln dedim birazda küfür ettim açıkçası. Adam da Alman. Bana "F*CK Turkey" dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Arkadaşlar az önce oyundaydım, adamın teki hile açmış olduğu yerde bıçak sallıyor biz ölüyoruz. Sonra ben ":S" fln dedim birazda küfür ettim açıkçası. Adam da Alman. Bana "F*CK Turkey" dedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Arkadaşlar az önce oyundaydım, adamın teki hile açmış olduğu yerde bıçak sallıyor biz ölüyoruz. Sonra ben ":S" fln dedim birazda küfür ettim açıkçası. Adam da Alman. Bana "F*CK Turkey" dedi.

Gülecek ne var adam senin ülkene küfür ediyo.

• hack yapan bi adamın koca ülkeye ettiği küfüre içerlemene şaşırdım, adamın etiği mi var ki edepli olsun? sen de ona et, ödeşin. takılacak mevzu mu sence? ilk defa mı online oyun oynuyorsun? kaldı ki sen de etmişsin. neyse zaten oyuna da giremiyorum doğru düzgün :(
  • quote:

hack yapan bi adamın koca ülkeye ettiği küfüre içerlemene şaşırdım, adamın etiği mi var ki edepli olsun? sen de ona et, ödeşin. takılacak mevzu mu sence? ilk defa mı online oyun oynuyorsun? kaldı ki sen de etmişsin. neyse zaten oyuna da giremiyorum doğru düzgün :(

Benimde oyundayken mouse çalışmıyor.
  • Oyun acilen bakıma alınmıştır arkadaşlar:
     Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım

Kaynak:http://combatarms.nexoneu.com/article.aspx?idx=Tm90aWNlfDIxMQ==

Bir sorum olacak, Elite Moderator nasıl olunuyor?
  • Parayla oyunda kullanılan NX'lerden alıyorsun sonra belli bir NX karşılığı Elite Moderator alabiliyorsun. Bugün de oyunda Halloween etkinliği yapmışlar balkabağı şeklinde maske felan hediye ediliyor bayağı güldüm.

Hack olayları da bayağı azaldı gerçi bunun sebebi hacklere karşı yama değil elite modların artması oldu. Adamların işine geliyor tabi elite mod satışı artınca onlarda hacklere yamayla uğraşmadılar. Tek problem kafalarına göre oyundan atan elite modlar.
  • ya arkadaşlar ben combat a giriorum ama tam ID ile Şifreyi yazıorum sonra ERROR yanındada code(50022) filan yazıo lütfen ardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Parayla oyunda kullanılan NX'lerden alıyorsun sonra belli bir NX karşılığı Elite Moderator alabiliyorsun. Bugün de oyunda Halloween etkinliği yapmışlar balkabağı şeklinde maske felan hediye ediliyor bayağı güldüm.

Hack olayları da bayağı azaldı gerçi bunun sebebi hacklere karşı yama değil elite modların artması oldu. Adamların işine geliyor tabi elite mod satışı artınca onlarda hacklere yamayla uğraşmadılar. Tek problem kafalarına göre oyundan atan elite modlar.

tamamen katılıyorum... bugün death room da unbelieveble yaptım, bi baktım oyundan atılmışım... kafasına göre atıyor...
  • ßizim sınıftakiler her gün bu oyunu konusuyor . Bağımlı olucam korkusuyla başlamıyorum ben de
  • Tadında bırakıcaksan sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.