Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ping görüntülemeyi hala bulamadım.

Bu arada oyuna Quarantine Mode isminde bir mode geliyor, sanırım Left 4 Dead ayarında birşey olacak.

Combat Arms Quarantine Mode Trailer:

Diğer oyunları da denedim ama içlerinde açık ara Combat Arms ağır bastı.

1- Combat Arms
    Öcellikle haritaları çok güzel olmuş.

2- Battlefield Heroes
    Bunu daha yeni yükledim ve çok az oynadım, ama gayet eğlenceli görünüyor.

3- CrossFire
    Bu oyundaki Ghost Mode çok zevkli keşke Combat Arms'da bu mode olsa.

4- Warrock
    Oynadıklarım içinde beğenmediğim tek oyun bu oldu, gerçi çok kısa oynadım, zaten hackerlardan oynanacak gibi değil di, ayrıca grafik olarak diğer oyunlardan daha geride.

Son olarak İçlerin de çatışma hissini en güsel Combat Arms veriyor diyebilirim. Zaten oyuna emek harcanmış olduğunu haritalardan, silah ve ekipmanlardan anlıyorsunuz.

Eğer bu oyunların içine paralı olan COD 4' üde katacak olursak son zamanlarda oynadığım COD 4 den sonra en güzel online FPS olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 28 Temmuz 2009; 21:38:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

Ping görüntülemeyi hala bulamadım.

Bu arada oyuna Quarantine Mode isminde bir mode geliyor, sanırım Left 4 Dead ayarında birşey olacak.

Combat Arms Quarantine Mode Trailer:

Diğer oyunları da denedim ama içlerinde açık ara Combat Arms ağır bastı.

1- Combat Arms
    Öcellikle haritaları çok güzel olmuş.

2- Battlefield Heroes
    Bunu daha yeni yükledim ve çok az oynadım, ama gayet eğlenceli görünüyor.

3- CrossFire
    Bu oyundaki Ghost Mode çok zevkli keşke Combat Arms'da bu mode olsa.

4- Warrock
    Oynadıklarım içinde beğenmediğim tek oyun bu oldu, gerçi çok kısa oynadım, zaten hackerlardan oynanacak gibi değil di, ayrıca grafik olarak diğer oyunlardan daha geride.

Son olarak İçlerin de çatışma hissini en güsel Combat Arms veriyor diyebilirim. Zaten oyuna emek harcanmış olduğunu haritalardan, silah ve ekipmanlardan anlıyorsunuz.

Eğer bu oyunların içine paralı olan COD 4' üde katacak olursak son zamanlarda oynadığım COD 4 den sonra en güzel online FPS olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Fireteam'in zombilisi sanırım. Fireteam'i de dün ilk kez oynadım o da çok zevkliydi takım halinde bilgisayara karşı görev yapıyorsunuz genelde oyun kuranlar hep extreme modda kurduğundan gerçekten çok zorluyor hatta görevin sonunu göremedim henüz

• Fireteam benzeri değilmiş, COD 4 için yapılan zombi moda çok benziyor, oyuna başlarken rastgele birisine virüs bulaşıyor ve HP 400 oluyor, bu zombi yakaladığına bulaştırıyor virüsü, izlediğim videolarından gayet eğlenceli görünüyor.

Not:Quarantine Mode yarın çıkıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Fireteam'in zombilisi sanırım. Fireteam'i de dün ilk kez oynadım o da çok zevkliydi takım halinde bilgisayara karşı görev yapıyorsunuz genelde oyun kuranlar hep extreme modda kurduğundan gerçekten çok zorluyor hatta görevin sonunu göremedim henüz
  • Evet yarın güncelleme varmış zaten oyunun tek problemi bana göre güncellemeleri. Tüm oyunu tekrar indiriyormuş gibi oluyorsun. Ayrıca sanırım yarın websitesilerine login olunca bedava silah veriyorlarmış duyuru geçiyordu oyunda.
  • 24 saatlik bir silah G36C geldi bana daha aktif etmedim.

Quarantine Modu denedim, humanların hayatta kalması gerçekten çok zor, bu modu iyi oyuncularla oynamak çok zevkli.

quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Evet yarın güncelleme varmış zaten oyunun tek problemi bana göre güncellemeleri. Tüm oyunu tekrar indiriyormuş gibi oluyorsun. Ayrıca sanırım yarın websitesilerine login olunca bedava silah veriyorlarmış duyuru geçiyordu oyunda.
  • Sevmedim karantina modunu. Zombileri neredeyse ölümsüz yapmışlar ancak hayatta kalarak oyun alabiliyor insanlar. Bu kadar hp ve ap vereceklerine Counter-Strike'ta ki gibi yüksek bir hp ve kendilerini yenileme özelliği verselerdi zombilere daha zevkli olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

online FPS arıyorum da acaba Combat Arms mı WaRRock mu

Combat Arms'da Ne hack var ne lag. Ne de premium adaletsizliği.. Sen seç

Geç oluyor ama konuyu yeni gördüm Dediğin doğru Combat Arms'ta Premium gibi birşey yok. Parası olan var olmayan var

• Arkadaşlar benim oyun açılmıyor yav Simgeye tıklıyorum Version Checking yapıyor sonra Game Start diyorum Hack Shield yükleniyo sonra hiç birşey olmuyor. Hata verse anlarımda o da yok. Nasıl düzeltcem
  • Arkadaşlar bende Version Cecking hemen hızlıca geçiyor ondan mıdır Hâlâ açılmıyor oyun
  • Versiyon Checking yeni yama olmadığı için hızlı geçiyor.

Oyunun kısayolundan uyumluluk modunu Windows 98/Windows ME yaparak bir denermisiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Arkadaşlar bende Version Cecking hemen hızlıca geçiyor ondan mıdır Hâlâ açılmıyor oyun
  • Tabiki hemen deniyorum.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yine aynı hocam ağlayacağım (Ciddi diyorum ağlamak geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 6 Ağustos 2009; 16:24:31 >
  • Hocam bir sen yardım ettin, sorunum çözülmesede sana çok teşekkür ediyorum. Bir çözüm bulursan buraya yazar mısın?
  • PM atıım.
    quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Hocam bir sen yardım ettin, sorunum çözülmesede sana çok teşekkür ediyorum. Bir çözüm bulursan buraya yazar mısın?
  • Arkadaşlar yeni patch gelmiş. Çok uzun süre bekliyor bunu beklemeden indirmenin bir yolu var mı ??
  • Arkadaşlar nicklerinizi paylaşırsanız ilk mesaja ekleyim
  • Ben oyuna girmeye girmeye nickimide unuttum heralde huseyin16 idi. Şu beklemeden patchleri nasıl yükleyebiliriz ???
  • CombatArms'ı indirdim üyelik aldım ancak PI 30022 diye hata verdi onu nasıl halledebilirim ??
  • sanırım hatamı buldum eu içinhttp://combatarms.nexoneu.com burası :( off inş dosyayı yeniden indirtmez..
  • Bu aralar canım sıkkın warrock oynuyordum onu da bıraktım oyunları sildim. Ama tekrar mı başlasam oyunlara combat arms'ı indirerek. Değer mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.