Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzelttiler hackleri sanırım bugünkü yamayla.
  • Bugün gelen yama ile birlikte Quaratine modu artık 3 farklı haritada oynanabiliyor.

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 2 Eylül 2009; 23:59:56 >
  • deli olucam ya bi türlü id alamadım ne kadar id denediysem olmadı find id yaptım e-mail adresimi kabul etmiyor gece gece sinirden karnıma ağrılar girdi yardım edermisiniz?
  • Valla zaten uğraşma derim bu aralar. Çünkü polonyalılardan sonra italyanlar da işin suyunu çıkardı neredeyse hepsi hack kullanıyor. Cılkı çıkmış durumda oyunun.
  • üye oldum oyun güzel ama millet baya ilerlemiş kasmak zor oluyor hile olayı pek anlaşılmıyor cs deki gibi bazen olmadık şekilde vuruyorlar ama onlar yaparsa bizde yaparız bu kadar basit
  • ya oynuyorum çok zor lvl atlanıyor oyna allah oyna bitmiyor yaw :D
  • Levelin pek önemi yok bence misal ben çok yüksek bir rütbeye sahip olmama rağmen hala G36E ile oynuyorum, sniper olarakta L96A1 yetiyor bunun dışında silahlar arasında pek fark yok ama ücretli silahlar içerisinde fark yaratacak çok silah var. Bu yüzden ücretliler hariç genellikle yetenekle alakalı bir oyun. Level atlama olarak görme yani.
  • Yüksek LVL olmanın çok bir avantajı yok öenmli olan yetenek, ortalama bir silahla rahat rahat oynanıyor.

Önemli olan kullandığın silaha alışmak, mesela ben G36E'ye alıştım gayet rahat oynuyorum ama küçük haritalar da çok kullanışlı bir silah değil.
  • evet haklısınız ama bazı silahların bariz farkı oluyor level atladıkça + sırt çantası falan.profilim bu rütbemin yanındaki 1 işareti ne anlama geliyor onu sormak istemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

W bir sorum daha var. Oyun bazen bitiyor oyuncuların fraglarının olduğu ekran geliyor ve o şekilde donuyor oyun hani ex gp kazandığımı göstermiyor neden ??

Birde şu clanınıza beni de alın Türk'lerin olduğu serverlara takılayım.

Silahımı buldum dürbün açınca nerdeyse hiç sekmiyor G3 ile başlıyor otomatik silah ama daha almadım 1-2 kere yerden bulupta kullandım

Yeni patch filan mı geldi yoksa benim oyun mu silinmiş Oyunu açmaya çalışıyorum aşağıdaki yükleme ekranı çıkıyor

Bende de böle oluyo cafede girmiştim 5-10 dakkada açmıştı ama evde yükledim 1 saat oldu hala Nexon Patcher açık yüklüyo bitmedi neden yavaş yüklüyo yada direk yüklemeden nasıl girerim yardımcı olurmusunuz:D

• quote:

Orijinalden alıntı: corpseangel

evet haklısınız ama bazı silahların bariz farkı oluyor level atladıkça + sırt çantası falan.profilim bu rütbemin yanındaki 1 işareti ne anlama geliyor onu sormak istemiştim

Ben kullanmıyorum sırt çantası yavaşlatıyor seni. Oyunda bana göre en önemli şeylerden birisi hızlı olmak özellikle One Man Army oynuyorsan.
  • birinci sayfada kayıt işlemini tamamladım cae downloaderi indirdim açtım ama download başlamıyor.Sürekli bir kaç dakika sonra tekrar deneyiniz çıkıyor
    oyunu gerçekten oynamak istiyorum.Resmi sitenin yönlendirdiği mmo sitelerindeki linklerin hiçbirinde download başlamıyor
    ne yapabilirim dh ahalisi?
  • Daha yeni denedim bir sorun yok.
    http://www.gamershell.com/download_49700.shtml bu linkten Germany serverini seç ve indir.
  • başlarda iyi zevkli gidiyordu ama hile olayları arttı sanırım patch ten sonra yenileri çıktı onun için sinirleniyorum oynamıyorum ne güzel gidiyordum beyler olmazsa kendi aramızda grup kurup öyle oynayalım ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.K

Daha yeni denedim bir sorun yok.
    http://www.gamershell.com/download_49700.shtml bu linkten Germany serverini seç ve indir.

teşekkürler bu gece pc yi açık bırakıp indiricem
  • Arkadaşlar merhaba , bu abinize bir el atın lütfen , abi derken sallamadık yaş 51 , bu saatten sonra bu oyuna merak saldım. Fakat oyunda çabuk dökülüyorum . Çok vuruluyorum . Bir de hak işi çıkmış anlamadım , adam nerden ateş ediyor gözükmüyor bile . Oyun fena değil özellikle vave reader - iki kule - haritası oynanabilir . Karantinayı sevmedim , genellikle eleme oyunun oynuyorum. Tuşlara hala bakarak oynadığım için zayıf kalıyorum , gelişeceğiz.Sizden oyunla yani silahlarla ve donanımla ilgili püf noktalarını bekliyorum , şimdiden teşekkür ederim . Bu arada üç tane sırmam var .
  • Hack olayının suyu çıktı her oyunda 4-5 tane hacker oluyor ve böyle devam ederse kimse oynamaz oyunu. Hackshield'i geliştirmeleri lazım ben 2 hafta daha beklerim en fazla yoksa bırakırım oyunu.
  • Evet son yamadan sonra hack olayı nasıl olduysa arttı, ayrıca benim şansıma mıdır anlamıyorum bu ara hack kullananların büyük kısmı Türk.
  • bende indirdim oyunu gerçekten harika bir oyun.Grafikler , gerçekçilik , oynanabilirlik.Oynadıgım en iyi Fps oyun.Birde şu bazen oyun açılırken kapanmasa.. Yapabilecegim birşey var mı bunun için?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.