Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adidas kullanılmamışsa onu al hem komik.

ayşe davutu itti davut ayşeyi ......
  • Bende bir arkadaşın tavsiyesiyle 2 haftadır arada takılıyorum oyuna, oyun hoş ancak hilede var bolca onlara bir çözüm bulmalılar ancak fireteam modları eğlenceli olabiliyor.
  • oynayanlar varsa nick falan verelim birbirimize Benim nick büyük ihtimalle

Div1nE olacak.Friend list'e eklersiniz maç yaparız beraber(shotgunları özlemişim bea)
  • yaa bu updateleri manuel olarak yükle şansımız yokmu ?

oyunu ilk defa kuruyorum 3 saat oldu update e başlayalı daha yarıya gelmedi bile :S
  • Lütfen yardım You have lost connection with Server, please try again in a moment (ErrorCode = PI,30022)
    Login yaptığımda böyle bir sorun veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: viyann

Lütfen yardım You have lost connection with Server, please try again in a moment (ErrorCode = PI,30022)
    Login yaptığımda böyle bir sorun veriyor

sanırım amerika versiyonunu kurmuşsun yada ip falan değiştir tekrar dene
  • yukarı

arkadaşlar bakımda oyun inş. bug ve hackleri düzeltirler.
  • Oyuna yeni başladım gayet güzel ve eğlenceli bir oyun.Oyunu öğrendikçe yorumlarımı paylaşacağım
  • Dün akşam baya oynadım oyunu beğendim. Sabah kalktım oyunu acılmıyor. Bakım var heralde umarım hemen yaparlar oynamak için sabırsızlanıyorum
  • Şu an itibariyle oyuna yeni patchler yüklenmiş. Oyun dahada güzelleşmiştir umarım
  • Bugün oyunda speed hack kullanan birine rastladım.Biraz soğudum oyundan hile her zaman her oyunu bozar
  • Sen yenisin galiba hilesiz fps oyun göster bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Sen yenisin galiba hilesiz fps oyun göster bana

Evet yeniyimHilesiz fps(First Person Shooter) oyun yoktur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 8 Haziran 2010; 13:07:12 >
  • Bilmemek ayıp degil öğrenmemek ayıptır
  • bende yeni indirdim oyunun grafikleri iyi bu vurduğumuzda fln çıkan resimleride fln güzelde halen daha update ediyo bi giremedim :D
  • arkadaşlar combat arms eu nun son sürümü hangisi yani kaç mesela 4.6 mı kaç
  • güzel oyun warrocktan iyi
  • Oyun oynadıkça dahada güzel geldiyor biraz para kazanınca istedıgınız silahları alınca güzel oluyor
  • Her fpsde hile oluyor da bu oyunda fosseptiği çıkmış işin. Oyun çok güzel de hile koruması tam bir fiyasko. Hiçbir anlamı kalmıyor o zaman da. Patch match geldi mi 2 mermi sıkarım yine hile çıkana kadar.
  • arkadaslar lutfen yardım edın herkezde bayrak war ben de yok neden nasıl sececem bayragımı bılmıyorum yardım pls
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.