Şimdi Ara

Combat Arms Doğrulama Kodu Gelmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler combatın eski oyuncularındanım uzun zaman oldu girmemistim bugun indirdim ama hesap açmak lazımmış valofe diye bi şey onu açtım e posta doğrulama diyor tıklıyorum altta ekran görüntüsünü vermistim onun gibi cıkıyor yada basıyorum gönderildi diyor ama e postama gelmiyor nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim.

https://i.hizliresim.com/k6170J.png bunun gibi çıkıyor göndermiyor yada gönderildi diyor ama e postaya gelmiyor yardımınız için teşekkürler

• olay basit bundan 2-3 ay tahmini oyun satıldı ve valofe denilen firma oyunu taşıma yaptı yani eski hesabını 2 ay önce taşıman lazımdı taşımadıysan ki zaten taşımamışsın unut gitsin o hesabı... tekrardan kayıt olurken oyuna outlook.com yada hotmail.com mail adresi üzerine kayıt olurşturma yapma. mynet.com üye ol oradan anlık çogu firmanın maili sıkıntısız gelir çünkü çogu oyun firması yogun olan mail adreslerini direk olarak engelliyor yani şuan sana söyleyebilecegim çözüm yeni bir hesap kurman ama dedigim gibi mail adresini mynet.com da yapman olacaktır ki bu sorun benim başıma geldi birazz nette dolaşınca bu basit sorunu çözmüş oldum

100 kesin çözüm dene ve gör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.